Horoscop chinezesc 31 mai – 6 iunie. Zodia care are o săptămână foarte complicată

Horoscop chinezesc 31 mai – 6 iunie. Zodia care are o săptămână foarte complicată
Horoscop chinezesc 31 mai - 6 iunie pentru zodii

Horoscop chinezesc 31 mai – 6 iunie 2021. Ce zodie are o săptămână foarte complicată. Amintim că din 12 februarie 2021, Anul Șobolanului a fost înlocuit cu Anul Bivolului de Metal.

Horoscop chinezesc 31 mai – 6 iunie pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nativii trebuie să se motiveze și să dea totul, pentru că au motive să fie optimiști. Le e greu să ia decizii, iar hotărârile pot avea efect dramatic.

Bivol

Nativii trebuie să aibă multă precauție în această săptămână. Să nu se grăbească și să se concentreze pe angajamentele pe care și le-au asumat. Să încerce să își arate sentimentele și prin acțiuni, nu doar prin vorbe.

Tigru

Să se bazeze mai mult pe forțele proprii în această săptămână și să aibă multă încredere să o ia de la capăt. Sunt pregătiți să acționeze și să își asume rolul de lideri ai propriei vieți.

Iepure

Nativii au o săptămână pozitivă, vor avea ajutor în proiecte din partea unor persoane influente. Să nu își diminueze aspirațiile din cauza fricii. Nu sunt excluse aventurile cu prietenii.

Dragon

Nativii simt nevoia să fie perfecți, pun cap la cap scheme care să îi ducă pe culmile gloriei. Imaginația lor e puternică, iar atitudinea pozitivă le va deschide uși importante pentru ei.

Șarpe

Nativii ar trebui să își analizeze motivele care îi împiedică la compromisuri. Să nu se împotrivească valului, să meargă cu el cu încredere. Ceilalți îi vor urma.

Cal

Nativii au o influență bună asupra rudelor și prietenilor care îi susțin necondiționat. Își înfruntă provocările și au încredere în viitor. Urmează un nou capitol în viața lor.

Capră/Oaie

Nativii sunt la debutul unui nou capitol de viață. Să ceară ajutor când sunt nesiguri, să fie curajoși pentru ceea ce urmează și să nu fie impulsivi în relația de cuplu, deoarece asta poate avea consecințe nefericite.

Maimuță

Nativii vor fi dramatici și pasionali în urmărirea intereselor proprii. Sunt prea nerăbdători și impulsivi însă și au nevoie de ceva mai multă răbdare. Să fie atenți la acțiunile riscante.

Cocoș

Nativii sunt lideri înnăscuți, talentați și puternici. Ceilalți îi vor urma orbește. Să fie precauți în trafic, deoarece e risc de accidente ușoare. Conflicte în familie din cauza dorinței lor de a avea mereu dreptate.

Câine

Nativii au o personalitate magnetică și influentă, iar lumea îi ascultă și îi urmează. Dar ei sunt critici cu ei înșiși și cred că mai au mult până la perfecțiune, în ciuda rezultatelor bune. Au mare ambiție și își asumă multe responsabilități.

Mistreț

Nativii au dreptul să își exprime opiniile câtă vreme nu jignesc pe nimeni. Să își urmeze propriile interese și să își susțină punctul de vedere cu fermitate. Să arate că sunt puternici și că își pot purta singuri de grijă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI