Horoscop duminică, 24 mai 2020. Două zodii au mare noroc la bani și în dragoste

Horoscop duminică, 24 mai 2020. Două zodii au mare noroc la bani și în dragoste

Luna Gemenilor crește timid în lumină, după luna nouă a Gemenilor. Este proaspăt și interesant și simți o parte din această reînnoire chiar acum. Cu Venus în Gemeni retrograd, precum și Saturn, Jupiter și Pluto, acestea sunt vremuri ciudate într-adevăr. Nu mergeți prea departe sau vă veți gândi să vă întrebați până în iulie „Ce se gândea?”.

Horoscop duminică, 24 mai 2020

Sunteți plin de idei după luna nouă de gemeni de vineri și nimic nu vă poate reține. Trebuie să ieșiți și să faceți o plimbare, să discutați cu oamenii. Ai nevoie de stimulare mentală! Luna plină de discuții funky pătrunde mai întâi în  Marte și vă simțiți un pic supărat. Te simți neliniștit?

BERBEC

Oportunitățile abundă și s-ar putea să vă găsiți subiectul ofertelor care vine la stânga, la dreapta și în centru. Citiți tipăritul fin și puneți în negocieri serioase până când sunteți sigur că ați înțeles totul. Problemele familiei sunt aproape de rezolvare fără prea mult efort din partea ta.

TAUR

Astăzi, draga Taur, nu te lăsa să iei în calcul promisiuni false, pentru că asta te va duce la greșeli. Încercați să ignorați ce încearcă alții să vă vândă și să vă lipiți de propria cale. Orice acorduri viitoare potențiale vor trebui examinate în detaliu absolut. În caz de îndoială, cereți unui expert să vă ajute. Nu vorbiți cu nimeni despre planurile de viitor înainte de a putea fi sigur că există în siguranță.

GEMENI

Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău astăzi. Nu vă întoarceți spatele la ei. Nu vă fie frică să oferiți soluții la probleme atunci când vedeți clar care este cea mai bună cale de urmat. Norocul este de partea ta și te simți din ce în ce mai bine. S-ar putea ca unele mici întârzieri să vă creeze și să vă testeze răbdarea, dar este doar un inconvenient temporar.

RAC

Tensiunile sunt puternice, în special în mediul de acasă și de familie. Familia ta pare să-ți solicite grele și te chinui să îți ții capul deasupra apei. Visezi la scăpare. Acest lucru v-ar putea duce să vă exonerați de responsabilități pentru a vă bucura de un moment bun, lucru care nu vă aduce mai aproape de rezultatul dorit. Învață să-ți gestionezi mai bine timpul.

LEU

Un comportament exagerat și dramatic din partea voastră ar putea dăuna parteneriatelor personale și profesionale. Trebuie să vă refaceți personalitatea dvs. excesivă și să vă exercitați răbdarea pentru a depăși potențialele obstacole. Lăsând situația să iasă din mână ar putea duce la greșeli pe care ulterior le vei regreta. Ești nerăbdător să progresezi rapid, dar amintește-ți: cel care se grăbește se poticnește. Abilitatea dvs. (sau lipsa acesteia) de a fi mai flexibil va determina rezultatul final.

FECIOARĂ

Multe lucruri se scad, dragă Fecioară, mai ales când vine vorba de viața de familie și de familie. Evitați conversațiile care v-ar putea împinge butoanele sau, mai rău, vă vor obliga să faceți promisiuni și angajamente pe termen lung pe care le-ați evita mai degrabă. Cheltuielile dvs. sunt în creștere și păreți sub multă presiune. S-ar putea să descoperiți că un prieten are un temperament declanșator de păr, devenind agresiv la cea mai mică șansă. Ignorați această persoană. În schimb, concentrați-vă pe propriile preocupări.

Horoscop 18 mai. Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi
Horoscop 18 mai. Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi

BALANȚĂ

Ați făcut o rundă în cercuri, dragă Balanță și ați regurgitat aceeași conversație veche. Destul deja. Trebuie să puneți capăt acestui dialog inutil. Dacă faceți acest lucru, veți elibera multă energie pentru a vă orienta către activități mai constructive și creative și a obține noi victorii. Cei dragi stau ferm alături de tine și vei vedea în curând că eforturile tale vor da roade. Acest lucru vă va revendica la toate nivelurile. Energia și dinamismul tău îți câștigă aliați noi în cercul tău social.

SCORPION

Este imperativ să faceți mișcare,și să faceți acel pas mai aproape de obiectivele dvs. astăzi. Există cei care vor să te înjunghie în spate și să lucreze în culise împotriva ta la locul de muncă. Va trebui să îi dezamăgiți și să luați măsurile de precauție necesare. Familia dvs. este o sursă de forță, pe de altă parte, și puteți conta întotdeauna pe ei pentru sprijin. Cu sprijinul lor, ești sigur că vei ieși câștigător! Deci nu renunțați și, mai ales, nu vă împărtășiți planurile cu nimeni până nu veți obține tot ce ați propus să faceți!

SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi intensă, plină de viteză și s-ar putea să obosești puțin să încerci să ții pasul.. La fel de bine vă puteți economisi energia, deoarece lucrurile vor fi mai dure! Anumite probleme care v-au fost în minte sunt acum rezolvate rapid, eliberându-vă timpul și energia pentru ceva nou. Ești într-un mare investitor de succes și profit, doar recompense pentru toată munca și efortul depus pe toate nivelurile vieții tale. Succesul care este pe drum este aici pentru a dura.

CAPRICORN

Nu lăsați dificultățile dvs. actuale să vă descurajeze și să vă pună jos. Continuați munca bună și mergeți mai departe și spre realizarea obiectivelor dvs. cu energie și dinamism! Ești incredibil de ambițioasă și ești sigur că vei ajunge pe linia de sosire. Totuși, nu vă neglijați celelalte nevoi, de exemplu viața personală. Arătați o perspectivă și cu răbdare pentru ca ceața să se limpezească.

VĂRSĂTOR

Ești blocat într-o rutină de ceva vreme și problemele par să se îngrămădească fără o vizibilitate clară pentru o rezoluție. Aceasta este, desigur, o situație foarte stresantă. Trebuie să abordați problemele una câte una. Pune-ți treaba în ordine, stabilește-ți un plan și nu te opri până nu vezi sfârșitul acordului. Nu-i lăsa pe alții să te influențeze de mișcările pe care intenționezi să le faci. Feriți-vă de conversațiile inutile și de cuvintele periculoase care vă sunt șoptite în ureche.

PEȘTI

Farmecul și dinamismul tău sunt în top astăzii! Obiectivele tale personale încep să se concretizeze, iar viitorul pare într-adevăr luminos. Cu toate acestea, o mișcare neașteptată a unei persoane apropiate ar putea transforma totul pe capul său, și va trebui să vă păstrați răcoarea în cazul în care se va întâmpla acest lucru. Fiți măsurați în cuvânt și faptă pentru a evita consecințele grave.

Două zodii au mare noroc la bani și în dragoste

În continuare, este Venus retrograd în Gemeni. Ce perfectă ziua asta de luni! Venus și Luna îți umplu inima cu un zillion fantezist și vei flutura aici și acolo, fără a fi sigur pe care să-l satisfaci mai întâi. Este distractiv, flirt, de luniseara, potrivit pentru dragoste și plăcere! Venus este retrograd chiar acum, așa că este cel mai bine să te întorci la bântuieli vechi și să revizuiești plăcerile vechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI