Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie. Mercur vine cu surprize senzaționale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie. Mercur vine cu surprize senzaționale pentru toate zodiile
Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie. Mercur vine cu surprize senzationale

Surprize senzaționale pentru toate zodiile în intervalul 28 august – 3 septembrie. În timp ce unii nativi se ceartă cu membrii familiei, alții vor primi oferte incredibile pe plan profesional. Cine sunt norocoșii horoscopului european, de această dată. Verifică mai jos dacă te numeri printre ei.

Ce spune horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie

Berbec

Nativii acestei zodii de foc vor avea parte de o surpriză neplăcută. Se pare că există anumite probleme la locul de muncă, iar situațiile neplăcute pot apărea și acasă. Unii nativi se vor certa cu partenerul de viață. Poate ar fi mai bine să nu te mai enervezi din orice lucru mărunt și să acționezi cu diplomație.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea ușoare probleme de sănătate în perioada următoare, însă nimic pentru care să-și facă griji. De asemenea, reprezentanții acestei zodii de pământ riscă să facă anumite cumpărături care nu sunt esențiale în acest moment. Astrele te sfătuiesc să îți gestionezi finanțele și să îți păstrezi banii pentru lucrurile care reprezintă o prioritate.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, săptămâna 28 august – 3 septembrie reprezintă o provocare. Se vor certa cu prietenii apropiați și vor fi puși în situația în care nimic nu le va mai conveni. Astrele te sfătuiesc să faci doi pași înapoi și să te relaxezi.

Rac

Nativii din zodia Rac au o capacitate extraordinară de a se descurca în orice situație. Sunt ambițioși, perseverenți și carismatici, iar aceste atuuri sunt principalele pe care le folosesc în interacțiunile lor cu oamenii.

Leu

Vești bune pentru nativii din zodia Leu. În săptămâna 28 august – 3 septembrie, reprezentanții acestei zodii de foc vor sta foarte bine la capitolul comunicare. Dacă te-ai certat cu o rudă, un prieten apropiat sau coleg de la locul de muncă, aceasta este ocazia perfectă pentru a reveni la sentimente mai bune.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se vor afla într-o cumpănă în săptămâna 28 august – 3 septembrie. Unele Fecioare vor primi noi oferte de job și ocazia de a lucra la un anumit proiect pe care puseseră ochii de ceva vreme.

Balanță

Vești bune pentru nativii Balanță. Cei mai diplomați și sinceri reprezentanți ai horoscopului european se vor bucura de liniște, pace și armonie pe toate planurile, atât sentimental cât și profesional, în perioada 28 august – 3 septembrie. Spre finalul săptămânii, Balanțele vor încerca să-și pună ordine în idei, după ce se vor certa cu un prieten.

Scorpion

Potrivit celebrei Urania, Mercur le va oferi nativilor din Scorpion șansa de a analiza cu atenție mai multe variante, ipoteze de lucru sau inițiative, iar la final vor luat cea mai bună decizie pentru ei, ca de fiecare dată.  Noi provocări apar la orizont.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor trece printr-o perioadă benefică în săptămâna 28 august – 3 septembrie. Cei care s-au certat cu o persoană dragă, în ultimele zile, vor reuși să se împace și totul va fi ca înainte.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor avea câteva probleme la locul de muncă și se vor certa cu superiorii lor, dacă nu-și vor îndeplini în timp util sarcinile profesionale.

Vărsător

Nativii Vărsător au certuri în familie, fie cu părinții, fie cu partenerul de viață. Cel mai bine ar fi să nu vă consumați din cauza problemelor și să nu acționezi sub impulsul momentului. Astrele te sfătuiesc să fii precaut și calm, gândind la rece vei găsi soluția pe care o cauți.

Pești

Nativii din zodia Pești își pun ordine în idei deoarece vor avea de luat anumite decizii importante care le pot schimba cariera și viitorul. Astrele sunt de partea lor.