16 apr. 2023 | 18:15

Horoscop rune 17-23 aprilie. Zodia care are aură divină în săptămâna după Paște, anunță Mihai Voropchievici

Horoscop
Horoscop rune 17-23 aprilie. Zodia care are aură divină în săptămâna după Paște, anunță Mihai Voropchievici
Horoscop rune 17-23 aprilie

Următoarele șapte zile vor aduce noi obstacole și experiențe inedite pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Numerologul a dezvăluit care este zodia care are aură divină în săptămâna după Paște.

Horoscop rune 17-23 aprilie – Berbec

Nu va fi o săptămână liniștită pentru nativii Berbec. Vor avea de depășit un obstacol destul de mare, însă vor reuși să iasă învingători.

Taur

Pentru Tauri, începe o perioadă marcată de schimbări importante, iar acest proces va începe pe 17 sau 18 aprilie. Nu este exclus să cunoască o persoană care le va influența viitorul.

Gemeni

„O parte din Gemeni, cei care nu sunt prea prevăzători, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Trebuie să fie atenți la tot ce înseamnă hrană, aliment sau la băutură. Le poate da niște bătăi de cap orice exces”, a transmis Mihai Voropchievici, pentru Fanatik.

Horoscop rune 17-23 aprilie – Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să dea uitării problemele și gândurile negre și să se bucure din plin de prezent. Pentru ei, următoarele șapte zile vor aduce fericire.

Leu

Numerologul a spus că nativii Leu se vor bucura de o aură divină în această săptămână. Până pe 23 aprilie, toate planurile lor se vor rezolva fără probleme.

Fecioară

Fecioarele visează la o nouă poveste de dragoste. Au inima deschisă pentru experiențe noi.

Horoscop rune 17-23 aprilie – Balanță

Balanțele se vor concentra pe consolidarea poziției, fie că este vorba despre rolul lor în familie, în cercul de prieteni sau la locul de muncă.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc 17-23 aprilie 2023. Zodia care va avea cel mai mare noroc, va câștiga mulți bani

Scorpion

„Scorpionii au o rună care le spune că e o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Așadar, dacă există o persoană în viața lor de la care aveau așteptări, acestea pot fi îndeplinite. Sau… cine știe, s-ar putea să fie surprinși cu un cadou fix de la cine nu sperau”, a spus numerologul.

Săgetător

Săgetătorii vor afla un adevăr care va avea un impact uriaș asupra vieții și viitorului lor. Această revelație îi va face mai puternici și mai atenți la persoanele pe care le acceptă în jurul lor.

Horoscop rune 17-23 aprilie – Capricorn

„Capricornii au parte de cea mai mare surpriză în Săptămâna Luminată. Au runa succesului, Wunjo! Sunt protejați total, câștigători pe toate planurile. Pentru ei nu există nimic negativ. Nu trebuie să mai spere că vor reuși, runa le transmite că vor avea succes 100% pe toate planurile. Forțele benefice sunt de partea lor pe toată durata celor șapte zile care vin”, a mai spus numerologul.

Vărsător

Vărsătorii vor fi puși în situația de a face o alegere importantă în ceea ce privește cariera lor: „să își schimbe locul de muncă, să găsească unul mai bun, dar la fel de bine și cei care vor să își cumpere o locuință sau să se mute în altă chirie”.

Pești

„Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante”, a mai spus Mihai Voropchievici pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care au parte de binecuvântare după Paște. Primesc protecție divină

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Vreme tumultuoasă în România. Schimbări uriașe de la o zi la alta
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Capital.ro
Horoscop Luna Nouă în Taur 2024: Momentul magic în care dorințele se împlinesc. Zodiile care se îmbogățesc
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se DAU 12.000 de lei de la STAT. Ce TREBUIE să scrie în CERERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro