17 apr. 2021 | 09:45

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021. Zodia care își va schimba stilul de viață, este vital să facă asta

Horoscop
Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021. Zodia care își va schimba stilul de viață, este vital să facă asta
Începem săptămâna sub auspiciul zodiei Taur

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021. Soarele și Mercur își fac drum împreună în semnul pământesc și practic al Taurului luni. Astfel vom fi uniți cu energiile seducătoare ale lui Venus și vibrația electrică a lui Uranus. Orice legătură cu resursele, banii, valorile și valoarea de sine, toate se concentrează brusc, pe măsură ce Sezonul Taurului îți face simțită prezența.

Începem săptămâna sub auspiciul zodiei Taur

Venus, planeta ghid a Taurului, este aproape de Uranus sau este conjunctiv de marți până la sfârșitul săptămânii. Astfel că impulsurile noastre pot fi puternice și s-ar putea să ne fie greu să rezistăm unui obiect de lux sau cuiva

Cu toate acestea, Venus apropiat de Uranus ne amintește de nevoia de a ne păstra individualitatea în relațiile noastre de tot felul. Dacă cineva este prea agățat sau ne împiedică să fim noi înșine, găsirea unui spațiu pentru a face propriul nostru lucru poate fi de fapt o aleger buă.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 BERBEC

Dragă Berbec, săptămâna aceasta va începe cu o dispoziție intensă, emoțională. Vei fi mai expresiv și mai empatic. Pe măsură ce săptămâna progresează, vă puteți distra, fi spontan, dar nu vă grăbiți. Visele s-ar putea să nu devină reale și asta te-ar putea dezamăgi. Pe la sfârșitul săptămânii, veți putea reuși în chestiuni practice, așa că faceți pașii corecți către acea direcție. Fiți precauți cu relațiile personale în timpul weekendului.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 TAUR

Săptămâna ta va începe emoțional și jucăuș. Vei fi în contact cu sentimentele tale și, în același timp, vei deveni mai exigent. S-ar putea să fii serios și rezervat, dar în același timp vei avea tendința de a te simți inferior și fără încredere în abilitățile tale. În weekend, te vei bucura de momente frumoase, atâta timp cât te vei comporta cu atenție în viața ta amoroasă. Poți să te distrezi, să fii plin de umor și să-ți folosești imaginația pentru a-ți petrece timpul creativ.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 GEMENI

Săptămâna aceasta îți va aduce o mulțime de suișuri și coborâșuri. Vor exista influențe pozitive, combinate cu situații mai negative. Emoțiile voastre vor fi cheia, fie vă vor facilita conviețuirea cu ceilalți, fie vă vor crea obstacole. Vei fi spontan și cu o directivitate emoțională. Profitați de partea pozitivă și controlați influențele negative. Vei putea aborda persoana care te interesează, în același timp vei simți stabilitate, ambiție și simțul responsabilității. Asigurați-vă că vă sporiți încrederea și controlați orice tensiune. Bucurați-vă de weekend, care vă va oferi șansa de a vă distra. Relațiile tale sunt întărite, iar weekendul îți va aduce câteva momente dulci.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 RAC

Dragă Rac, săptămâna aceasta nu este foarte pozitivă, dar nici nu va fi dezastruoasă. Vei avea tendința de a te concentra asupra stării tale emoționale și psihologice. Lucrul bun este că poți simți oamenii lângă tine, dar poți deveni și exigent. Aveți grijă la modul în care vă comportați, deoarece riscați să fiți etichetat naiv și frivol. Dacă doriți să explorați unele probleme cu prudență și gândire practică, ar trebui să faceți acest lucru în mijlocul săptămânii. Dacă trebuie să aveți întâlniri și discuții despre probleme importante, este o idee bună să faceți acest lucru marți, când comunicarea este favorizată.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 LEU

Începutul săptămânii nu va fi la fel de bun pe cât sperați, deoarece vă va aduce o presiune psihologică intensă și vă va împiedica abilitățile de luare a deciziilor. Totuși, marți va fi mai activă, mai distractivă și mai bună, în general. În mijlocul săptămânii, fii mai atent și controlează-ți emoțiile. Vei avea tendința de a fi foarte emoțional și de a exprima fobii iraționale. Vineri, veți avea încredere în sine și imaginație care vor face ziua ideală pentru negocieri. Sfârșitul săptămânii va fi optimist și distractiv. Rămâneți calm când vă confruntați cu unele probleme și totul va fi bine.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 FECIOARĂ

Fecioară, începutul săptămânii te va face exigent. În același timp, vă va oferi dinamismul pentru a face față situațiilor dificile în mod eficient. Această atitudine va continua pe tot parcursul săptămânii. De vineri veți putea să vă deplasați încrezător și flexibil în fiecare aspect al vieții voastre. poți revendica orice meriți, cu pasiune. În weekend, vei fi depășit unele obstacole, astfel starea ta de spirit va fi bună.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 BALANȚĂ

Balanță, săptămâna aceasta se așteaptă să aibă fluctuații. Pe de o parte, veți experimenta sentimente intense, care nu vă vor lăsa să gândiți clar. Desigur, ți se dă ocazia să vezi din punctul de vedere al altora. Încearcă să nu te grăbești cu deciziile tale și, în general, să nu faci mișcări pe care nu le-ai planificat cu atenție. Asigurați-vă că vă păstrați autocontrolul și încrederea în sine. Frica de respingere vă va împiedica să luați decizii. Cu toate acestea, sfârșitul săptămânii vă va răsplăti. În ciuda obstacolelor, vă va umple de bună dispoziție, optimism și umor simțitor, elemente ideale pentru a vă înțelege cu cei dragi.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 SCORPION

Săptămâna aceasta te va face mai expresiv și în contact cu emoțiile tale. Secretul tău va deveni și mai intens și mai evident. Fii atent în zilele următoare, deoarece capul tău va fi în nori și nu vei realiza realitatea. S-ar putea să ajungeți dezamăgit de falsele dvs. așteptări. Faceți față nesiguranțelor dvs. și profitați de buna dispoziție pentru a vă distra. Duminică, te vei simți optimist și gata să te distrezi.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 SĂGETĂTOR

Săgetător, săptămâna aceasta îți va ascuți percepția și judecata și te va face mai expresiv. Sentimentele tale vor fi, de asemenea, intense și, dacă nu te concentrezi asupra obiectivului tău, acestea te pot lăsa purtați. Marți va fi plină de emoții, vioiciune și o joacă care va rupe rutina. După jumătatea săptămânii, te vei întoarce la pământ și s-ar putea chiar să simți o anumită lipsă de încredere. Modul în care vă ocupați de acest lucru va determina consecințele.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 CAPRICORN

Săptămâna următoare aduce multă emoție și nesiguranță. Veți fi în postura, probabil, de a emana o lipsă de încredere în sine și o teamă de respingere sau eșec. Folosește-ți gândirea clară și stabilitatea care te caracterizează pentru a ține sub control gândurile nebunești. În același timp, profitați de sfârșitul săptămânii pentru a vă distra bine, pentru a glumi, pentru a vă exprima sentimentele prietenoase și, în general, pentru a vă repara starea de spirit. Vei putea depăși unele greutăți cu răbdare.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Sentimentele tale vor fi mai intense decât de obicei și acest lucru ți-ar putea îngreuna zilele. Bucurați-vă de orice moment de relaxare și distracție în timpul săptămânii, deoarece acestea vă vor ajuta să scăpați de tensiune. Pe la sfârșitul săptămânii, tratați cu atenție obstacolele care vor apărea. Răbdarea și gândirea rațională vă vor ajuta să le depășiți și să petreceți câteva momente pașnice de familie duminică, când dispoziția dvs. va fi pozitivă, plină de umor și prietenoasă.

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 PEȘTI

Pești, săptămâna aceasta îți va aduce turbulențe, deoarece planetele îți impun mai multe influențe, atât pozitive, cât și negative. Noile colaborări nu sunt favorizate, în timp ce, în viața ta amoroasă, trebuie să folosești gândirea rațională pentru a controla sentimentele negative care vor apărea. În jurul weekendului, așteptați obstacole și întârzieri. Răbdarea și reținerea vă vor ajuta să le depășiți și să petreceți o duminică relaxată cu prietenii și familia. Aceasta va fi, de asemenea, o zi bună pentru a vă exprima interesul față de persoana cu care vă împărtășiți viața – sau cuiva care vă interesează.

Mare atenție la influențele planetelor

Mare atenție! Marte este influent în această săptămână, mișcându-se, așa cum face, pentru o ședere de șase săptămâni în Rac, semnul sentimentelor, securității, familiei și problemelor de acasă, vineri. Cu toate acestea, el creează un unghi fantastic față de energiile expansive ale lui Jupiter.

Este rândul lui Mercur să se conecteze cu atmosfera plină de viață a lui Uranus până la sfârșitul săptămânii. O undă cerebrală ne-ar putea oferi o perspectivă inventivă despre cum să deblocăm o soluție la ceva care ar fi putut fi blocat. Acesta poate fi, de asemenea, un moment minunat pentru a investi într-un upgrade tehnologic.