22 apr. 2022 | 15:38

Horoscop zilnic 23 aprilie. Zi conflictuală pentru aceste zodii, înainte de Învierea Domnului

Horoscop
Horoscop zilnic 23 aprilie. Zi conflictuală pentru aceste zodii, înainte de Învierea Domnului
Horoscop zilnic 23 aprilie 2022

Luna va intra astăzi în zodia Vărsător, poziție din care ne face mai inventivi și mai deschiși schimbărilor. Totuși, întâlnirea cu Saturn, care se va afla în careu cu Mercur, poate aduce tensiuni și agitație. Nu putem spune tot ce avem de spus sau ne simțim limitați de rigiditatea altora și din cauza asta putem acumula frustrări interioare.

Horoscop zilnic 23 aprilie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicNu te mulțumește deloc un context financiar sau legat de prieteni. Fie trebuie să faci niște cheltuieli care-ți golesc buzunarele, fie pretenii nu-ți returnează o sumă de bani. Totodată, posibil ca tocmai faptul că nu poți să cumperi ceva ce-ți dorești să te agite. Ține cont că cei din anturaj te pot pune în ipostaze destul de neplăcute.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicEști foarte predispus la conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, așa că ai grijă la dialogurile purtate. Posibil să ai impresia că ideile tale sunt ignorate de alții. Totodată, poți simți o retragere, o îndepărtare din partea partenerului sau poate nu te simți cu adevărat pus în valoare de acesta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic Ar fi ideal să nu pui la suflet toate vorbele altora și nici să nu crezi toate zvonurile auzite. S-ar putea să afli unele secrete care să te pună pe gânduri. Totodată, faptul că nu poți spune ceea ce gândești despre ceva sau cineva te poate agita și-ți poate creea frustrări. Încearcă să te odihnești mai mult și să fii mai atent la activitățile care cer concentrare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicS-ar putea ca în cuplu să apară discuții legate de bani, de cheltuieli comune sau de fidelitate. Totodată, nu te baza prea mult nici pe banii pe care trebuie să ți-i returneze cineva și nici pe planurile făcute cu prietenii. Încearcă să nu lași niște angoase și frici să pună stăpânire pe tine. Grijă la consumul de energie.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicZilele acestea ai grijă la modul în care gestionezi o situație în cuplu. S-ar putea să apară tensiuni cu partenerul de viață sau cu persoane care au o autoritate în fața ta. Nu este exclus ca tu să fii cel care exagerează cu impunerile și pretențiile și astfel să dezechilibrezi armonia din cuplu. Posibil să te stresezi și din cauza unor situații profesionale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicÎncearcă să lași munca mai ușor și să nu te suprasoliciți pentru că poți activa probleme de natură cardiovasculară, mai ales dacă ai sensibilități în această zonă. Totodată, ești agitat, stresat, nervos și oboseala poate atinge cote alarmante. În plus, faptul că ești irascibil te face să intri în conflicte cu cei din jur foarte ușor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicAi grijă cum îți gestionezi universul interior, emoțiile, pentru că poți avea trăiri afective intense cauzate de relațiile problematice cu copiii sau cu persoana iubită. Te poți stresa și din cauza unor cheltuieli și contexte financiare, dar și din cauza lipsei de încredere pe care o manifești față de cei dragi. De asemenea, faptul că nu ai timp să te bucuri de pasiunile tale te poate necăji.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicContextul relațional nu este unul tocmai plăcut. Te poți certa cu partenerul sau cu părinții sau poți fi prins la mijloc într-un conflict între cele două părți. Nu face reproșuri și încearcă să nu pui sare și piper pe criticile altora. Este posibil să nu fii de acord cu deciziile partenerului, însă nici la un compromis nu poți ajunge astăzi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicAi mai multă griijă la cum transmiți informația și când o transmiți. S-ar putea ca un mesaj nespus la timpului lui să nu mai aibă valoare ulterior. În plus, ești agitat mental, stresat și plin de griji, mai ales dacă te confrunți cu unele probleme de sănătate sau dacă nu reușești să-ți rezolvi treburile în timp util.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicSe întrevede o zi destul de delicată în relația cu copiii. Posibil să-ți ceară bani sau să aibă pretenții prea mari pe care tu să nu le poți îndeplini. De asemenea, dacă te afli într-o relație incipientă, s-ar putea ca discuțiile cu persoana iubită să te deranjeze și să preferi să te îndepărtezi o perioadă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicContextul astrologic îți este favorabil pe o parte, dat fiind că Luna îți tranzitează zodia și te susține să faci față provocărilor întâlnite. Chiar și criticilor care vin din partea celor dragi! Pe de altă parte, tocmai asta este problema, și anume faptul că nu reușești să te înțelegi cu familia. Ți se fac reproșuri pe care nu le vei tolera și vei riposta pe măsură.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicAi grijă la secrete și informații care pot ieși la suprafață zilele acestea. Posibil ca tu să fii cel care vrei să spui ceva, dar să nu fii hotărât și astfel să te alegi cu frustrări. De asemenea, ai grijă la stările de agitație interioară care pot aduce tulburări cardiovasculare. În plus, nu te poți concentra prea bine, îți pierzi focusul, așa că evită să te urci la volan.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 23 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Localitatea din România unde cetățenii au marcat pe Waze toate gropile | "Arată ciuruită"
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro