Horoscop iubire august 2021. O zodie va întâlni o persoană cu totul aparte. Dragostea e mare!

de: Nechifor Ioana
26 07. 2021

Astrologii vin cu noi vești despre cele 12 zodii ale horoscopului special în sectorul iubirii. Unul din nativi urmează să întâlnească o persoană cu totul deosebită care îi va schimba total viața. Dragostea cea mare vine în dreptul lui!

Horoscop pentru luna august 2021: ce se întâmplă în sectorul iubirii?

Specialiștii vin cu noi detalii despre ce se va întâmpla cu zodiile în următoarea perioadă. Luna august vine cu mari emoții și trăiri intense pentru majoritatea dintre nativi, dar în special pentru câteva semne care au parte de noroc pe toate planurile, mai cu seamă pe cel amoros. Unele semne își vor întâlni partenerul perfect pe care îl așteptau deja de multă vreme.

Berbec – Luna august vine cu vești bune pentru ei în special la capitolul amoros. Cei născuți sub acest semn urmează să cunoască o persoană specială care îi va da lumea peste cap. Ei trăiesc intens și găsesc pe cineva care să-i înțeleagă și să fie la fel de dornici ca ei să clădească ceva. De acum este momentul să se relaxeze pentru că au găsit ce meritau și ce au căutat multă vreme.

Alți nativi norocoși

Rac – Racii au mare noroc în dragoste. Sunt persoane foarte relaxate, boeme și care nu suferă foarte mult la capitolul acesta pentru că au mereu intuiția alături care le spune cât și cum să trăiască povestea de amor. Sunt extrem de atenți la nevoile partenerului atunci când sunt implicați în relații serioase și nu se ceartă sau enervează ușor pe partener. Au parte de mult noroc pentru că atrag asta cu firea lor. 

Leu – Dragostea a fost mereu un subiect sensibil. Iubesc mult și cu patos și-și respectă angajamentele și rolul pe care îl au. Cu toate astea, sunt foarte orgolioși și asta strică de obicei poveștile pe care le au. Sunt pregătiți mai degrabă pentru aventuri decât pentru ceva serios. Fug de responsabilitatea unei relații stabile sau a unui mariaj.

Fecioară – Cei născuți sub semnul Fecioarei vor avea parte de o nouă iubire în viața lor. Cei mai mulți dintre ei sunt perfecționiști, reci și cred foarte tare în echilibru. Au nevoie de mult timp să se simtă bine în preajma cuiva și să poată avea într-un final încredere în ceilalți, mai cu seamă dacă e vorba despre cineva alături de care să evolueze și să clădească. Stau mult pe gânduri în privința fiecărui detaliu și uneori acest lucru îi face să piardă din vedere lucruri importante.