Horoscop septembrie 2021. Ce zodii trebuie să înceapă să spună adio prietenilor toxici

Horoscop septembrie 2021. Ce zodii trebuie să înceapă să spună adio prietenilor toxici
Horoscop septembrie 2021. Spune dio prietenilor toxici

Din punct de vedere astrologic, septembrie înseamnă că trebuie să încercați tot posibilul, în ciuda progresului lent. Nu este cea mai bună lună pentru asumarea riscurilor, dar este mai potrivită pentru luarea măsurilor de siguranță și a măsurilor de precauție. Desigur, va varia modul în care vă va afecta personal. Iată ce zodii trebuie să spună adio prietenilor toxici, conform horoscopului lunii septembrie 2021.

Zodiile care trebuie să spună adio prietenilor toxici – horoscop septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021 ne inducă care sunt zodiile care trebuie să înceapă să spună adio prietenilor toxici. Iată care sunt acestea:

Horoscop septembrie 2021: Fecioara

Luna care urmează este despre realizarea inconfortabilă că ceea ce dețineți material nu poate fi măsura finală a valorii voastre, complicând ceea ce înțelegeți ca utilitate și valoare. Trebuie să aveți grijă de propriul spate înainte de a vă apleca înapoi pentru alții. A face plăcere oamenilor s-ar putea să te fi ajutat să supraviețuiești situațiilor înfricoșătoare, dar nu te va elibera de durerea de a te simți nepăsător.

Horoscop septembrie 2021: Balanță 

Autocritica severă poate fi dăunătoare atunci când vă împiedică să recunoașteți recunoștința. Dacă îți lipsește empatia pentru limitările umane și te aștepți la măreție la fiecare pas, căutarea ta pentru progres ar putea fi de fapt contraintuitivă. Cum ar arăta totul  dacă ți-ai schimba complet definițiile personale despre eșec și succes?

Horoscop septembrie 2021: Scorpion

O mulțime de momente din viață se schimbă în funcție de modul în care ți le amintești. De fapt, trecerea timpului poate face amintirile nesigure ca date obiective. Dar modul în care îți spui povestea despre ceea ce îți amintești poate fi un excelent indicator al cât de mult ai crescut, în special din amintirile dureroase care ți-au lăsat amprenta identității. Acordați atenție modului în care vă povestiți experiențele din trecut, deoarece poate dezvălui unde trebuie să aibă loc vindecarea.

Horoscop septembrie 2021: Săgetător

Durerea de a fi văzută și înțeleasă în întregime sunt nevoi străvechi ale omului. Ca ființe sociale, apartenența poate fi soluția și medicina pentru a vindeca literalmente problemele lumii. A fi clar de valorile și codul dvs. etic îi poate filtra pe cei care nu sunt de acord cu termenii dvs. Cu toate acestea, rudenia nu este o garanție a siguranței. Nici siguranța nu înseamnă lipsă de conflict. Pe scurt, relațiile umane sunt complicate. Nu seamănă cu camera de ecou a algoritmilor. Rezistați la simplificarea a ceea ce ar trebui să fie frumos complex.

Horoscop septembrie 2021: Capricorn

Dă-ți voie să îți dorești căi care să nu calmeze ceea ce vor ceilalți pentru și de la tine. Această lună viitoare este despre modul în care gestionați treburile vieții dvs. „Cine” ar trebui să devii conform familiei tale; „cum” ar trebui să trăiești conform societății; „pe cine” pe care ar trebui să-l iubești conform codurilor morale dominante. Permiteți-vă posibilitățile de a depăși constrângerile trebuințelor voastre.

Horoscop septembrie 2021: Vărsător

Este foarte posibil ca oamenii la care priviți să fie imperfecți, deoarece sunt oameni. Idolatrizarea altora poate fi o modalitate de dezumanizare a oamenilor. Fii atent la cine ai pus pe un piedestal și la modul în care acestea îți afectează deciziile de viață. Uneori, a te simți dezamăgit de idolii tăi este mai degrabă un simptom al fanteziilor tale proiectate despre cine crezi că ar trebui să fie și ceea ce lipsește de fapt în viața ta. Poate că ai grijă de nevoile tale nesatisfăcute.

Horoscop septembrie 2021: Pești

„Ceea ce rezistați persistă” este un clișeu, dar uneori poate fi adevărat. Este recomandabil și recomandat să faceți pauze de intensitatea durerii. Dar să știi când te aventurezi spre evadarea dăunătoare. Uneori evitarea poate face lucrurile mai mici mai semnificative decât ar trebui să fie. Vă puteți confrunta cu situații înfricoșătoare, chiar și fără soluții. Uneori, scopul vieții este să te prezinți continuu cu locul în care te afli – și este suficient.

Horoscop septembrie 2021: Berbec

Puteți face atât de mult pentru a ajuta oamenii să ia decizii mai bune pentru ei înșiși. Ceea ce percepeți ca o soluție ar putea să nu fie de fapt ceea ce o persoană are nevoie sau pentru care este pregătită. La sfârșitul zilei, poți fi cu adevărat responsabil doar pentru tine și comportamentele tale. Nu poți suporta responsabilitatea alegerilor altora. Lasă loc pentru ca persoanele la care ții să experimenteze învățarea propriilor lecții la timpul cuvenit.

Horoscop septembrie 2021: Taur

Nu trebuie să vă canalizați cea mai mare parte a pasiunii și să vă îndreptați spre muncă. De fapt, rezista la presiunea pe care ar trebui să-ți iubești slujba. Realitatea rece este că majoritatea populației umane nu este de fapt îndrăgostită de profesiile lor. Ești norocos dacă îl poți considera tolerabil. Ați considerat că puteți canaliza același entuziasm în alte lucruri care nu sunt legate de carieră? Nu orice realizare trebuie să fie măsurată prin prisma muncii.

Horoscop septembrie 2021: Gemeni

Ați văzut vreodată un copil complet pierdut de prezent, în acest moment? Fie că țipă de bucurie, fie că se înghesuie în suspine pentru că au căzut pe față, frumusețea este că emoțiile lor ies fără rușine. Rușinea se acumulează în timp, pe măsură ce învățăm să interacționăm cu codurile de conduită acceptate de societate. Lăsați-vă în copilul vostru interior luna aceasta înainte și observați când se ascunde rușinea și de ce.

Horoscop septembrie 2021: Rac

Cum este relația ta cu oamenii care te-au crescut? Cum a influențat prezența lor (sau lipsa) în viața ta pe cine ești astăzi? Ce fel de anotimpuri ați experimentat unul cu celălalt? Familiile de origine sunt adesea locul rănilor noastre originale. Și adesea, istoriile noastre cu ei de-a lungul timpului reflectă modul în care ne comportăm în relațiile noastre intime. Luna aceasta și pentru totdeauna, dăruiește-te cât mai mult har și generozitate pe care le poți strânge.

Horoscop septembrie 2021: Leu

Gândiți-vă la noi moduri în care puteți experimenta romantismul cu prieteniile dvs. platonice. Suntem pregătiți să rezervăm vulnerabilitatea și intimitatea numai cu partenerii romantici. Dar dacă vă curtați prietenii pentru că doriți să îi impresionați și să le informați că sunt doriți? Ce se întâmplă dacă exprimați cât de mult prezența lor este un har salvator de vieți? 

Urmăriți Playtech.ro și pe