14 feb. 2022 | 20:13

Horoscop zilnic 15 februarie. Zodia care se îndrăgostește la locul de muncă

Horoscop
Horoscop zilnic 15 februarie. Zodia care se îndrăgostește la locul de muncă
Alta zodie isi doreste sa devina parinte

Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta pasiunii, se află în conjuncție în zodia Capricorn. Cele două se află foarte aproape una de alta de peste o săptămână și vor continua în acest tango până la începutul lunii martie. Acest context astrologic ne susține să ne consolidăm relațiile și să construim acele conexiuni care merită, iar pe celelalte să le dăm uitării. Este o perioadă bună pentru a începe noi povești de iubire deoarece acestea vor fi de lungă durată. De asemenea, putem avea parte de succes profesional și ocazii de obținere a stabilității financiare.

Horoscop zilnic 15 februarie 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te susține din mai toate punctele de vedere acest context astrologic, mai ales că Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar Marte este guvernatorul tău. Este o perioadă foarte bună pentru afirmare profesională, pentru a te bucura de succes în carieră și a-ți atinge un obiectiv. Te poți face remarcat și apreciat de persoane importante. Implicit, cum Venus este și guvernatoarea sectorului tău financiar, poți scoate bani din imaginea ta sau în urma obținerii unei funcții, exercitării unor responsabilități. În plan sentimental, ai toată susținerea astrelor să începi o poveste nouă de dragoste care se va dovedi de viitor sau să-ți consolidezi actuala relație și chiar să o oficializezi.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Acest context astrologic te susține pe multe planuri, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta, iar Marte îți guvernează relațiile. Ai șanse să te îndrăgostești și să dai curs unei povești de iubire care va bazată pe cu totul alte convingeri și principii decât cele de până acum. Poate fi vorba și de o atracție pentru o persoană mai matură, de altă cultură și naționalitate sau chiar de un mentor. Dacă ești deja parte a unui cuplu, înțelepciunea sentimentală acumulată în ultima perioadă te va ajuta să rescrii viziunile de viitor și astfel să-și consolidezi relația. Este o perioadă bună pentru călătorii, studii și pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Conjuncția Venus-Marte te poate susține dacă vrei să readuci pasiunea în cuplu sau dacă vrei să faci o investiție alături de partener sau de terțe persoane. Cum Venus în guvernează iubirea, se pot evidenția situații mai delicate în cuplu, legate de trădare, infidelitate, minciuni, iar ceea ce se încheie acum, ce se pierde va fi mai ușor de depășit pe viitor. Ai grijă la obsesii și la dependența de partener pentru că se pot amplifica acum. Dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de cineva, să trăiești o pasiune bruscă, însă ține cont că va fi de muncă dacă vrei să transfomi o aventură într-o relație de lungă durată.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte și Venus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale iar acest aspect este de bun augur pentru consolidarea vieții de cuplu, indiferent că ești într-o relație mai nouă sau mai veche. Cum Marte îți guvernează și sectorul iubirii, poți readuce pasiunea și armonia în relația ta, iar dacă ești singur ai toate șansele să te îndrăgostești. O relație de lungă durată poate fi oficializată acum. Acest context este benefic și din punct de vedere al relațiilor profesionale și în cazul multor nativi poate aduce un nou contract.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Configurația aceasta te susține foarte mult să-și schimbi și îmbunătățești stilul de viață, rutina zilnică, plecând de la orele de somn și până la alimentație. De asemenea, poți găsi variante să-ți crești randamentul la locul de muncă, să muncești cu mai multă plăcere și te poți face remarcat mai ușor de cei cu care desfășori activități. Posibil să primești și aprecieri care să te încânte. Pe de altă parte, nu este deloc exclus ca în cazul unor nativi să apară o atracție față de un coleg de muncă sau față de cineva cu care are o relație profesională. Sunt și nativi care-și schimbă jobul în această perioadă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Conjuncția Venus-Marte se petrece chiar în sectorul iubirii tale, deci șansele să te îndrăgostești în această perioadă cresc exponențial. Poți începe de la un flirt și poți ajunge la o relație de lungă durată. Sunt și nativi care decid să se iubească mai mult pe ei înșiși, iar acest aspect este un plus pentru că se vor bucura mai mult de viață. Dacă ai deja partener, atunci relația voastră are șanse să treacă prin momente plăcute, să redescoperiți unul pe altul, să petreceți timp împreună și să vă distrați. Sunt și cupluri care decid să devină părinți. Totodată, ai toate șansele să te afirmi printr-un proiect creativ sau să dai viață unui hobby.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Conjuncția din Capricorn te susține să-ți redobândești liniștea emoțională, pacea sufletească, dar și să dai altă valoare ideii de familie și cămin. Acest aspect poate însemna că unii nativi își doresc o familie, în timp ce alții își doresc o casă. Cum Venus este guvernatoarea ta, iar Marte este guvernatorul relațiilor tale, există posibilitatea să intri într-o relație sau să te muți cu partenerul, dacă deja ai pe cineva alături. Oricum, un lucru este sigur. Îți vei consolida poziția față de cei dragi și vei aduce un plus de armonie în locuința ta.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai toate motivele să te bucuri de unirea lui Venus cu Marte, dat fiind că acesta din urmă este guvernatorul tău, iar Venus este guvernatoarea relațiilor tale. Poți începe o nouă poveste de dragoste care se va dovedi matură și serioasă, de viitor. De asemenea, în cuplu poți purta discuții importante cu partenerul și poți lua decizii cu bătaie lungă privind viața în doi. Pe de altă parte, ai succes în negocieri, te faci plăcut grație ideilor tale și primești aprecieri pentru modul în care discuți și rezolvi situații. Poți semna un contract, poți obține acte, avize și aprobări mai ușor și poți face o călătorie scurtă, dar plăcută.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Venus și Marte își dau mâna în sectorul tău financiar și acest context te va sprijini în creșterea și restabilirea veniturilor. Vei ști să te pui în valoare pentru a te bucura de câștiguri. Unii nativi pot purta o negociere salarială sau pot primi un comision mai mare. Alți nativi fac bani dfin talentele lor. Cum Marte îți guvernează iubirea, s-ar putea să scoți mai mulți bani din buzunar pentru persoana dragă sau pentru copiii, dar și pentru a cuceri pe cineva. 

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Venus și Marte au mers braț la braț prin zodia ta, iar acum își unesc energiile, aspect care îți este benefic. Te bucuri de mai multă energie, de chef de distracții și de magnetism, astfel că poți cuceri pe cine-ți dorești. Venus este guvernatoarea iubirii tale, deci te poate susține să începi noi povești de iubire, dar și să te pui mai mult în valoare și să te iubești mai mult pe tine. Preocupările pentru copii cresc, iar în cuplu îți exprimi cu multă pasiune sentimentele. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate, acum se pot vindeca.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Configurația astrologică te poate ajuta să depășești trecutul, să te vindeci și să ierți. Poți lăsa în spate temeri, traume, anxietăți și frământări, chiar deziluzii sentimentale. Este momentul să-ți pese și de tine și nu doar de alții. Pe de altă parte, nu este deloc exclus să afli secrete și jocuri de culise care să te determine să iei decizia de a rupe o relație toxică. Și starea de sănătate generală se va mai îmbunătăți acum.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Venus și Marte te susțin să conduci un proiect la succes și să te bucuri de popularitate și de aprecieri. Îți poți face planuri de viitor pragmatice, cu șanse mari de izbândă. Îți poți consolida relațiile de prietenie și chiar te poți bucura de sprijin din partea celor apropiați. În plan sentimental, această conjuncție îți poate aduce o atracție față de o persoană din anturaj sau din mediul online sau poate cunoscută la un eveniment. Unii nativi pot face pasul de la prietenie la iubire sau invers.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 15 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului. 

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Eliminare surpriză la Survivor pe 28 martie! Iancu o salvează pe Ana Pal și altă Faimoasă pleacă acasă: Cine se duelează
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
EVZ.ro
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Taxe și impozite mai mari din 2025. Câți bani vor scoate românii din buzunar
Redactia.ro
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără să-și dea seama
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Anunț trist despre Florin Piersic. Florin Piersic Jr are inima frântă: L-am iertat...
Capital.ro
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
BONUSURI, VOUCHERE, indemnizații pentru ANGAJAȚI! Guvernul a DECIS astăzi
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro