Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie. Ce spun runele: taurii și balanțele au o săptămână excelentă

Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie. Ce spun runele: taurii și balanțele au o săptămână excelentă
Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie. Ce spun runele: taurii și balanțele au o săptămână excelentă

Marte în Berbec devine retrograd și schimbările majore încep să fiarbă pentru a fi servite toamna. Romantismul lovește vineri, deoarece Soarele se opune lui Neptun. Celebrul numerologul Mihai Voropchievici vă propune horoscopul dvs. săptămânal, pentru dragoste și carieră pentru semnul dvs. zodiacal.

Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie

Numerologul Mihai Voropchievici spune că Marte și Jupiter, sunt aici și lucrurile devin din ce în ce mai interesante. Acesta este un moment emoționant în care puteți vedea cum lucrurile se încălzesc și ating un vârf. Marte, care a fost beligerant pe tot parcursul lunii august, își răcește în cele din urmă mișcările, dar nu înainte de a transmite un ultim mesaj dinamic, miercuri pe 9 septembrie. Voropchievici mai spune că Jupiter în Capricorn devine, de asemenea, direct, pe 13, și poți fi sigur că nu te vei plictisi niciun moment.

BERBEC

Săptămâna aceasta îți va aduce o mulțime de erotism care va echilibra turbulențele de la locul de muncă și acasă. Fă față obstacolelor într-un mod inteligent, dacă dorești un rezultat pozitiv. Dă-ți voie să te bucuri de dragoste și să petreci timp plăcut cu partenerul tău. sau cochetează cu oamenii care te vor aborda. Nu pierde această perioadă pozitivă, profită la maximum de ea, în beneficiul vieții tale amoroase.

TAUR

Săptămâna asta te va ajuta să treci prin toate lucrurile care te frământă și vei putea în sfârșit să îți faci visele secrete să devină realitate. În viața ta profesională, unele planuri sunt pe cale să fie puse în mișcare și vei primi vești bune. Ai grijă după jumătatea săptămânii, deoarece s-ar putea să te confrunți cu dificultăți financiare. Nu încerca să începi noi proiecte. Condițiile vor fi mai clare și mai potrivite ulterior.

GEMENI

Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie. Ce spun runele: taurii și balanțele au o săptămână excelentă
Horoscop Voropchievici 7-13 septembrie. Ce spun runele: taurii și balanțele au o săptămână excelentă

Numereologul Mihai Voropchievici te anunță că vei fi preocupat de chestiuni practice și vei găsi o modalitate de a le rezolva. Unele obstacole minore vor apărea pe la jumătatea săptămânii, acasă sau la serviciu. Asigură-te că te ocupi de eele într-un mod calm. Ai încredere în intuiția ta și du-ți ideile și planurile la nivelul următor. Condițiile te vor ajuta să vă susții alegerile, să-ți puneți visele în mișcare și să te ocupi de problemele care-ți blochează calea.

RAC

Începutul săptămânii îți oferă încredere în sine, putere și capacitate de negociere. Vei putea să-ți promovezi planurile cu succes semnificativ. După jumătatea săptămânii, vor apărea probleme în viața ta personală, atât la nivel social, cât și la nivel familial. Nu-ți face griji, totuși, deoarece prin acestea se vor crea noi baze care-ți vor aduce beneficii în viitor. Peisajul vieții tale se va lămuri. Probabil ai nevoie de asta.

LEU

Va trebuie să te gândești la viața ta de până acum. aceste zile nu vor fi potrivite pentru implementarea planurilor voastre profesionale și o să aveți parte și de o surpriză neașteptată. Fă-ți un nou plan care te va ajuta în următorii pași. Dinamismul tău te va face să gândești clar și decisiv. Pe la sfârșitul săptămânii, fii prudent cu finanțele tale. Cheltuiești bani pentru ceea ce este necesar și amână orice altceva pentru viitor, când lucrurile vor fi mai pozitive pentru tine.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta îți va oferi o respirație profundă în domeniul finanțelor tale. Cu toate acestea, va trebui să discerni cheltuielile necesare de cele inutile. Acest lucru te va ajuta să-ți echilibrezi emoțiile. Viața profesională este favorizată, așa că eștii pe cale să vezi rezultate foarte pozitive. Trebuie să-ți organizezi programul pentru a face față numeroaselor obligații. Ai ce trebuie pentru a reuși.

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă
Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

BALANȚĂ

Chiar dacă comunicarea nu este favorizată săptămâna aceasta, vei reuși să te distrezi mult. O să ai parte și de o dragoste intensă și pasională în această perioadă. În cercul tău social, ești centrul atenției și al vieții petrecerii. Nu uita să fii tu însuți. Știi cum să-i faci pe prietenii tăi să se distreze.

SCORPION

Scorpionule fii atent și profită de acest timp pozitiv. A venit timpul să-ți implementezi planurile și acest lucru va începe în următoarele câteva zile. Tot ce este necesar din partea ta este consecvența, activitatea și capacitatea de a lăsa deoparte sentimentele care te țin înapoi și îți distrug creativitatea. Profită de ocazie, deoarece știi foarte bine că astfel de șanse nu vin des. Și nu uita că ai nevoie și de foarte multă relaxare. Va trebui să-ți învingi fricile și temerile. În această săptămână va trebui să înveți să apreciezi timpul petrecut în tihnă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorilor săptămâna aceasta ve-ți învăța o nouă lecție despre cum vedeți viața. Mai exact, vor exista ocazii care vă vor face să dobândiți o înțelegere diferită a ceea ce se întâmplă în jurul vostru și veți învăța să tratați lucrurile diferit. Sunt momente când simți căv-ați atins limitele și simțiți saturație la fiecare nivel. Aveți nevoie de prudență și evitați să vă avântați cu capul înainte și priviți imaginea de ansamblu.

CAPRICORN

Pentru capricornii săptămâna aceasta va fi foarte solicitantă la locul de muncă, dar în același timp vor avea șansa să fie lăsați să se distreze. Va trebui să fie mai concentrați și mai persistenți pentru a răspunde cerințelor jobului, așa că va trebui să încerce să primească ajutor de la colegi. Dar, cu ajutorul comunicării și al partenerului de viață, vor putea depăși atât problemele de la muncă, dar și din viața personală, dar vor trebui să accepte și sfaturile celor din jur

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta nu este negativă pentru Vărăsători, dar asta nu înseamnă că totul va merge bine. În general, vor avea o dispoziție bună, dar va trebui, de asemenea, să faă față evenimentelor neașteptate care-i vor îngrijora puțin și îi vor face să simtă presiune. În afară de acest aspect vor trebui să se pregătească de schimbări majore, pentru că acestea vor fi de bun augur.

PEȘTI

Săptămâna aceasta îți va oferi șansa de a-ți afișa sociabilitatea, care te preocupă foarte mult și te face să cauți în permanență noi cunoștințe. Vei participa la evenimente de caritate care îi vor ajuta pe ceilalți în problemele lor, iar acest altruism te va umple de căldură. În același timp te poți bucura de melancolia și starea de vacanță care te înconjoară, așa că pregătește bagajele pentru că se anunță o călătorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI