Horoscop. Cum sunt afectate zodiile, în funcție de fazele lunii. Ce trebuie să știe lumea

Horoscop. Cum sunt afectate zodiile, în funcție de fazele lunii. Ce trebuie să știe lumea
Horoscop. Cum sunt afectate zodiile, în funcție de fazele lunii. Ce trebuie să știe lumea

Fiecare zodie este specială în felul ei, iar în funcție de fazele lunii poate fi afectată într-un mod sau altul.

Ciclul lunar durează 28-29 de zile și trece prin patru faze, luna noua, primul pătrar, luna plină și ultimul pătrar.

Fazele lunii sunt foarte importante, mai ales în măsura în care ne afectează viețile din punct de vedere astrologic.

Luna Noua

Este faza în care Luna și Soarele formează o conjuncție în același semn zodiacal și ar trebui să profiți de asta. Acum trebuie să începi ceva ce amânai de mult, este momentul începerii proiectelor sau obiectivelor pe care le ai.

Această conjuncție te fac să fii subiectiv și simți că poți încălca regulile cu ușurință. Te simți nemulțumit de tot ce are de oferit viața și vrei să iei problema în propriile mâini. Este bine să începi orice acțiune care înseamnă creștere și dezvoltare.

Primul Pătrar

Este momentul să construiești și să pui bazele unui proiect, fie el personal sau profesional. Ai suficientă energie și determinare încât să ai încredere că vei duce la bun sfârșit orice.

Acesta este momentul când investești mult timp, efort și muncă în planurile tale. Ești mai agil și te poți concentra mai bine. În plus, ai multă energie și determinare.

Luna Plină

Este faza în care Luna și Soarele sunt în opoziție și este momentul când te oprești din muncit. Acum doar culegi roadele și te bucuri de eforturile făcute.

O etapă în care îți dai seama ce efecte ai asupra celor din jur și observi cum orice mic lucru îți influențează starea și acțiunile. Luna plină reprezintă împlinirea și încununarea eforturilor.

Ultimul pătrar

De obicei ne simțim letargici și nemulțumiți față de ceea ce avem. Dorim să ne punem noi obiective pentru că ni se pare că nu face nimic bun.

Este o nevoie de schimbare radicală și planurile tale pot să includă depărtarea și izolarea de cei dragi, mai ales dacă lucrurile nu merg așa cum le plănuiau.

E posibil să te simți prezent dar totuși foarte distant. Simți că nimeni nu te înțelege și nu te poți conecta cu ce se petrece în viața ta.

Este momentul în care suntem mai frustrați, mai neînțeleși, nervoși și nu avem capacitatea de concentrare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI