Horoscop marți, 17 mai. Zodia care va avea o zi tensionantă la locul de muncă

Horoscop marți, 17 mai. Zodia care va avea o zi tensionantă la locul de muncă
Horoscop zilnic, 17 mai

Luna ajunge astăzi în zodia Săgetător și ne încarcă cu optimism, entuziasm și multă poftă de viață, însă va forma opoziție cu Mercur retrograd din Gemeni, aspect destul de conflictual. Dialogurile cu cei din jur pot fi dificile, suntem nehotărâți și concentrarea va fi la cote minime. Nnu este o zi bună pentru negocieri și decizii majore.

Horoscop zilnic 17 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua de astăzi îți aduce foarte multe discuții, propuneri interesante, însă și promisiuni și vești care îți dau foarte multă speranță și entuziasm. Nu crede tot ceea ce auzi fără să cercetezi. De asemenea, ai grijă la negocieri și asigură-te ca ai actele în regulă, în cazul în care pleci într-o delegație sau călătorie.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi ai mai multă grijă la discuțiile financiare și nu crede toate promisiunile de creștere a veniturilor care-ți ajung la urechi. Poți avea parte de dialoguri dificile cu asociații sau cu persoanele cu care împarți bunuri materiale sau alături de care ești implicat într-o afacere. Unii nativi se preocupă de rezolvarea unor chestiuni materiale sau de obținerea unor aprobări.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și formează o opoziție cu Mercur retrograd, care se află chiar în zodia ta. Acest context îți poate aduce certuri și confuzie într-o relație de cuplu dar, și iluzii dacă ești singur și ești atras de cineva. Este o zi care poate să aducă certuri inclusiv în relațiile profesionale.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevede o zi tensionată la locul de muncă și te poți aștepta la certuri cu colegii și la dificultăți în rezolvarea sarcinilor. Cel mai probabil, nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut. Nu este exclus să greșești din neatenție. Totodată, ai grijă mai multă la sănătate și încearcă să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Deși Luna trece prin sectorul iubirii și al creativității, astăzi nu te te bucuri de un entuziasm prea ridicat. Va trebui să depui un efort mai mare ca de obicei pentru a face lucrurile să funcționeze în jurul tău. Încearcă să-ți respecți promisiunile față de persoana iubită sau față de copii, pentru a nu da naștere unor tensiuni.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul familiei și al casei și te stimulează să te preocupi de activități gospodărești pe care le-ai amânat până acum. Dată fiind opoziția cu Mercur retrograd, tensiunile cu cei dragi nu sunt excluse. Te poți aștepta la reproșuri din partea acestora, mai ales dacă petreci prea mult timp la locul de muncă.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi s-ar putea să fii mai irascibil și mai neatent la ce se întâmplă și la ce se discută în jurul tău. Ai grijă să nu greșești în negocieri sau să te entuziasmezi în fața unui promisiuni. Nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii importante. Sfatul astrelor este să fii atent la deplasări și la ce acte semnezi.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să porți niște discuții mai tensionate legate de bani și cheltuieli sau de o situație care are legătură cu partea financiară. Poate fi vorba de facturi, chitanțe, adeverințe, rate la bancă. Încearcă să-ți faci un bilanț al veniturilor, dar fii mai atent la socoteli și la calculele pe care ți le faci pe termen lung.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin zodia ta și chiar dacă nu vei fi cu buna dispoziție la cote maxime, cel puțin te vei bucura de o stare de relaxare și de mici bucurii de moment. Opoziția pe care o face cu Mercur retrograd poate aduce tensiuni în relația cu partenerul de viață, dar și în relația cu partenerii profesionali.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi nu te simți în apele tale și nu este exclus să te confrunți cu dureri de oase sau cu diferite afecțiuni ale pielii. Încearcă să nu pui la suflet tot ce se întâmplă în jurul tău și nu asculta sfaturile altora înainte să-ți asculți intuiția ta. Este posibil să te simți mai neliniștit sau să afli niște vești, secrete care să-ți strice starea de spirit.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Oricât de mult ai încerca să lași de la tine, discuțiile cu prietenii pot fi tensionate și se pot face reproșuri. Nu este exclus să fii dezamăgit de cineva din anturaj. Nu te iluziona prea tare cu privire la niște proiecte și planuri de viitor și nu crede toate promisiunile care ți se fac. Ține cont că unele mesaje sunt greșit transmise sau tu le interpretezi eronat.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul carierei tale și te stimulează să te afirmi, să ieși în față și chiar poți avea parte de unele oportunități care să-ți aducă aprecierea celor din jur. Totodată, ține cont că Luna este în opoziție cu Mercur retrograd, ceea ce îți poate aduce certuri cu superiorii, dar și neînțelegeri în relația cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 17 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!