Horoscop Urania 16-22 aprilie 2022. Zodia care suferă înainte de Paște

Horoscop Urania 16-22 aprilie 2022. Zodia care suferă înainte de Paște
Horoscop Urania 16 - 22 aprilie

Sărbătorile pascale se apropie cu pași rapizi, iar astrele le-au pregătit multe surprize celor 12 zodii europene. Cine sunt reprezentanții horoscopului care se bucură de laude la locul de muncă. Descoperă cine este nativul care s-ar putea despărți de partenerul de viață.

Horoscop Urania 16-22 aprilie 2022

Berbec

În Săptămâna Mare, nativul din zodia Berbec are probleme cu partenerii de afaceri sau colegii de la muncă. Astrele te sfătuiesc să îți păstrezi calmul și să nu reacționezi violent, atunci când te cerți cu ei.

Taur

Nativul din zodia Taur primește confirmarea că a avut dreptate într-o problemă legată de job. Te înțelegi bine cu cei din jurul tău, ești respectată de prieteni, familie și partenerul de viață. Vei avea o săptămână roditoare.

Gemeni

În perioada 16 – 22 aprilie, nativul din zodia Gemeni va trece printr-un carusel de emoții și stări melancolice. Ai impresia că te expui mult prea mult celor din jur și cauți să te retragi în liniște, pentru a-ți aduna gândurile.

Rac

Nativul din Rac cheltuie o sumă mare de bani, în perioada următoare. Îți plac luxul și opulența, nu te dai în lături de la nimic pentru a-ți satisface o anumită poftă.

Leu

În Săptămâna Mare, nativul din zodia Leu are nevoie de o atenție specială din partea celor dragi. Te simți trist și abandonat, iar astrele îți recomandă să petreci mai mult timp de calitate alături de prieteni și familie.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este un diplomat înnăscut, motiv pentru care te vei comporta impecabil atunci când vei avea un mic conflict cu un superior de la actualul loc de muncă.

Balanță

Nativul din zodia Balanță se confruntă cu anumite dileme la job. Unii colegi vor să îți intre pe sub piele, dar tu nu le vei permite acest lucru. Ești inteligent, diplomat, descurcăreț și un bun profesionist. Șefii te laudă.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion se plictisește foarte repede și detestă monotonia. Cu doar câteva zile înainte de Paște vrei să pleci într-o excursie, alături de partenerul de viață, pentru a schimba peisajul.

Săgetător

Nativul Săgetător analizează cu atenție relațiile de prietenie pe care le are cu cei din jurul său. Simți că cineva te-a trădat și consideri că este timpul să strângi rândurile. Cei care nu sunt loiali vor pleca.

Capricorn

În perioada 16 – 22 aprilie, nativul din zodia Capricorn vor primi o veste de zile mari. Plantele îți trimit multă înțelepciune și blândețe în exprimare, pentru momentele în care vei avea o confruntare cu partenerul de viață.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător se simte extrem de obosit în perioada dinainte de Paște. Nu ai tragere de inimă să faci nimic și tot ce îți dorești este să te relaxezi și să iei o pauză de la toate proiectele pe care le ai, momentan, în derulare.

Pești

Vești bune pentru nativul din Pești. Te vei putea concentra la studiile tale academice.