10 sept. 2021 | 21:06

Horoscop zilnic 11 septembrie. Luna agită spiritele și unele zodii vor avea probleme în iubire și cu banii

Horoscop
Horoscop zilnic 11 septembrie. Luna agită spiritele și unele zodii vor avea probleme în iubire și cu banii
Luna agită spiritele și unele zodii vor avea probleme în iubire și cu banii

Horoscop zilnic 11 septembrie. Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion, zodie unde ieri și-a făcut intrarea și planeta iubirii, Venus, și ne stimulează să ne manifestăm cu mai multă profunzime în relațiile cu ceilalți. Nevoia de intimitate va crește, emoțiile vor fi intense, vom simți dramatic și nu este exclus să fim mai suspicioși, mai manipulatori și mai geloși. Atenție la exagerări, la cheltuieli și la tendința de a-i controla pe ceilalți.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să te îngrijorezi cu privire la o situație materială, nu atât legată de veniturile tale, cât de veniturile altora care te sprijină. Posibil să fie vorba și de o situație legată de un credit, de o asigurare, de o plată pe care o aștepți, poate chiar legată de o datorie pe care cineva trebuie să ți-o returneze și întârzie sau nu dă niciun semn în direcția aceasta.

Horoscop zilnic 11 septembrie Horoscop zilnic 11 septembrie Taur/ Ascendent Taur

Relația cu partenerul de viață trece prin momente intense, dificile în unele cazuri, mai ales dacă este vorba de suspiciuni la mijloc. Este posibil ca neîncrederea și gelozia să te împingă spre atitudini impunătoare, extreme și astfel să dai naștere unor conflicte în cuplu. Cu toate că este weekend, ai grijă la unele propuneri venite din partea profesională care pot fi îndoielnice.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nu te afli în cea mai bună dispoziție emoțională și este posibil ca unii nativi chiar să se confrunte cu unele neplăceri legate de sănătate, mai ales dacă s-au suprasolicitat în ultima perioadă. De evitat excesele de orice fel. Unii Gemeni s-ar putea să-și amâne sarcinile zilnice pe care le aveau programate ca urmare a unei stări de oboseală.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Rac/ Ascendent Rac

Trăiești intens ziua de astăzi și nevoia de afecțiune, de a avea pe cineva alături, va fi mult intensificată de tranzitul Lunii, guvernatoarea ta, prin Scorpion. Starea sufletească te poate determina să te arunci în brațele unei persoane care-ți face curte de mai multă vreme, însă nu o face doar pentru că te simți singur sau nostalgic. Cei care sunt parte a unui cuplu pot profita de acest tranzit pentru a petrece momente romantice cu partenerul sau pentru a se dedica activităților cu copiii.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Leu/ Ascendent Leu

Relațiile de familie pot fi puse la încercare astăzi prin diverse dialoguri sau situații mai puțin confortabile pentru tine. În unele cazuri sunt frustrări care apar în familie din cauza partenerului de viață și cum tu vei fi la mijloc va trebui să faci tot posibilul să împaci ambele părți. Din punct de vedere emoțional este o zi cu trăiri intense, așa că fă un efort să le gestionezi corespunzător.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Comunicarea cu cei din jur nu va fi ușoară și dincolo de posibilele tensiuni care pot să apară, de critici și acuze,s-ar putea chiar să afli niște secrete sau să descoperi niște ascunzișuri care să te facă să pui la îndoială calitatea unor persoane dragi sau destul de apropiate ție. De preferat ar fi ca astăzi să nu acorzi prea mare încredere nimănui.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi finanțele pentru că ai tendința de a cheltui în exces. Fie scoți bani din buzunar pentru a epata, pentru distracții și plăceri de moment, fie te lași păcălit de fel și fel de oferte, de reduceri și promoții, posibil multe dintre ele neadevărate. Evită pe cât posibil speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși Luna tranzitează zodia ta, s-ar putea să te confrunți că stări de neliniște, cu melancolii, regrete și emoții intense, exagerate chiar și pentru tine. Starea interioară poate fi răscolită de fel și fel de contexte și nu este exclus să revină trăiri din trecut sau chiar să ai de-a face cu persoane ieșite din viața ta care mai au un cuvânt de spus.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nu lăsa amintirile și gândurile să te copleșească. Azi s-ar putea să ai de-a face cu cineva din trecut care să te răscolească. Nu sunt excluse stările de neliniște, insomniile și regretele. Încearcă pe cât posibil să nu faci excese și să nu cazi pradă unor vicii. Unii nativi pot afla secrete care să le schimbe complet atitudinea față de o persoană sau care să-i determine să ia decizii radicale față de cineva, de natura unei despărțiri.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă ți-ai făcut un plan cu prietenii, ceva s-ar putea schimba sau evenimentul în sine nu va fi deloc pe placul tău. Există posibilitatea unor animozități cu persoanele din anturaj, posibilitatea unor certuri cu prietenii care să te facă să-ți dorești să te îndepărtezi de aceștia. Oricum problemele legate de prieteni, de corectitudinea și moralitatea acestora, vor mai continua și în perioada următoare.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Încearcă să eviți tensiunile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta sau chiar cu reprezentanți ai unei autorități în stat. Nu face excese, îndeosebi alimentare, și nu te lăsa prea ușor sensibilizat de ce se petrece în jurul tău. Totodată, ai mai multă grijă la imaginea ta și la modul în care te expui într-un cadru public.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 11 septembrie Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să te confrunți cu situații care-ți pun la încercare convingerile de viață sau cu situații în care descoperi adevărata față a unor oameni pe care-i stimezi și respecți. Posibil ca ideologiile diferite să aducă animozități în relațiile cu cei apropiați, însă adevărul, moralitatea și spiritul justițiar sunt de partea ta. Ai grijă să emiți o judecată dreaptă și obiectivă.

 

HoroscopulHoroscop zilnic 11 septembrie zilei de 11 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro