20 feb. 2023 | 09:13

Horoscop chinezesc 20-26 februarie. Zodia care are o săptămână dificilă

Horoscop
Horoscop chinezesc 20-26 februarie. Zodia care are o săptămână dificilă
Horoscopul chinezesc pentru saptamana in curs

Astrologii au anunțat ce indică astrele, potrivit horoscopului chinezesc, pentru săptămâna în curs. Aveți în rândurile de mai jos horoscopul chinezesc 20-26 februarie și care este zodia care are o săptămână dificilă, din păcate.

Zodiacul chinezesc 20-26 februarie. Ce zodie va avea o săptămână grea

Horoscopul chinezesc oferă previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 februarie 2023. Conform specialiștilor astrologi, zilele viitoare sunt guvernate de Luna Nouă.

Astăzi, luna este situată între Pământ și Soare și apare ca o semilună subțire sau nu se va vedea chiar deloc.

Șobolan

Săptămâna aceasta, Luna Noua va răscoli viața acestor nativi aducând la suprafață cele mai ascunse emoții. Urmează transformări substanțiale în viața nativilor din Șobolan.

Bivol

Bivolii scapă de unele frici pe care le au. Descoperă adevărul și astfel urmează o perioadă în care se vor simți liniștiți. La asta contribuie din plin și familia.

Tigru

Astrologii anunță previziuni favorabile pentru Tigrii. Aceștia rezolvă o problemă foarte stresantă, neajuns cu care se confruntă de foarte multă vreme.

Iepure

Iepurii prind curaj cu ajutorul Lunii Noi. Își iau inima în dinți și pun capăt unor evenimente în care au fost implicați fără voia lor. Tot în această săptămână, o sumă de bani le intră în cont.

Dragon

Horoscopul chinezesc pentru această săptămână aduce vești bune pentru Dragon. O persoană nouă apare în viața lor. Această persoană le oferă tot ce au nevoie, respectiv dragoste.

Șarpe

Norocul își face apariția în viața Șerpilor, bineînțeles cu ajutorul Lunii Noi. Totul se transformă în câștiguri în această perioadă. Sumele sunt unele substanțiale, care vor fi suficiente mai mult timp.

Cal

Luna Nouă favorizează schimbarea locului de muncă pentru Cai. Acum este momentul, iar schimbarea va fi una de bun augur, conform astrologilor. În sfârșit, vi se va recunoaște efortul depus.

Capră

Astrologii au vești bune pentru nativii din Capră. Dezamăgirile și suferința de care au avut parte în ultima perioadă vor fi date uitării cât de curând. Urmează o perioadă benefică din toate punctele de vedere.

Maimuță

Maimuțele suferă o pierdere în zilele ce urmează. Astrologii spun că se poate pierde orice, dragostea, locul de muncă, chiar un obiect valoros. Așadar, aveți mare grijă.

Cocoș

Nativii din zodia Cocoș au o săptămâna plină de succes. Averea sporește, iar lucrurile se vor rezolva în bine din punct de vedere sentimental. Astrologii vă sfătuiesc să fiți deschiși.

Câine

Câinii fac multe greșeli, potrivit astrologilor, în săptămâna care tocmai a început. Foarte greu și numai dacă sunt deschiși și sinceri vor putea să îndrepte lucrurile.

Mistreț

Mistreții sunt plini de energie datorită Lunii Noi. Fac treabă bună la muncă, dar găsesc timp și pentru niște treburi casnice pe care le-au tot amânat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro