Horoscop. Schimbări majore pentru zodii începând cu 21 noiembrie. Ce trebuie să facă nativii

Horoscop. Schimbări majore pentru zodii începând cu 21 noiembrie. Ce trebuie să facă nativii
Horoscop. Schimbări majore pentru zodii începând cu 21 noiembrie.

Horoscop. Sunt schimbări majore pentru zodii începând cu 21 noiembrie pentru toate zodiile. Astfel, astrele spun că în plan amoros, perioada următoare este una benefică pentru începuturi.

Horoscop. Schimbări majore pentru zodii începând cu 21 noiembrie

Pe 21 noiembrie, începe sezonul nativilor născuți în semnul zodiacal Săgetător. Este o dată când toți nativii simt un moral mai ridicat, dar și o dorință semnificativă de a sărbători. Iar vibrațiile pozitive urmează a se amplifica pe 24 noiembrie, atunci când Mercur o să se alăture Soarelui în acest semn astral.

Un alt aspect important în următoarea perioadă este legat de comunicare și de ce vor transmite nativii celor din jur. Vor fi zile când nativii vor deborda de energie. În această perioadă este bine ca nativii să fie recunoscători pentru ceea ce a fost și să privească cu optimism spre viitor. Săgetătorul îi influențează pe toți să își asume riscuri, ca să culeagă roade bune în viitor.

Săgetătorul preferă acțiunea în locul ezitării, astfel că perioada următoare îi cheamă pe nativi la aventură, la trăire pasională și la cucerierea de noi orizonturi.

De asemenea, Luna Nouă de anul acesta, ce se manifestă pe data de 4 decembrie, coincide cu o eclipsă solară. Nativii zodiilor trebuie să fie mai emoționali, mai cu toane și repeziți în luarea deciziilor. Luna și Soarele îi fac pe nativi să treacă de la argumente pro la motive contra în mai multe aspecte din viața de zi cu zi. Însă lucrurile se rezolvă în numai câteva zile și se revine la starea de pregătire pentru festivități.

Despre zodia Săgetător

Zodia Săgetător sau zodia Arcașului, cum i se mai spune, are energie și poftă de viață molipsitoare. Acesta este a noua zodie din horoscop, este un semn de Foc, profund masculin. Aceasta este o zodie de acțiune și extrem de schimbătoare. Săgetătorul ia decizii din mers, fără să se gândească mult la consecințe și profită de orice ocazie.

Zodia Săgetătorului era numită zodia Centaurului, după numele unui animal mitic, jumătate cal, jumătate om. De asemenea, Centaurul întruchipa forța animală și cea umană într-o singură creatură, simbolizând îmbinarea perfectă dintre latura pământeană, trupească, și cea a spiritului.

Nativii din zodia Săgetător sunt îndrăzneți, curajoși, luptători, ambițioși, cinstiți, ce se află mereu în căutarea adevărului deoarece nu suportă deloc minciuna și compromisul.

Defectele lor sunt nesupunerea, infidelitatea, sunt risipitori și nechibzuiți. De asemenea, Săgetătorii sunt considerați și rebelii Zodiacului și mai mereu sunt angrenați în activități riscante, dar și în afaceri uneori dubioase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI