13 iun. 2020 | 17:54

Horoscop zilnic, 14 iunie 2020. Weekend-ul se termină urât pentru o zodie

Știri generale
Horoscop zilnic, 14 iunie 2020. Weekend-ul se termină urât pentru o zodie
Horoscop zilnic - duminică, 14 iunie

Astrele arată care sunt zodiile norocoase din horoscop la finalul weekend-ului și care este cea ghinionistă. Ce greutăți va întâmpina și care este soluție la care va fi nevoie în cele din urmă să apeleze?

Horoscop zilnic, 14 iunie 2020

Horoscopul pentru ziua de duminică, 14 iunie, aduce în prim-plan un ghinion de zile mari pentru una din zodii. Află ce ți-au pregătit astrele și cum îți vei scoate cămașa din unele situații încurcate care s-au ivit în ultima zi a săptămânii!

Horoscop zilnic pentru duminică, 14 iunie

Horoscop zilnic pentru duminică, 14 iunie

Berbec – Primești un premiu pentru atitudinea ta, ești foarte pozitiv și trebuie să înveți din nou că niciodată nu trebuie să te pui pe planul doi.

Gemeni – Încerci din răsputeri să stai departe de orice influență negativă, dar orice ai face nu-ți iese. Știi că trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta. E greu, dar trebuie să faci asta pentru a o lua de la capăt.

Rac – Petreci mai mult timp cu familia și te bucuri nespus de mult de orice moment de liniște și armonie. A venit mult așteptata perioadă în care să elimini stresul.

Leu – La final de săptămână ai decis să-ți aloci timp pasiunilor pe care le ai, astfel că faci progrese semnificative în direcția pe care ți-ai ales-o.

Fecioară – Weekend-ul e concentrat exclusiv către muncă. Ești decis să recuperezi pași importanți pe care i-ai pierdut, așa că vrei să muncești dublu să îi ajungi pe alții din urmă.

Balanță – Sfârșitul de săptămână se rezumă la relaxare și liniște. Deși ai întâmpinat multe probleme în ultima perioadă, reușești să le elimini și să te bucuri de compania celor dragi.

Scorpion – Optimismul te caracterizează de o bună perioadă încoace. Faci ceea ce-ți propui și reușești să-i motivezi și pe cei din jurul tău. Ești un exemplu!

Săgetător – Petreci timp alături de partener și ai grijă să te bucuri de momentele de intimitate în special. Reușiți să vă cunoașteți mult mai bine și să faceți planuri de viitor.

Capricorn – Vrei să ai în jurul tău natură. Vrei să te relaxezi pe fundalul unor adieri de vânt sau al unui susur de pârău, așa că faci o mică excursie în sălbăticie.

Vărsător – Reușești să te cunoști mai bine în weekend-ul acesta. Te studiezi mai mult, ești atent la fiecare detaliu și îți petreci timpul răspunzându-ți la unele întrebări.

Pești – Duminică e ziua dedicată pasiunilor tale. Te concentrezi asupra zonei artei, așa că reușești să elimini sentimente negative și energii care te-ar fi încurcat la începutul săptămânii viitoare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro