Horoscop zilnic 14 noiembrie. Zodia care va ieși dintr-un mare impas

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Zodia care va ieși dintr-un mare impas
Ce ne rezerva horoscopul zilei de 14 noiembrie

În prima parte a zilei, Luna trece prin zodia Pești și ne imprimă o nevoie mai mare de liniște, de odihnă și retragere într-un spațiu intim. Ulterior, către seară, Luna va intra în zodia Berbec, și va schimba complet registrul, semn că ne recăpătăm energia și pofta de viață și devenim mai activi.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

A fost o săptămână în care ți-ai pierdut multe resurse și probabil că astăzi începi să simți și oboseala, așa că nu ezita să te odihnești corespunzător cu starea ta. Spre seară, când Luna va intra în zodia ta, vei simți un imbold de energie, dar bine ar fi să ai bateriile deja încărcate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

După o săptămână în care mai mult te-ai certat cu ceilalți sau ai fost deranjat de fel și fel de situații, astăzi simți să faci pace și să reașterni armonia în relațiile tale, mai ales că o întâlnire cu prietenii îți va prinde foarte bine.

Spre seară se descarcă bateriile, așa că odihnește-te corespunzător pentru că va urma încă o săptămână agitată pentru tine.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

 Cei din jur au pretenții prea mari de la tine, iar dacă au și un grad de autoritate în fața ta, s-ar puteta ca lucrurile să nu iasă tocmai bine.

Te pot enerva impunerile lor și te poți stresa prea mult. Către seară ieși cu prietenii sau petrece timp pentru a-ți pune ordine în idei, în gânduri și pentru a face planuri pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin Pești, te susține să te relaxezi mai mult, să fii mai visător și mai empatic, dar te poate stimula și să citești ceva, să înveți, să fii mai curios și mai dornic de discuții cu cei mai înțelepți.

Seara nu te lăsa furat de situații profesionale, de gânduri și planuri, pentru că veiavea timp toată săptămâna să te agiți din cauza lor..

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

După ce toată săptămâna te-ai contrazis cu cei dragi sau ai fost nemulțumit din cauza unor situații care ți-au afectat starea emoțională, astăzi ai putea profita de contextul astrologic să te retragi în intimitate, să stai cu tine și să te relaxezi. Poate o cină în familie va mai destinde atmosfera către seară, când și discuțiile cu ceilați capătă viață.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi ar trebui să o dedici partenerului și vieții de cuplu. Azi discuți mai calm, cu mai mult fler și ești mai atent la nevoile celorlalți.

Către seară se pot contura discuții legate de bani și buget comun sau se pot aborda discuții mai sensibile, de exemplu legate de viața intimă, însă nu se întrevăd tensiuni, dacă vei rămâne deschis și vei fi sincer.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

După o perioadă în care ai tot cheltuit bani astăzi s-ar putea să-ți faci niște calcule. Ai grijă să nu fii prea visător și să-ți păstrezi realismul.

Poți fi preocupat de cum să-ți echilibrezi bugetul și cum să obții niște bani de la cineva, poate chiar te gândești să apelezi la niște economii. Seara o poți dedica vieții de cuplu, maia les că ai nevoie să petreci timp cu partenerul.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dedici ziua aceasta celor dragi, persoanei iubite, copiilor, și activitățile împreună vă vor stimula și vă vor apropia. Ești mai vesel și mai încrezător în forțele tale și asta te ajută să te recuperezi după o săptămână plină.

Seara încearcă să mergi la somn mai devreme decât de obiceu, pentru că nici săptămâna ce urmează nu va fi mai liniștită.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nevoia de a te reconecta cu familia este mare. De fapt, este vorba de o reconectare la tine, la valorile strămoșești și la liniștea căminului.

Evită să porți discuții prea serioase cu cei dragi pentru a nu strica atmosfera. Seara o poți dedica flirtului, dacă ești singur, sau persoanei iubite, activităților cu copiii, dacă ești parte a unui cuplu.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi vei fi foarte comunicativ și deschis discuțiilor cu cei apropiați. Curiozitatea este mare și pui fel și fel de întrebări.

Poți ieși la o plimbare, poți face o vizită rudelor sau îți poți reîncărca bateriile citind ceva. Seara vei simți nevoia de a te retrage în spațiul tău intim și de a te preocupa de familie sau treburile casnice.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi s-ar putea să fii mai cheltuitor, dar nu va fi vorba de mari pagube, ci de mici răsfățuri pentru tine sau pentru cei dragi. O ieșire cu prietenii după-amiază te animă și te face vorbăreț. Poți profita pentru a cere unele sfaturi sau pentru a vă face planuri de viitor împreună.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cum Luna trece prin zodia ta mare parte de zi, te poți aștepta la o stare de spirit bună, la o sensibilitate crescută, dar și la o empatie mai mare.

Ești mai visător, însă ai și șansa de a găsi soluții bune pentru a ieși dintr-un impas. Către seară s-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a te răsfăța sau pentru a face niște cheltuieli necesare.

Horoscopul zilei de 14 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!