Horoscop chinezesc 10-16 mai 2021. Prin ce vor trece toate zodiile. Vești bune pentru Cocoși

de: Bișinicu Andreea
10 05. 2021

Zodiacul chinezesc aduce câteva surprize în această săptămână. Se pare că zodiile de Metal, Apă și Pământ vor fi egale, iar astrele le vor purta mult noroc. Mare grijă la discuțiile cu cei dragi și membrii familiei. Partenerii de viață se simt neglijați.Prin ce vor trece toate zodiile. Vești bune pentru Cocoși. 

Horoscop chinezesc 10-16 mai 2021

În săptămâna 10-16 mai, cele trei elemente care guvernează sunt Apă, Metal și Pământ. În primele două zile ale săptămânii, zodiile de Pământ vor fi foarte prezente.

Vibrațiile lor pozitive vor echilibra totul în jur: oamenii vor fi mai activi, mai relaxați și nu vor acționa din impuls. Nativii născuți sub semnul unor zodii de Pământ se vor gândi de două ori înainte să acționeze, vor fi mai prevăzători și mai precauți în realizarea planurilor sale de viitor.

Miercuri și joi, nativii zodiilor din Metal sunt cele care preiau controlul asupra emoțiiilor, a durerii fizice sau emoționale. Pe la mijlocul săptămânii vă puteți confrunta cu anumite probleme sentimentale, iar oamenii vor fi mult mai nervoși. Potrivit astrelor, în următoarele zile ale săptămânii 10-16 mai 2021 se vor isca anumite conflicte de natură amoroasă sau financiară, care vor lăsa urme.

Feriți-vă de necazuri și scandaluri pe cât este posibil. Oamenii vor fi tensionați și nervoși, vor intra mai ușor în conflicte. Sfârșitul săptămânii viitoare va fi unul destul de tensionat. Zodiile din elementul Apei vor agita spiritele. Ultimele zile ale săptămânii aduc frică și teamă în sufletele partenerilor, emoții ce vor da peste cap anumit relații care păreau a fi durabile.

Zodiile chinezești care vor avea noroc în anul 2021

Cocoș

Nativii Cocoș au multe de recuperat în anul 2021, deci numai lucruri bune îi așteaptă. Anul Bivolului de metal le aduce acestor nativi mult noroc pe plan financiar. Cocoșii vor câștiga mulți bani. E cazul să vă bucurați! Veți lua multe decizii bune în următoarea perioadă.

Bivol

2021 este anul Bivolului de metal, iar cei născuți sub semnul acestui animal vor avea parte de multă prosperitate. Prietenii și partenerii de viață vor trebui să aștepte, pentru că în acest an familia va fi pe primul loc pentru nativii din Bivol. Pe parte spirituală, Bivolii au de dus un război lăuntric foarte greu. Ține minte, totul se va rezolva în timp, cu liniște și răbdare.

Șarpe

Vești bune pentru nativii născuți sub semnul Șarpelui. Aceștia vor avea un an benefic, plin de satisfacții. Le merge bine pe plan financiar și vor avea parte de surprize plăcute.

Cal

Pentru cei născuți în anul Calului, 2021 aduce vești extraordinare. Îți va merge bine pe toate planurile: vei avea parte de iubire, noroc și o situație financiară de indiviat. Multe surprize te așteaptă după 12 februarie. Fii pe fază!