14 mart. 2024 | 07:56

Horoscop Neti Sandu pentru 14 martie 2024. Zodia care își va schimba locul de muncă

Horoscop
Horoscop Neti Sandu pentru 14 martie 2024. Zodia care își va schimba locul de muncă
Horoscop pentru ziua de joi, 14 martie 2024. Astrologul Neti Sandu vine cu vești mari pentru o zodie. foto: freepik

Horoscop pentru ziua de joi, 14 martie 2024. Astrologul Neti Sandu vine cu vești mari pentru o zodie. Va schimba în curând locul de muncă, iar acest lucru îi va aduce satisfacții mari pe plan financiar. În schimb, alți nativi vor avea cheltuieli neprevăzute. Află ce le rezervă astrele azi tuturor zodiilor din horoscop.

Neti Sandu, predicții astrale pentru ziua de joi, 14 martie 2024

Berbec

Berbecii vor avea de gestionat o situație neprevăzută. Ceva se întâmplă în viața lor, așa că vor trebui să cheltuie niște bani. Nu le va da bugetul peste cap, pentru că mai au rezerve.

Taur

Pentru joi, 14 martie, Taurii vor avea parte de o întâmplare care să-i scoată din zona de confort și să-i țină în priză până îi dau de capăt.

Vezi și: Zodia care are ajutor divin până pe 31 martie 2024. Va avea mare noroc în tot ceea ce face

Gemeni

O să vă consultați cu niște specialiști ca să știți cum să abordați un proiect, o afacere, poate vreți să faceți o investiție și mai aveți nevoie de un sfat, o sugestie. Este momentul să vă îngrijiți, cât se poate de serios, de sănătate, ca să fiți sănătoși tun, că aveți mari provocări din iunie încolo.

Rac

Racii fac eforturi mari pentru a plăti vacanța mult visată. Vor pleca într-un city break. În plus, li se dă ok-ul pentru a iniția un proiect sau o afacere.

Leu

Poate vi se încredințează o funcție și o să intrați serios în pâine, că o să fie ceva treabă până capătă culoare și să vă puteți liniști. E bine să aveți răbdare. Se poate să vi se aprobe un credit și să vă căutați casă, ori ați găsit o mașină de cumpărat și nu aveți toți banii.

Fecioară

Fecioarele vor avea o întâlnire de afaceri, dar este musai să lase de la ele dacă sunt interesate de colaborare. Partenerul de cuplu are nevoie de un plus de atenție de la voi și o să faceți tot posibilul să petreceți mai mult timp împreună.

Balanță

Se poate să vă prezentați la un interviu și să fiți și acceptați, să începeți cât de curând lucrurile și să vă bucurați de rezultate. O persoană tânără, șarmantă, vă scoate la plimbare, dacă nu aveți partener de viață, și o să vedeți dacă aveți lucruri în comun.

Vezi și: Zodiile care trebuie să fie împreună. Sunt suflete pereche, se potrivesc de minune

Scorpion

Săgetătorii vor avea o vizită neașteptată și poate își fac program de ieșit în weekend la plimbare cu niște prieteni, ca să vizitați niște locuri noi, poate.

Săgetător

Săgetătorii muncesc cu drag și spor pentru un proiect de suflet. Vin bani mulți, fie de la serviciu, fie din surse colaterale, și o să adunați o rezervă pentru câteva vacanțe.

Capricorn

Capricornii au consumat timp și energie ca să completeze un dosar. Poate o să fiți și mai prezenți pe rețelele de socializare și o să vi se acorde credit.

Vărsător

Poate le mai cereți niște bani în plus șefilor și s-ar putea să-i și primiți, că e-ngăduit de sus din cer, astrele țin cu voi – îndrăzniți! Este posibil să mai vină niște sume de bani pe filiera partenerului de cuplu sau o afacere de familie de pe urma căreia aveți de câștigat.

Pești

Se poate să dați o probă de maturitate, o decizie și să luați o hotărâre, să încheiați o etapă în care nu vă mai regăsiți și să începeți o viață nouă, să o luați de la capăt cu… ceva. Vi se face o ofertă fie de job, fie de colaborare, asta în funcție de disponibilitatea voastră.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbări spectaculoase ale vremii. Veștile nu sunt deloc bune
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro