Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia care se confruntă cu probleme grave

Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia care se confruntă cu probleme grave
Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia care se confruntă cu probleme grave

Luna tranzitează astăzi zodia Berbec, ipostază din care ne insuflă nevoia de a ieși în față și de a ne afirma  cu mult curaj. Totuși, trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu mândria și să ne controlăm reacțiile prea impulsive și autoritare. Zodiile de Foc (Berbec, Leu și Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) sunt cele mai avantajate de acest tranzit.

Horoscop zilnic 2 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, s-ar putea să fii mai agitat și mai supus unor impulsuri lăuntrice de a acționa. Ai inițiativă și determinare și este o zi bună să iei frâiele în mâini, dar nu da bice prea tare pentru că poți exagera. Folosește-ți excesul de energie pentru a te preocupa și de nevoile personale, de locuință și de situațiile care apar în familie.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astăzi îți aduce o stare de agitație, dialoguri interioare și frământări și poți resimți nevoia acută de a pune totul în stand-by și de a te liniști. Retrage-te în intimitatea căminului, petrece timp cu cei dragi sau mergi în locurile copilăriei. Posibil ca unii nativi să se confrunte cu fureri de cap și chiar insomnii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai grijă la tendința de a fi prea insistent, la graba cu care vrei să pui pe roate un proiect de grup sau să culegi niște roade financiare în urma implicării tale într-un proiect. Poți avea așteptări prea mari din partea prietenilor și asociaților și asta te poate agita. Nerăbdarea de care dai dovadă acum, dar și unele ambiții exagerate, te pot face neatent la acte, la negocieri și în dialogurile cu cei din jur poți fi prea direct. Este, în schimb, o zi bună pentru a ieși din casă și a te reconecta cu prietenii.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, se află în tranzit prin zodia impulsivă a Berbecului și, totodată, îți tranzitează sectorul carierei, deci poți fi mult mai preocupat astăzi de aspecte ale vieții profesionale. Nevoia de afirmare și succes, de evidențiere a unor talente personale, nevoia de a ajunge cât mai sus este mare, dar în aceeași măsură vor crește și stresul și responsabilitățile. Astfel, pot veni și creșteri financiare. Dacă ești gata să-ți asumi noi roluri, atunci dă-i bice!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești foarte axat pe propria ta persoană și tinzi să ignori dorințele celorlalți. Momentan explorezi, cauți să cunoști noi oameni, să descoperi noi domenii care-ți pot deschide porți de afirmare. Sunt și nativi care studiază intens și-și doresc să crească spiritual. Mintea ta este plină de idei și îți construiești perspective de viitor curajoase, îndrăznețe. Da, este momentul unui progres în viața ta, dar nu uita să te raportezi și la cei din jur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi te întoarce către lumea ta interioară. Te interesează foarte mult să descoperi niște blocaje pe care le ai și care simți că te țin în loc. Ai toată susținerea contextului astrologic al momentului să te debarasezi de temeri și apăsări sufletești, să scapi de niște poveri ale trecutului. Sunt și nativi care au preocupări financiare acum, mai degrabă legate de cum să nu piardă banii și nu de cum să îi câștige.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor tale și poate aduce unele tensiuni în cuplu, dar mai cu seamă o puternică nevoie de a rezolva conflictele cu partenerul și de a reașterne pacea și armonia cu ceilalți. Poți avea nevoie de ajutorul unui colaborator sau coleg de muncă pentru a rezolva o situație profesională. Sunt și nativi care se nu se simt în largul lor din cauza unui contract profesional sau din cauza cerințelor acestuia.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să apară fel și fel de nemulțumiri la locul de muncă, de la tensiuni cu colegii și până la situații care te împiedică să-ți desfășori activitatea așa cum ți-ai dori. Sunt și nativi care exagerează cu munca din dorința de a primi aprecierile superiorilor și le vor primi, fără îndoială. Evită, totuși, să te impui cu prea multă autoritate în fața angajaților și subalternilor. Nevoia de relaxare a organismului este mare și nu ar trebui să o ignori.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai nevoie să te exprimi mai mult, să-ți evidențiezi talentele, să-ți demonstrezi creativitatea și să-ți expui ideile și convingerile vizavi de un proiect. Este o zi care poate aduce aplauze nativilor care lucrează în mediul artistic. Pe de altă parte, în plan sentimental pot ieși la suprafață unele ascunzișuri și pot interveni tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor prea mari.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Atenția ta se va canaliza în cea mai mare parte asupra familiei sau asupra unor treburi gospodărești. Resimți nevoia de liniște în cămin și cauți să ajungi la pace cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Sunt nativi care primesc sprijin emoțional sau ajutor financiar de la partenerul de viață sau de la o persoană apropiată. S-ar putea ca tu să ai o părere destul de proastă despre tine, să nu ai încredere în capacitățile tale și să-ți minimizezi valoarea așa că un dialog cu cei dragi îți poate ridica moralul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Curiozitatea te poate împinge să pui întrebări, unele destul de incomode, să-ți cercetezi colegii, să fii mai atent la cum își desfășoaraă aceștia activitatea și astfel pot să apară și tensiuni nedorite la locul de muncă. Pe de altă parte, tot curiozitatea te poate stimula și să-ți descoși partenerul de viață. Oricum ar fi, de preferat este să nu-ți impui punctul de vedere și să nu pleci de la premisa că tu deții adevărul absolut și le știi pe toate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți fi destul de agitat dacă ai de făcut niște plăți și poți descoperi că nu stai chiar atât de bine financiar, cel puțin nu așa cum ți-ai fi dorit. Evită pe cât posibil speculațiile și cheltuielile emoționale sau pentru a-ți satisface unele mofturi și pentru a demonstra ceva cuiva. Totodată, ține cont că valoarea ta personală nu se calculează în funcție de câți bani câștigi.

Horoscopul zilei de 2 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI