Horoscop Urania 30 mai – 4 iunie 2021. Zodia care își schimbă viața

Horoscop Urania 30 mai – 4 iunie 2021. Zodia care își schimbă viața
Horoscop Urania 30 mai - 4 iunie 2021.

Urania a dezvăluit horoscopul săptămânii viitoare 30 mai-4 iunie 2021 pentru fiecare zodie în parte. Ce zodie își schimbă viața.

Horoscop Urania 30 mai – 4 iunie 2021 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecilor li se vor induce ideea revenirii la sursa inițială a unor informații ori o să inducă nevoia ca nativii să-și revizuiască o părere formulată superficial ori incorect, să corecteze greșelile de înțelegere ori de judecată în absența uneu documentări ori pregătiri temeinice.

Taur

Pentru că Mercur o să intre în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie și o să le insufle nevoia a reevalua niște programe de viață ori niște proiecte ce necesită cheltuieli și investiții.

Gemeni

Pentru Gemeni, toată săptămâba o să stea sub semnul unor divergențe interioare născute din discrepanțele între idealurile lor și realitatea cu care se confruntă ori dintre dorințele de afirmare ale nativilor și limitele care sunt impuse de niște cadre de viață socială.

Rac

Pentru Raci, Venus o să intre în zodia Racului, iar până pe 27 iunie o să constituie o protecție blândă, însă eficientă pentru trup și suflet. Chiar din prima zi a intrării lui Venus în zodia Racului, aceasta o să alcătuiască un trigon minunat cu Jupiter, fratele ei mai mare.

Leu

Pentru Lei, dialogurile și întâlnirile care vor avea loc nu o să conducă la niciun rezultat. Atenție și la niște proceduri legale care pot să întârzie, punând în pericol și alte activități ce depind de respectivele hotărâri și rezoluții.

Fecioară

Pentru Fecioare, Mercur o să intre în mișcare aparent retrogradă până la data de 23 iunie și o să părăsească definitiv zodia Gemenilor în data de 11 iulie. În acest timp, el o să sufere influențe demne de interes și bine de urmat în viața publică, imaginea personală, succesul, afirmarea și notorietatea.

Balanță

Pe Balanțe, întâmplări ciudate le vor neliniști, dar totodată le vor pune în paranteze orice intenție serioasă cu privire la viitorul unei relații afective. Se vor întâlni gânduri ciudate, descoperiri neverosimile ori poate numai impresii exagerate ale unei realități încărcate de disconfort emoțional.

Scorpion

Scorpionilor Mercur le va da abilitate în gândire, soluții salvatoare, idei bune și ușor de acceptat și de către părțile adverse cu care nativii s-ar putea întâlni în cadrul unor proceduri legale.

Săgetător

Pentru Săgetători vor exista stări speciale de conștiință, născute din concluziile de viață asupra propriei lor persoane care îi împing pe nativi, de obicei pe cei tineri, să refuze soluții de viață și motivații profesionale banale.

Capricorn

În ceea ce-i privește pe Capricorni, Mercur o să se afle în sectorul muncii în fiecare zi. Sunt posibile discuții sau negocieri pe tema unor posibile schimbări a locului de muncă ori acceptarea unei oferte ce presupune deja al doilea job, ori o activitate extra.

Vărsător

Pentru Vărsători o să fie mai puternic impactul cu noua postură a planetei Saturn, ce va aduce nedumeriri existențiale, derută și lipsă de argumente credibile în ce privește o opțiune personală majoră.

Pești

Pentru Pești, Mercur o să se plaseze în sectorul treburilor domestice, acolo unde îi va determina pe nativi să se răzgândească la tot pasul, chiar și în cele mai neînsemnate ipostaze casnice. Vor exista dialoguri de politețe cu rudele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI