Horoscop rune 12-18 aprilie. Mihai Voropchievici are vești geniale pentru Balanţă și Vărsător

Horoscop rune 12-18 aprilie. Mihai Voropchievici are vești geniale pentru Balanţă și Vărsător
Horoscop rune 12-18 aprilie Mihai Voropchievici

Se spune că astrele nu mint niciodată, iar runele sunt cele care îți prevestesc viitorul. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 despre lucruri mistice și planurile horoscopului pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii care vor fi loviți de noroc. 

Horoscop rune 12-18 aprilie. Ce vești bune aduc astrele pentru zodii

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt în căutarea iubirii și a partenerului de viață. Nimeni nu a spus că va fi ușor, dar nu uita că ce ți-e scris în frunte ți-e pus. S-ar putea să ai parte de o surpriză cât de curând.

Taur

Vești bune pentru nativii din zodia Taur în săptămâna 12-18 aprilie. Există un pretendent care ar face orice pentru a te cuceri, dar tu nu știi nimic despre respectiva persoană, cel puțin pentru moment. Runele spun că îți va face un cadou, cât de curând.

Gemeni

Nativii Gemeni trec printr-o perioadă dificilă în săptămâna 12-18 aprilie și vor avea nevoie de toate forțele necesare pentru a trece cu bine peste lucrurile care îi macină. Apelează la familie sau prieteni pentru un sprijin.

Rac

Nativii din zodia Rac traversează o săptămână destul de dificilă. Runele spun că cel mai bine ar fi să vorbești despre problemele care te apasă cu părinții sau partenerul de viață.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, săptămâna aceasta aduce vești bune. Runele te sfătuiesc să aștepți, răbdător, lângă telefon. E timpul să răsară soarele și pe strada ta.

Fecioară

E greu să-i spui perfecționistului din Fecioară să nu-și facă griji. Nativii din această zodie de pământ sunt foarte sceptici și preferă să sufle și în iaurt. Runele anunță multe schimbări pentru Fecioare, cel mai bine ar fi să se pregătească emoțional și psihic pentru ele.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță, runele aduc vești excelente în săptămâna 12-18 aprilie. Cea mai echilibrată și iubită zodie de aer va primi lucrul la care visa de mult timp. Bucură-te! Te așteaptă o nouă viață plină de satisfacții și bucurii.

Scorpion

Runele spun că nativii din zodia Scorpion sunt îngrijorați de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Totul va fi bine, dar trebuie să-ți păstrezi calmul și să nu te lași doborât de probleme. Familia ta are nevoie de tine.

Săgetător

Noutăți incredibile vin în direcția Săgetătorilor în săptămâna 12-18 aprilie. Nativii acestei zodii vor primi o veste incredibilă, iar reacția lor va fi una șocantă.

Capricorn

Ei bine, la asta nu cred că te așteptai. Nativii din Capricorn vor face o mică excursie în perioada următoare. Ce mai e de spus? Fa-ți bagajele și alege destinația.

Vărsător

Nativii din Vărsător duc o luptă interioară destul de grea. Cu toate acestea, reprezentanții acestei zodii sunt niște războinici înnăscuți, capabili de a se ridica mereu de jos.

Pești

A dat norocul peste nativii din zodia Pești. Runele spun că, în săptămâna 12 – 18 aprilie, Peștii vor primi o sumă de bani sau un cadou impresionant. Felicitări!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI