Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2022. Zodiile care vor fi foarte norocoase

de: Bișinicu Andreea
14 02. 2022

Februarie este considerată luna iubirii, iar îndrăgostiții de toate vârstele sărbătoresc Valentine’s Day și Dragobetele. Astrele sunt de părere că, în 2022, unii nativi își vor găsi jumătatea în această perioadă magică. Cine sunt reprezentanții horoscopului european care se vor bucura de un adevărat răsfăț.

Ce zodii vor avea noroc în dragoste de Ziua Îndrăgostiților în 2o22

Dragostea plutește în aer, iar luna iubirii le aduce celor trei zodii multe satisfacții pe plan sentimental. În timp ce unii își vor întâlni jumătatea chiar de Valentine’s Day și vor petrece clipe de neuitat alături de persoana iubită, alții vor fi singuri la jumătatea lui Făurar, dar de Dragobete vor celebra în doi.

Leu

Vești bune pentru nativii din zodia Leu. În 2022, dragostea le va bate la ușă reprezentanților zodiei de foc. De Ziua Îndrăgostiților, nativii din Leu vor fi extrem de binedispuși și se vor bucura de compania partenerilor de viață.

Astrele sunt de partea nativilor din zodia Leu, pe care-i sfătuiesc să trăiască momentul și să-și dea frâu liber sentimentelor. Nativii din zodia Leu au avut probleme în dragoste, dar acestea se vor încheia în următoarele zile.

Vărsător

Nativii din Vărsător se vor bucura de multă iubire în luna lui Făurar. Unii dintre nativi devin părinți, în timp ce alții își vor întâlni marea iubire, deși aceasta ar putea apărea într-un moment complet neașteptat.

Pentru nativii care sunt singuri, luna februarie a anului 2022 va aduce șansa de a cunoaște oameni noi, printre care se vor regăsi și potențiali parteneri amoroși.

Deși unii reprezentanți ai acestei zodii de aer vor petrece Ziua Îndrăgostiților singuri, de Dragobete lucrurie se îmbunătățesc.

Pești

Boemii zodiacului european nu puteau lipsi din acest clasament. Nativii din zodia Pești se vor bucura de cea mai frumoasă zi pe 14 februarie, alături de partenerul de viață.

Romantici incurabili, acești reprezentanți ai zodiei de apă le oferă multă iubire și bunăstare partenerilor de viață. Sunt loiali și iubesc cu patimă, motiv pentru care sunt extrem de invidiați de celelalte semne zodiacale.

Alături de partenerul de viață, nativul din Pești va cunoaște sentimente de curaj, putere și bucurie. În 2022, nativul din zodia Pești își va depăși limitele și va duce relația la nivelul următor. Se anunță multe nunți și botezuri în viitorul lor.