Horoscop dragoste 2020. 4 zodii fug de căsătorie. Ce bărbați din zodiac îți vor frânge inima

de: Năstase Mirabela
25 06. 2020

Se pare că fuga de responsabilități este sănătoasă și deloc rușinoasă pentru acești nativi din zodiac. Astfel că atunci când își aud partenerii vorbind despre locuitul împreună, se schimbă total la față și devin de-a dreptul iritați când aud cuvinte precum căsătorie, verighetă, copii. Unii nativi simt că se sufocă într-un mariaj, iar din această categorie fac parte patru zodii de bărbați.

Horoscop dragoste 2020. Ce bărbați fug de căsătorie

Bărbatul Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Bărbatul Berbec este pe prima poziție pe lista zodiilor de bărbați care nu vor să-și pună pirostriile. Este o fire independentă și nu va avea prea curând gânduri de însurătoare. Nici nu poaate fi constrâns cu tot felul de vorbe grele, pentru că se va îndepărta.

Acest nativ se ferește de compromisuri și de angajamente, așa că nu vei reuși să îl convingi prea ușor să te ia de nevastă. Va rupe relația fără nicun fel de remușcări.

Bărbatul Gemeni (21 mai – 20 iunie)

El te va cuceri cu farmecul lui și vei dori să-ți petreci toată viața alături de el, însă te vei lovi de un zid. Nu vrea să se însoare, așa că nu trebuie să-ți faci prea mari speranțe în privința lui. Își iubește libertatea, încât nu va renunța ușor la acest statut de dragul unei femei. Chiar dacă are sentimente pentru tine, numai discuția despre o potențială căsătorie îl sperie. Poți avea multă răbdare cu el, dar de cele mai multe ori vei suferi dezamăgiri.

Bărbatul Săgetător (22 noiembrie – 22 decembrie)

Dacă partenerul tău este Săgetător, nu ar trebui să dai curs fanteziilor în rochia albă de mireasă. Acest semn zodiacal nu vrea să se însoare, cel puțin nu în prima parte a tinereții. Își iubește libertatea și este mai preocupat să petreacă timp cu amicii decât cu femeia iubită.

Nu trebuie să îl grăbești dacă îți dorești o relație serioasă cu el și poate că vor regreta mai târziu alegerea aceasta, dar realitatea este așa cum este.

Bărbatul Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător fuge și el de căsătorie și nu va fi ușor să îl faci să te privească ca pe o bună soție. Dimpotrivă, încercările tale de a-l cuceri se vor dovedi adevărate provocări. Nu își arată sentimentele, fapt ce face mult mai grea încercarea ta de a te lua de soție.