12 nov. 2022 | 13:46

Horoscop Urania 12-18 noiembrie 2022. Zodia care primește cele mai bune vești

Horoscop
Horoscop Urania 12-18 noiembrie 2022. Zodia care primește cele mai bune vești
Horoscop Urania 12-18 noiembrie 2022. Zodia care primeste cele mai bune vesti

Horoscop Urania 12-18 noiembrie 2022. Zodia care primește cele mai bune vești

Berbec

Cu sănătatea stai bine, nu prezinți probleme cu sistemul imunitar. Cu toate acestea, celebra Urania te sfătuiește să ai în vedere faptul că trebuie să te îngrijești mult mai mult.

Poate ar fi bine să apelezi la ajutorul unui specialist, la meditații, yoga sau alte metode de relaxare și găsirea a echilibrului interior.

Taur

Te preocupi de dezvoltarea personală în această perioadă. Vrei să câștigi mai mulți bani și muncești din greu pentru a-ți satisface toate mofturile materiale.

Gemeni

Pe plan profesional se anunță anumite tensiuni. Ai parte de conflicte la locul de muncă, indiferent că este vorba despre colegi sau superiori. Ceri o mărire de salariu, dar nu este garantat că o vei și primi în curând.

Citește și Horoscop 12 noiembrie 2022. Zodia care descoperă cum să prospere financiar

Rac

Ai parte de toată susținerea din partea astrelor, în această perioadă. Te afli într-o perioadă foarte bună, iar pe plan personal ești extrem de mulțumit și fericit cu cei din jurul tău. Ai găsit o nouă iubire care te împlinește.

Leu

În weekendul 12 – 13 noiembrie, astrele sunt de partea ta și te încurajează să găsești curajul de a invita în oraș acea persoană care ți-a ocupat gândurile, în ultimele săptămâni.

Fecioară

Situație tensionată pentru unii nativi din zodia Fecioară. Cei care locuiesc în străinătate sunt obligați să poarte discuții deranjante cu reprezentanții instituțiilor din România, pentru a regla anumite neînțelegeri.

Balanță

Te concentrezi foarte mult pe actualul loc de muncă. Pentru tine, cariera este foarte importantă, axându-te foarte mult pe partea profesională. Ieși cu prietenii și te bucuri de vremea însorită.

Scorpion

Apar conflicte în relația de cuplu. Tu și partenerul de viață aveți anumite neînțelegeri pe care trebuie să le rezolvați, cât mai curând. Ai parte de spriijinul celor mai buni prieteni, de asemenea.

Săgetător

Nu stai foarte bine cu banii în acest weekend, deoarece se anunță anumite cheltuieli mai mari. Ai grijă cum îți gestionezi finanțele în următoarea perioadă.

Capricorn

În weekendul acesta ai parte de certuri cu anumite persoane care pretind să îți ia anumite lucruri. Îți dispuți bunurile cu membrii ai familiei.

Vărsător

Pentru tine, următoarele zile vor fi extrem de dificile, pe toate planurile. Treci prin anumite situații critice. Ai probleme cu banii, motiv pentru care ceri un bonus salarial la job.

Citește și Cea mai falsă zodie din horoscop. Să nu te apropii de ea, te va păcăli imediat

Pești

Te lupți cu sistemul, pentru a-ți cere drepturile. Deși pe parte sentimentală toate merg strună, te gândești să îți găsești alt loc de muncă.