Horoscop săptămâna 13-19 septembrie. Taurii pot fi infideli și o altă zodie e în impas

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie. Taurii pot fi infideli și o altă zodie e în impas

În săptămâna 13-19 septembrie 2020 se formează trei aspecte astrale majore, iar cel mai important dintre ele este cel tensionat de opoziție între Soarele din Fecioară și Neptun retrograd din Pești. Din cauza lui, zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești sunt puse să facă alegeri dificile. Cât despre dragoste, Taurii sunt cei care o pot sfecli în perioada menționată.

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie

Berbec

Marte a intrat în retrogradă în constelația lor și dă tonul săptămânii pentru toate semnele zodiacului. Este posibil ca în zilele ce urmează nici voi să nu fiți combatibili cu voi, darămite cei din jur.

Taur

Planeta Venus în Leu indică faptul că se poate strecura în relația voastră infidelitatea. De asemenea, s-ar putea să pierzi unele oportunități cu care nu te vei întâlni prea curând.

Gemeni

Marte retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, separare și trădare, iar mitul românesc al bărbatului mai mare și cu experiență poate deveni fals.

Rac

Cuadratura Lunii cu Marte retrograd dă incompatibilitate pentru perioada imediată. Ai parte de multe dezbateri zilele acestea.

Leu

Aveți mare grijă în relația de cuplu, indiferent de vârstă. Marte retrograd în Berbec tranșează lucrurile ce țin de iubire.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți de către astre să fie mai analitici și obiectivi atunci când vine vorba de dragoste, căsătorie, carieră și mai ales documente.

Balanță

Se anunță tensiuni mari în relația de cuplu, cu separare și chiar risc de divorț. Nici în sfera carierei situația nu este roz.

Scorpion

Dragostea voastră va trece printr-un cutremur existențial demn de remarcat. Este posibil să faceți față cu brio dacă vă păstrați calmul și relaxarea dobândită nu de mult.

Săgetător

Se întrevăd unele tensiuni generate de prezența Axei Karmice în cuadratură cu Neptul din Pești. Blocaje pentru unii, cumpere pentru alții, posibil adulter pentru cei mai neatenți la acțiunile lor.

Capricorn

S-ar putea să se schimbe placa din ultimele zile în care reușeai să te impui cu succes. Încearcă să te documentezi mai mult înainte de a-ți expune argumentele.

Vărsător

Mare grijă la relațiile voastre, fie de dragoste, fie de prietenie. De asemenea, încearcă să îți îndrepți privirea și spre sănătate, căci unele lucruri, minore de altfel, scârțâie, dar trebuie tratate la timp.

Pești

Mai ai nevoie de muncă în ceea ce privește relația cu partenerul. Cât despre carieră, te afli într-un impas. Oricum ar fi, în această săptămână, prioritatea ta este sănătatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI