Horoscop. De ce 13 mai este cea mai norocoasă zi din lună. Ce face Mercur retrograd

Horoscop. De ce 13 mai este cea mai norocoasă zi din lună. Ce face Mercur retrograd
Horoscop. De ce 13 mai este cea mai norocoasă zi din lună. Ce face Mercur retrograd

Poate că mijlocul zodiei Taur nu este o perioadă ce aduce evenimente foarte importante, dar toată lumea va avea parte de o surpriză chiar pe 13 mai. Luna aprilie ne-a adus Pluto retrograd, multă energie și prima superlună din an, dar Mercur retrograd vine cu mai multe evenimente astrologice puternice, așa că este important să știm ce ne așteaptă.

13 mai, cea mai norocoasă zi din lună. Ce surprize vor avea nativii

Înainte de mișcarea retrogradă, trebuie să îți pui în ordine planurile, sfătuiesc astrologii. Luna nouă din 11 mai nu va fi la fel de prietenoasă ca luna trecută, căci influența semenului Gemeni, caracterizat de spontaneitate, va aduce multe schimbări.

La jumătatea lunii mai Jupiter intră în zodia Pești, deschizând astfel drumul către noroc pentru toate zodiile. Acest tranzit extrem de așteptat are loc pe 13 mai, iar Jupiter, cunoscută ca și planeta norocului și a abundenței, va aduce multe surprize plăcute pentru toți nativii. În perioada 13 mai-28 iulie, prezența planetei ce interacționează cu semnul Pești va aduce creativitate, optimism, dar și spiritualitate.

Magia astrologică va face nativii să se simtă ca și cum pot să obțină orice și își pot duce toate planurile la capăt. Apoi, începând cu eclipsa lunară ce va avea loc în 26 mai, poți să te aștepți la revelații majore, ieșind astfel din zona ta te confort. Se anunță schimbări emoționale majore ce vor afecta toate zodiile.

Ce se va întâmpla în perioada următoare cu zodiile

Totuși, trebuie să fie menționat faptul că nativii ar trebui să se bucure de vibrațiile oferite de semnul Taur, căci în curând va începe sezonul Gemenilor ce vine cu un ritm mai alert începând cu 20 mai, potrivit Click pentru femei. Apoi, pe 29 mai toată lumea va fi afectată de mișcarea de retrogradare a lui Mercur.

Mercur guvernează comunicarea, sincronizarea, gândirea și programarea. La finalul lunii mai Mercur intră în retrograd, astfel că nativii trebuie să se pregătească sufletește pentru provocările pe care le vor întâlni. Trebuie să iei  în calcul bârfele și zvonurile, problemele de comunicare și întâlnirile ratate. De asemenea, ai grijă ce spui în această perioadă și nu lăsa loc de interpretări.

Până pe data de 22 iunie, când se va încheia ciclul retrograd, asigură-te că îți iei câteva măsuri de siguranță atunci când ai un eveniment important. Spre exemplu, pleacă mai devreme de acasă atunci când ai o întâlnire pentru a nu întârzia, salvează documentele atunci când lucrezi la calculator pentru a nu o lua de la capăt în caz că vei avea probleme tehnice și gândește-te foarte bine la ce spui în orice tip de discuție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI