Horoscop luni, 25 octombrie. Zodia care are mari probleme la muncă. Se anunţă discuţii aprinse cu şefii

Horoscop luni, 25 octombrie. Zodia care are mari probleme la muncă. Se anunţă discuţii aprinse cu şefii
Horoscop luni, 25 octombrie

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Gemeni și ne susține în comunicare, ba chiar ne face foarte direcți în exprimarea ideilor, intențiilor, grație trigonului cu Marte, însă trebuie să avem grijă la ce decizii luăm și la ce negocieri facem pentru a nu fi păcăliți, dat fiind că se va afla și în careu cu Neptun.

Horoscop zilnic 25 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai parte de niște întâlniri sau discuții foarte importante astăzi, fie legate de bani, fie profesionale sau de altă natură. Pot fi nativi care primesc răspunsuri importante, care au parte de clarificări ce-i ajută să vindece o problemă personală mai veche, poate legată de afirmarea lor. Un discurs public, un interviu, o ședință poate veni cu recunoaștere și cu mai multă încredere în forțele lor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Îți vei da seama că ai puterea să treci peste orice și motivația poate veni din situații plăcute, dar și din situații mai puțin plăcute. Ai grijă în continuare la tendința de a cheltui prea mult pentru că astăzi poți fi tentat să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Nativii care vor să poarte discuții despre salarizare, o pot face acum.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna te stimulează să vorbești mult astăzi, în special în cuplu, însă ai grijă la tendința de a spune lucrurile prea direct și de a nu le analiza suficient. S-ar putea să nu vezi prea clar o situație din viața personală și sentimentală și de aceea nu ar trebui să iei decizii majore. S-ar putea ca astăzi să troneze un soi de confuzie în viața ta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să te simți obosit și astăzi și din acest motiv să nu te concentrezi prea bine pe ce ai de făcut, însă nu vei da înapoi de la ceea ce ai pe listă. Totuși, nevoia de a te reconecta cu cei dragi este mare și de aceea ar trebui să acorzi mai mult timp familiei. Vei vedea că o cină acasă poate fi destul de reconfortantă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi poți afla niște informații importante de la cei din jur, poți discuta cu rudele apropiate sau poți avea parte de dialoguri savuroase cu prietenii. Deși îți face plăcere, ține cont că te și poți obosi, mai ales dacă preiei asupra ta din grijile altora sau trebuie să dai sfaturi celor care ți le cer și deja presupune un efort de atenție din partea ta la ceea ce spui. Nu te grăbii să iei decizii și să dai verdicte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ac astăzi să trebuiască să dai niște explicații suplimentare în legătură cu zona profesională, poate chiar să porți discuții tensionate cu superiorii. Deși vei avea parte de provocări, le vei face față și te vei bucura de apreciere și mai ales de recâștigarea unei doze mari de încredere în propria ta persoană.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi te vei simți de neînfrânt și indiferent de provocările care-ți apar în cale vei avea flerul necesar și forța pentru a le depăși. S-ar putea ca la locul de muncă unii colegi să te bârfească sau să încerce să-ți pună bețe în roate, însă le vei demasca intențiile cu zâmbetul pe buze. Dacă simți că trebuie să lămurești ceva cu partenerul, ziua de astăzi te susține în dialog.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei poate fi privit din multe direcții. Pe de o parte, va trebui să ai grijă la tendința de a te lăsa copleșit de stările interioare, iar pe de altă parte poți pune pasiune în tot ceea ce faci astăzi. Sunt și nativi care activează detectivul din ei și încep să răscolească în profunzimile unei situații. Poți avea momente de conștientizare și revelații.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece și astăzi prin sectorul relațiilor tale, însă aspectele sunt mai liniștitoare față de cele de ieri. Posibil ca starea emoțională creată de partener să te dezechilibreze, însă până seara ar trebui să te liniștești. În unele cazuri este vorba de un context profesional care te destabilizează. Oricum, este o zi bună să stai de vorbă cu prietenii, iar dacă ești singur să flirtezi cu cineva din anturaj.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua vine cu muncă, însă și cu o mai mare capacitate de organizare și planificare. Stresul poate să fie crescut, dar vei avea capacitatea de a-i face față și de a-ți eficientiza activitățile. Profită să te pui în evidență, afirmă-te, dar nu cu prețul sănătății tale. Ține cont că azi poți fi mult mai obosit ca de obicei, chiar dacă este luni.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ai idei curajoase, ești mai dornic de aventură, de mișcare, chiar și de flirt. Dacă ești parte a unui cuplu, nu te sfii să-ți surprinzi partenerul cu o invitație în vacanță sau să-i propui să faceți niște activități în doi, să vă dedicați unui hobby. Ești foarte interesat să cunoști lucruri noi, să studiezi și ar trebui să nu te temi să ceri sfaturile celor cu experiență.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Sunt temeri legate de siguranța ta financiară sau emoțională pe care le poți resimți astăzi, însă ai grijă ca acestea să nu te determine să iei decizii greșite, insuficient analizate. Poate ar trebui să stai de vorbă cu familia și să te descarci de problemele și frământările pe care le-ai acumulat în ultima perioadă..

Horoscopul zilei de 25 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI