23 mai 2023 | 12:39

Horoscop karmic 23-28 mai 2023. Zodia care primește o lovitură dură în aceste zile

Horoscop
Horoscop karmic 23-28 mai 2023. Zodia care primește o lovitură dură în aceste zile
Horoscop karmic 23-28 mai 2023

Astrologii anunță o săptămână dificilă, marcată de conflicte și decizii importante. Potrivit horoscop karmic 22-28 mai 2023, o zodie va primi o lovitură dură în aceste zile. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop karmic 23-28 mai 2023 – Berbec

Nativii zodiei Berbec vor pune capăt unui proiect de lungă durată, ce le-a consumat timp și energie. În următoarele șapte zile, sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli, nu este momentul să investească sume mari de bani în achiziții de care nu au nevoie cu adevărat.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt cu gândul la viitor și la bani. Vor avea de luat decizii importante. Caută să găseacă noi căi de a-și rotunji veniturile. Planurile lor ar putea duce la apariția unor probleme în cuplu, opinii diferite legate de pașii pe care ar trebui să îi facă familia.

Gemeni

Este momentul ideal să se distanțeze puțin de prieteni și să petreacă ceva timp de unul singur. Nativul Gemeni va avea ocazia să își descopere noi pasiuni, noi activități ce îi aduc satisfacție.

Horoscop karmic 23-28 mai 2023 – Rac

Este o săptămână a introspecției pentru nativii zodiei Rac. Mereu pe fugă, grăbiți să facă mai multe lucruri deodată, au nevoie să își pună gândurile și sentimentele în ordine. Își pot da seama că au ajuns să simtă emoții puternice pentru o persoană.

Leu

Este o perioadă dificilă și pentru cei născuți în semnul Leu. Se vor confrunta cu o situație delicată, vor fi obligați să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani pe care bugetul lor s-ar putea să nu poată acoperi.

Fecioară

Vor avea parte de câteva provocări în următoarele șapte zile, dar le vor trece cu brio, atâta timp cât se vor gândi foarte bine înainte să acționeze.

Horoscop karmic 23-28 mai 2023 – Balanță

Acești nativi se vor bucura din plin de rezultatele efortului pe care l-au depus în ultima perioadă la locul de muncă. Vor fi lăudați de șefi, iar în weekend se vor relaxa în compania celor mai importante persoane din viața lor.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc 23-28 mai 2023. Zodia care are noroc cu carul

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor primi o lovitură dură în aceste zile. Cu toate astea, vor dovedi că nu sunt considerați cea mai inteligentă zodie fără motiv. Își păstrează calmul și vor da dovadă de răbdare în gestionarea situației dificile în care sunt puși.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, finalul lunii mai va fi dedicat partenerului sau partenerei de cuplu. Își răsfață jumătatea cu declarații, surprize și gesturi romantice.

Horoscop karmic 23-28 mai 2023 – Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână liniștită. Se bucură de armonie în cuplu, putând să se concentreze foarte bine la locul de muncă. Reușesc să finalizeze mai multe proiecte.

Vărsător

Pentru că se simt izolați în ultima perioadă, nativii zodiei Vărsător se concentrează foarte mult pe carieră. Își doresc să avanseze la locul de muncă.

Pești

Agitație și pentru cei născuți în semnul Pești. Au de rezolvat mai multe probleme și ar putea să ajungă să se simtă copleșiți de tot ce se cere de la ei. Un ajutor venit din partea unei persoane apropiate îi va scoate din încurcătură.

Te-ar putea interesa și: Zodia care va câștiga cei mai mulți bani în iunie 2023. Norocul e de partea ei, vin banii din toate părțile

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Piața imobiliară. Cât de „accesibile” sunt locuințele din România, de fapt
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro