19 iul. 2021 | 21:56

Horoscop zilnic 20 iulie. Zodia care îşi va putea schimba viaţa. Va primi o sumă mare de bani

Horoscop
Horoscop zilnic 20 iulie. Zodia care îşi va putea schimba viaţa. Va primi o sumă mare de bani
Horoscop zilnic 20 iulie. Zodia care îşi va putea schimba viaţa. Va primi o sumă mare de bani

Astăzi se formează un aspect de susținere între Mercur, planeta comunicării, din zodia Rac și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context care ne cere să fim mai deschiși la minte, să gândim diferit și, în plus, ne aduce idei inedite, nonconformiste.

Putem fi surprinși plăcut de dialogurile cu cei din jur și putem primi vești neașteptate.

Horoscop zilnic 20 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să fii nevoit să iei niște decizii legate de o mutare, de o renovare sau să trebuiască să rezolvi niște situații legate de actele unei case.

Contextul astrologic al zilei te susține în acest sens, deși pentru tine nu pare cale de ieșire momentan și ți se pare că ai parte numai de piedici. Cere un sfat familiei și încearcă să gândești puțin diferit.

Te frămânți mult, îți pui întrebări, însă dacă privești toul dintr-o altă perspectivă vei avea un alt rezultat mult mai bun.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi foarte bună pentru a lua decizii ce țin de viața personală și pentru a comunica deschis și
sincer cu cei din jur.

Ai susținere în dialog, spui lucrurile pe șleau, dar cu atenție, iar ideile care-ți trec prin minte sunt îndrăznețe, revoluționare și nu par a te speria deloc. Ești foarte bine susținut în negocieri, examene și discursuri publice.

Poți primi niște vești care să-ți readucă zâmbetul pe buze sau poți avea parte de o întâlnire surpriză.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi faci calcule și discuți despre bani, iar viziunea ta se schimbă într-un mod constructiv.

Ai idei financiare revoluționare și deși sunt unele frici care te bântuie, impune-ți să ai mai multă încredere în tine și vei vedea totul dintr-o altă perspectivă.

Simțurile tale sunt activate acum și îți poți asculta vocea interioară, poți avea revelații care să te conducă pe un nou drum. Ai nevoie de schimbări în viața ta, ai nevoie de ceva nou, de un suflu care să te energizeze pe interior.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur se află chiar în zodia ta și grație sextilului cu Uranus vei da dovadă de o gândire revoluționară și idei noi, inedite.

Poți primi vești neașteptate, poți fi stimulat intelectual să găsești rezolvări la situații cu care te confrunți, iar o întâlnire cu un prieten te va stimula puternic acum.

Fii atent la persoanele cu care te întâlnești astăzi pentru că, dincolo de faptul că te vor atrage prin felul lor de a fi și de a vorbi, pot veni cu ceva nou în viața ta, chiar și cu un sfat de valoare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Îți trec prin minte fel și fel de gânduri și le întorci pe toate părțile, ceea ce nu este rău deloc pentru că și concluziile la care vei ajunge vor fi cu folos.

Nu doar că începi să percepi din altă perspectivă schimbările profesionale cu care te-ai confruntat în ultima vreme, dar găsești soluții pentru a le integra și accepta și pentru a le transforma în atuuri de viitor.

Te poți detașa foarte ușor de ancore și frici.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este susținut de Uranus astăzi, iar acest aspect îți aduce ocazia schimbării unei perspective de viitor.

Este un pas în evoluție și îl vei primi cu încredere. Totodată, întâlnirile și discuțiile cu prietenii te ajută să iei decizii, să vezi lucrurile într-o manieră constructivă.

Poți cunoaște persoane noi care să te atragă grație mentalității lor și cu care să dezvolți o strânsă legătură la nivel intelectual.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sunt posibile discuții cu superiorii care să iasă puțin din tiparele clasice și astfel să te ajute să
spui și ce ai pe suflet, nu doar ceea ce gândești.

Ești deschis și direct în această privință. Ți-e mai clar ce-ți dorești profesional și poți construi strategii noi.

Ai aspirații înalte și vrei să te afirmi, iar acum vin și ideile inedite despre cum să o faci. Poți primi vești surprinzătoare și neașteptate legate de un context profesional.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi excelentă să porți discuții cu partenerul de viață și să veniți cu soluții la problemele voastre. Sunteți deschiși noutăților și schimbărilor în viața de cuplu și ajungeți la viziuni comune de viitor.

Vă puteți face planuri de viitor împreună. Contextul astrologic al zilei te ajută și din punct de vedere profesional, în discuțiile cu colaboratorii, în semnarea unor contracte.

Poți primi vești din străinătate sau legate de o călătorie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Schimbările din ultimul timp, care au apărut în plan profesional sau chiar legate de sănătate, azi au șansa să fie analizate dintr-o altă perspectivă și tu să vezi că, de fapt, nimic nu a fost întâmplător.

Poți avea idei financiare legate de cum să investești o sumă de bani sau cum să atragi un investitor sau cum să-ți returnezi o datorie. Ideile pe care le ai acum te conduc către progres profesional.

În cuplu porți dialoguri sincere și deschise cu partenerul.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă până acum ai avut parte de momente tensionate în cuplu și autoritatea ta a fost exagerată, sau dorințele partenerului au fost mai greu de înțeles, azi, grație sextiului Mercur-Uranus, ai ocazia să comunici mult mai deschis cu cel drag și să ajungeți la concluzii comune.

Este o zi favorabilă înțelegerilor și împăcărilor și ești mai îngăduitor și deschis găsirii rezolvărilor comune și benefice de ambele părți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi dai dovadă de multă energie și mai ales de inventivitate. Îți exprimi ideile fără să stai mult pe gânduri, mai ales că te amuzi copios să vezi surprinderea din ochii celorlalți. Tu oricum ai idei revoluționare, dar azi vor fi și mai și.

Cu colegii de muncă comunici direct, vii cu soluții la problemele lor, îți eficientizezi munca și poți lua decizii inedite privind un job. Îți place să faci schimbări și este o zi bună în acest sens.

Unii nativi pot fi luați prin surprindere de o veste sosită la job sau în legătură cu activitatea lor profesională.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dacă-ți place cineva de mai multă vreme și până acum nu ai îndrăznit să faci niciun pas, azi vei lăsa în spate orice formă de timiditate și vei spune deschis ceea ce ai de spus, cu alte cuvinte vei flirta și vei cuceri cu îndrăzneală.

Poți să-ți recunoști sentimentele față de o persoană, dar și tu poți fi luat prin surprindere de o un mesaj sau o declarație de dragoste. O zi favorabilă pentru activități creative, mai ales că vii cu idei revoluționare.

Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului. Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2000 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!