11 dec. 2021 | 17:19

Horoscop până la Crăciun. Zodia care își schimbă viața, va face mulți bani

Horoscop
Horoscop până la Crăciun. Zodia care își schimbă viața, va face mulți bani
Horoscop 2021: ce se va întâmplă până la Crăciun cu zodiile?

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Ce se întâmplă cu ele până la Crăciun. Unii nativi au parte de o mare bucurie, iar alții de lecții cuprinzătoare de la viață. Află dacă ești unul din cei care va trece ușor peste această perioadă!

Horoscop până la Crăciun: ce se întâmplă cu zodiile?

Berbec – Ai parte de o perioadă mai grea în care vor putea să îți bată la ușă câteva complicații. Ai parte de multe neînțelegeri și evaluări incorecte, iar lucrurile astea vin de la o serie de greșeli care îți pot afecta imaginea și reputația. Ai grijă la oameni.

Taur – Următoarea perioadă se poate dovedi problematică, iar complexitatea poate apărea din cauza faptului că te-ai înșelat din unele privințe. Se poate să fi înțeles prost multe detalii oferite de colegii sau prietenii tăi. Poți să crezi prea mult în oameni.

Gemeni – Ai parte de câteva săptămâni pline de trădări, nu te simți respectat și ai câteva obligații pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Acțiunile tale din ultimii ani te-au adus față în față cu karma. Schimbările mari urmează să vină.

Rac – Perioada asta e favorabilă afacerilor. Planetele sunt de partea ta și faci și toate eforturile să îți fie bine și pe plan personal. Este foarte greu să aduci pe cineva în viața ta și se poate să nu fie nici de această dată ceea ce crezi.

Leu – Ai parte de o perioadă plină de rivalități, dificultăți și neclarități la locul de muncă. Cauți consolare din partea prietenilor, iar dacă ei nu sunt acolo pentru că au și ei vieților lor te bazezi pe alcool, droguri sau jocuri de noroc.

Fecioară – Te poți confrunta cu înșelăciunea din partea necunoscuților. Acționezi foarte rațional și neutralizezi probleme vechi de foarte departe care au dat năvală acum peste tine. Cu toate astea, ai o atitudine pozitivă care te salvează.

Balanță – Există riscul să comiți mari greșeli. De asemenea, de o bună perioadă nu ești deloc profesionalist și din cauza asta vin alte probleme din spate. Oamenii se încred din ce în ce mai puțin în tine.

Scorpion – Nu vei mai avea motive de îngrijorare din cauza sănătății. Cu toate astea, te simți obosit și simți că ai nevoie de o pauză meritată. Te gândești mult la ce ai făcut în anul acesta și cum îl vei termina.

Săgetător – Nu ești deloc obiectiv și asta nu te ajută deloc la locul de muncă. Situația la job se schimbă foarte mult după data de 21 decembrie. Este recomandat să privești mai bine detaliile care stau chiar sub ochii tăi.

Capricorn – Ai nevoie să ieși din zona de lucru. Interpretezi unele detalii foarte prost pentru că ești obosit din toate punctele de vedere. Riști să înrăutățești toată situația dacă vei continua așa.

Vărsător – Este foarte important că te afli pe linia de plutire la finalul anului. Situația din jurul tău devine din ce în ce mai calmă și pare în final că ți-ai găsit echilibrul și armonia. Esști foarte fericit.

Pești – Alții se pot folosi de greșelile tale, așa că stai cu ochii în patru orice ai face. Se pot produse schimbări uriașe în viitorul foarte apropiat. Ești foarte activ social în această perioadă.

PlaySport
Apariție rară a nepoților lui Țiriac după ce au părăsit România! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc
Ego.ro
Cum arăta Monica Macovei în tinerețe. Nu și-ar fi închipuit-o nimeni AȘA! Singura poză de pe net
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Maghiarii reclamă România. Ungurii nu mai au liniște: Ei sunt dușmanii care ne atacă
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro