Horoscop chinezesc 25-26 decembrie. Ce zodie nu trebuie să plece de Crăciun la drum

Horoscop chinezesc 25-26 decembrie. Ce zodie nu trebuie să plece de Crăciun la drum
Ce se intampla sambata

Ziua de 25 decembrie vine cu câteva sfaturi pentru anumiți nativi. Care sunt previziunile horoscopului chinezesc pentru Crăciun și la ce ar trebui să te aștepți în aceste zile de sărbătoare. O zodie este sfătuită să nu plece la drum, iar asta pentru că astrele sunt nefavorabile și ar fi mai bine să stea acasă. Ziua de Crăciun este una cu totul specială, dar cum o vei petrece? Ce sentimente te vor încerca? Iată ce spune horoscopul chinezesc.

Horoscopul chinezesc de Crăciun

Ziua de sâmbătă, 25 decembrie, are o energie Yin și este Ziua Caprei.

Vei avea parte de un conflict cu cineva, motiv pentru care ar fi bine să fii mai răbdător, să te odihnești și să lași deoparte impulsivitatea. Capra, gazda zilei și stăpânul anului, Bivol, se vor înfrunta pentru supremație și Bivolul iese câștigător. E mai probabil ca semnul Caprei să piardă această confruntare.

Nu e bine să ai activități extreme sau să încerci să faci pe curajosul. Caprele și Bivvolii nu ar trebui să se urce la volan sâmbătă. Nu călători și nu te implica în proiecte cu deadline.

Duminică, o zi excepțională

Duminica, 26 decembrie, energia este Yang și este ziua Maimuței. O zi excepțională și fabuloasă, în care vei reuși să faci de toate. De fapt, este cea mai eficientă zi a săptămânii datorită combinației de energii favorabilă pentru multe lucruri importante.

Planifică și hotărăște în această zi toate lucurile pe care le-ai amânat sau de care nu ai avut chef. Întâlniri ratate, sarcini nefăcute, reparații în casă sau orice lucru pe care l-ai pus pe pauză, pentru că are toate șansele să fie un real succes.

Este o zi grozavă din punct de vedere sentimental, așa că dacă ai o iubire ascunsă, dezvălui-o, pentru că s-ar putea ca celălalt să simtă la fel pentru tine, așa că de ce să mai aștepți încă o zi? De altfel, dacă relația ta nu mai merge, este o zi ideală să comunici cu partenerul și să încerci să lucrezi la asta. Spune tot ce te nemulțumește și veți găsi împreună o cale, dacă mai este ceva de recuperat.