29 dec. 2023 | 18:51

Horoscop Urania până pe 5 ianuarie 2024. Zodia care începe anul cu mare noroc

Diverse
Horoscop Urania până pe 5 ianuarie 2024. Zodia care începe anul cu mare noroc
Horoscop Urania până pe 5 ianuarie 2024. Cu ce evenimente te vei confrunta, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Astrolog Urania a întocmit horoscopul până pe data de 5 ianuarie 2024. Unele zodii se vor confrunta cu provocări în zona financiară sau romantică. O parte dintre nativi vor începe noul an cu mare noroc.

Horoscop Urania până pe 5 ianuarie 2024

Berbec. Până pe 5 ianuarie 2024, te vei confrunta cu situații neplăcute și provocatoare din punct de vedere financiar. Anumite persoane vor încerca să facă unele manevre pentru a te păgubi, potrivit horoscopului Urania. Ai grijă de banii tăi!

Taur. Relația ta amoroasă va fi pusă la încercare. Poate fi vorba despre o nemulțumire a partenerului tău, despre o dezamăgire pe care o trăiești sau despre un comportament nesincer.

Gemeni. În următoarea perioadă, până pe 5 ianuarie 2024, te vei implica în tot felul de situații competiționale. Urania spune că ar fi vorba despre: ședințe, întruniri, examene, interviuri sau spectacole. Este posibil să ai o întâlnire și cu o persoană importantă.

Rac. Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător, conducând la schimbarea unor situații. Unele discuții din trecut vor fi reluate, mai ales pe zona de sănătate. Este bine ca, în cazul în care ai probleme de sănătate, să le rezolvi cu mare atenție.

Citește și: Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care ia bani la început de an! VIDEO EXCLUSIV

Nativii care trebuie să fie cumpătați

Leu. Până pe 5 ianuarie 2024, vei trece printr-o perioadă în care va fi nevoie să îți schimbi perspectiva. Va trebui să te exprimi nuanțat, expresiv și convingător. Vor apărea oportunități noi pentru a lua decizii vehemente privind viitorul, potrivit horoscopului Urania.

Fecioară. Va trebui ca, în următoarea perioadă, să fii cumpătat cu cheltuielile, inclusiv la capitolul creștere și educație a copiilor tăi. Este bine să merg în vacanțe, să participi la o petrecere sau să faci cumpărături, însă totul trebuie să fie guvernat de echilibru.

Balanță. În următoarele zile, nu va fi ușor să menții armonia în relația de cuplu sau în căsnicia ta. Urania îți recomandă să ai în vedere diplomația, finețea spiritului, comportamentul elegant și dorința de a menține pacea, indiferent de situațiile cu care te confrunți.

Scorpion. Casele sănătății vor fi marcate de fluctuațiile stării de spirit și ale rezistenței organismului la stres sau la oboseală, anunță astrologul Urania. Ai grijă la starea ta de sănătate!

Citește și: Horoscopul pasiunilor în 2024 cu Mariana Cojocaru. Ce zodii vor câștiga bani din asta? VIDEO EXCLUSIV

Zodia care începe noul an în formă bună

Săgetător. Trebuie să susții cu tărie una sau mai multe convingeri personale și să nu te lași impresionat de fațadă. Unele persoane din jurul tău ar putea să exercite presiune asupra ta cu gânduri rele, fără să obții niciun avantaj, dimpotrivă.

Capricorn. Jupiter le va fi favorabil și persoanelor care desfășoară activități de creație. Tu ești una dintre ele. Începi noul an cu mare noroc. Vei avea răbdare, metodă… Vei dărui celor din jur tot ce poți. în diverse forme, și nu vei avea așteptări prea mari.

Vărsător. În cazul tău, Urania prezice pentru perioada de până pe 5 ianuarie 2024 cheltuieli, cumpărături, plăți și investiții. Tot ce nu reprezintă un interes pentru tine va fi eliminat din peisaj.

Pești. Vei fi evaziv, greu de descifrat în adevăratele tale intenții, inclusiv pentru membrii familiei tale. Nu te simți neapărat în siguranță. Anumite dificultăți de la locul de muncă vor face presiune pe tine. Nu vei ști exact cum să acționezi.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro