Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 octombrie 2023. Zodiile care vor avea multe necazuri

de: Stan Nicu
04 10. 2023

Horoscop Cristina Demetrescu până pe 15 octombrie 2023. Astrologul a predicționat care sunt zodiile care vor avea multe necazuri. Primele două săptămâni din această lună nu se anunță a fi cele mai bune pentru nativii din horoscop. Au loc mai multe evenimente astronomice care pot da viața tuturor peste cap.

Horoscop Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă nefastă

Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic în prima parte a luni octombrei 2023. Conform predicțiilor, urmează o perioadă foarte bogată. În primul rând, Leii au scăpat de Luna Neagră, de Lilith.

A intrat în zodia Fecioarei și nu va intra singură, intră alături de Venus, care este Micul Noroc. Astfel, Micul Noroc este asaltat și asediat în felul acesta, pe axa Fecioară-Pești, și mai este și  Saturn acolo în opoziție.

Aceasta mai degrabă axa suferinței, adică o perioadă în care nativilor li se îneca oarecum corăbile. Asya este e o stare de fapt care nu generează o frică obiectivă, este considerată ca o îngrijorare de viitor.

Venus, planeta iubirii și a banilor

Venus, planeta iubirii, este și planeta banilor, astfel că o să ne facem griji dacă ne-or ajunge banii, vom putea să ne acoperim cele necesare, vom rămâne singuri, ne căsătorim sau nu? Astrologul spune că urmează o stare de frământare, mai degrabă, mai ales că Luna Neagră va sta în zodia Fecioarei vreo nouă luni de zile.

Între data de 4 și 8 octombrie, planeta Marte, care este Micul Malefic, se întâlnește cu nodul sud carmic din zodia Balanței, astfel că se întorc niște roți carmice într-un fel sau altul, referitor oamenilor cărora le-am greșit.

Însă există risc de interacțiune. Astfel, trebuie să fiți foarte atenți, între 4 și 8 octombrie, și pe stradă, cu condusul, pentru că puteți să conduceți regulamentar și la un moment dat te ciocnești din vina altcuiva. Există un risc, să zicem, de ciocnire. O ciocnire nefericită care se interpune între dumneavoastră și obiectivul sau, punctul în care tu trebuie să ajungeți.

Ce se întâmplă cu balanțele

Citește și: Horoscop 4-8 octombrie 2023

După, pe data de 14 octombrie va fi o eclipsă de soare pe zodia nativilor din Balanță. Această eclipsă afectează mai mult bărbații și în general relațiile. Este o eclipsă carmică.

În această perioadă, nu se dezbat subiecte foarte importante între soți, nu planificăm ședințe între parteneri, între asociați, că nu este neapărat o perioadă foarte bună, nici de relaționare și nici de obiectivitate. Este risc mic de dezechilibru între parteneri. Cei care nu au putere pot avea mai multă putere și invers.