16 apr. 2024 | 13:30

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți

Diverse
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cine sunt nativii care se vor bucura de mai mulți bani în viitorul apropiat.

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Nativii născuți în două semne zodiacale vor câștiga sume mari de bani în următoarea perioadă. Vor atinge succesul financiar, potrivit astrologului. Află în continuare dacă te numeri și tu printre zodiile norocoase în săptămânile viitoare.

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024

Berbec. „Sunt planificate schimbări în viața personală. Relațiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea găsi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia”, a anunțat Minerva în emisiunea Wownews.

Taur. Acțiunile impulsive vor domina următoarele săptămâni. Nativii vor să strălucească și să atragă atenția unor oameni din jur, cu scopuri foarte bine definite.

Gemeni. Nativii Gemeni sunt unii dintre cei norocoși, care își vor mări veniturile financiare până pe 15 mai. Astrologul Minerva spune că unele realizări trăite de ei vor conduce la expansiunea finanțelor în mod neașteptat. Vor fi bucuroși că au investit la momentul potrivit.

Rac. Un val de emoții va cuprinde nativii Rac în următoarele săptămâni. Relațiile pierdute vor fi reconsolidate. Bineînțeles, este nevoie de timp, însă totul se va așeza la locul potrivit.

Nativii care își vor mări veniturile financiare

Leu. Nativii din zodia Leu vor câștiga și ei mai mulți bani în următoarea perioadă. Vor trăi unele împliniri, realizări. Perspective care le vor face cu ochiul vor deschide căile către succesul financiar, potrivit previziunilor făcute de astrologul Minerva.

Fecioară. Nu trebuie să-și ascundă problemele, dacă vor să aibă parte de unele rezolvări. Întârzierile, negarea, inhibarea nu fac decât să strice tot ce e frumos când vine vorba despre interacțiunile cu membrii familiei sau cu cei dragi.

Balanță. „Vor exista schimbări de carieră, noi cunoștințe. Paleta de posibilități este fantastică. Soarele în Berbec oferă o sursă puternică de energie care este bună dacă este direcționată către materializare obiectivelor legate de carieră”, a spus Minerva.

Scorpion. Nativii Scorpioni trebuie să se lase ghidați de inspirație în următoarea perioadă. Dacă vor face asta, vor reuși să scape de unele probleme de la locul de muncă.

Zodia care își va schimba locul de muncă

Săgetător. Melancolia va marca zilele, până pe 15 mai, potrivit astrologului Minerva. Proiectele complexe, disputele cu superiorii și problemele din viața romantică își vor pune amprenta asupra nativilor din acest semn al zodiacului.

Capricorn. Nativii din zodia Capricorn vor lua decizii importante privind viitorul lor în următoarele săptămâni. Este posibil ca unii să își schimbe locul de muncă sau chiar locul de reședință. Rezultatul însă, merită și nu îi va pune pe aceștia în poziția de a-și regreta hotărârile.

Vărsător. „Pe măsură ce Soarele capătă putere, oamenii devin mai iubitori și mai deschiși către noi senzații. Găsirea unui partener nu este dificilă, așa că Vărsătorii trebuie să se aștepte la o iubire fulgerătoare. Dragostea la prima vedere pentru ei este tipică”, a spus Minerva.

Pești. Urmează unele surprize pentru nativii Pești. Își doresc sau râvnesc la un loc de muncă într-o poziție mai înaltă. Astrologul spune că dorința li se va concretiza în realitate.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro