04 feb. 2022 | 13:08

Horoscop egiptean 2022. Zeii care te protejează, în funcție de zodie

Horoscop
Horoscop egiptean 2022. Zeii care te protejează, în funcție de zodie
Horoscop egiptean 2022

Horoscop egiptean 2022. Ce zei te protejează în funcție de zodie. Horoscopul egiptean are tot 12 zodii, precum cel european, doar că zodiile sunt denumite după un zeu sau după o zeiță. Află și tu ce zeitate îți dictează principalele trăsături de caracter, bune sau mai puțin bune, dar și cele mai importante abilități pe care te bazezi mereu.

Horoscop egiptean 2022

Zodia Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Zodia Nil este unica din horoscopul egiptean care nu este denumită după un zeu, ci după un fluviu. Dacă ziua ta de naștere se află în acest interval, înseamnă că ești o persoană caldă cu cei din jur și extrem de tolerantă. Te caracterizează echilibrul și armonia interioară. Poți da dovadă uneori de teamă, fără a avea vreun motiv anume.

Zodia Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Amon Ra este cel mai puternic dintre toți zeii și reprezintă soarele. El îți dă intuiție, creativitate, putere și energie, pentru a-ți îndeplini toate obiectivele pe plan profesional și personal. Datorită lui, trăiești fiecare zi la intensitate maximă. Ești muncitor și sigur pe propriile forțe.

Zodia Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Te afli sub influența unei zeițe a cerului. Ai capacitatea de a învăța și de a transmite la rândul tău anumite sfaturi. Ești o persoană extrem de protectoare și grijulie și mereu gândești pozitiv.

Horoscop egiptean. Zodia Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

acest zeu al pământului și al fertilității îți transmite o mare dragoste pentru natură, oameni și viață. Iubești plantele și animalele și le protejezi. Ai un fel de al șaselea simț, care nu îți permite să te înșeli în ce privește cariera și viața personală.

Zodia Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Osiris reprezintă zeul morții și al învierii. Ai deci capacitatea de a renaște, de a evolua și de a deveni mai puternic, chiar dacă ai trecut printr-un eșec. Ai capacitatea de a te depăși pe tine însuți. Ai multe idei și te descurci indiferent de situație.

 Zodia Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Ea este zeița magiei și a vieții, de aceea te caracterizează dorința de a trăi o iubire ca-n povești, să te căsătorești și să-ți întemeiezi o familie mare. Te dedici cu totul familiei tale. Spui mereu lucrurile verde-n față.

Zodia Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Thoth reprezintă zeul matematicii și al cunoașterii, iar asta înseamnă că și tu ești o persoană rațională, calculată la orice pas, analitică, și înțeleaptă. Rezolvi întotdeauna problemele și îți place să te autodepășești. Despici adesea firul în patru, asculți, dai sfaturi și scrii.

Zodia Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Horus este zeul cerului și protectorul regilor și inamicilor răului. Nu suporți nedreptatea și uneltirile, nu faci concesii și nu accepți un eșec. Depui mult efort ca să trăiești în siguranță și confort și nu aștepți ajutorul nimănui.

Zodia Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

Protectorul zeilor și al morților, Anubis este protectorul zeilor și al morților. Ești o fire introvertită și nu obișnuiești să spui ce simți și ce crezi. Puțini te vor cunoaște cu adevărat în viață. Dar cine o face, știe că ești capabil de mari sacrificii pentru cei dragi. Ai nevoie de liniște pentru a putea funcționa la capacitate maximă.

Zodia Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Seth este zeul deșertului și este responsabil pentru mintea ta ageră, firea perfecționistă, dar și episoadele de furie greu de stăpânit și înverșunare. Unii te pot considera imprevizibil, motiv pentru care te-ar putea evita. Dar cei care se apropie de tine descoperă prietenia valoroasă pe care o oferi.

Zodia Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Bastet reorezintă zeița fecundității și a lunii, iar asta înseamnă că ești o fire romantică, visătoare, precum și o mamă foarte devotată, o persoană matură și echilibrată, fără excese de mari, deși iubește și veselia. Ești o persoană de încredere și te atrag astrologia, ocultismul, misterele.

Zodia Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Zeița leoaică Sekhmet are un rol în gândirea ta pozitivă, indiferent de situația în care te afli. Ești și vesel și impulsiv, și lupți mereu pentru ceea ce vrei. Deși ajungi de multe ori în mari încurcături, ai și multe victorii.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro