Horoscop. Cele mai rele soacre ale zodiacului. De ce trebuie să fugi de Balanțe

de: Ana Chivu
26 10. 2020

Astrele vin din nou cu previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Ce se arată despre nativi și care sunt cele mai rele soare ale zodiacului? Toți trebuie să știe să se ferească de balanțe.

Horoscop: Cele mai rele soacre în funcție de zodie

Multe mituri din popor arată că majoritatea soacrelor sunt ca poamele acre, iar câteva povești din realitate demonstrează întocmai același lucru. Cu toate astea, este cunoscut faptul că există și excepții de la reguli, dar mai puține.

Mamele sunt protective, indiferent dacă sunt din partea femeii sau a bărbatului, acestea vor ce e mai bun pentru copilul lor și nu încetează să ceară până și absurdul de la partenerul acestuia deseori. În cadrul rubricii deja cunoscute „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, maestrul Mihai Voropchievici a indicat care sunt cele mai rele soacre în funcție de zodie.

Horoscop: Cele mai rele soacre în funcție de zodie

Balanțele au mereu dreptate

Taur – Este mereu curioasă, vrea să-și bage nasul în tot și în toate și vrea să controleze tot fără să vă lase să greșiți. Îi place ca lucrurile să fie făcute după propriile dorințe tocmai pentru că are senzația că știe ce e cel mai bine pentru toată lumea. Caută mereu nod în papură și e în stare să facă scandal din orice.

Scorpion – Alegerea făcută de cuplu trebuie să-i aparțină. Crede că sunt prea tineri și prea neexperimentați, așa că din dorința de a-i ajuta să aleagă calea mai bună le cam intră cu bocancii în casă. Vrea mereu raportul și îți dozează iubirea.

Rac – Are grijă la orice alegeri faceți. E întotdeauna prima când vine vorba despre grija pentru familie, dar din cauza asta aduce nora pe calea disperării. Toacă mărut pe oricine și pentru orice și vrea să știe toate detaliile. Își sufocă copilul și este și paranoică pe deasupra.

Leu – Tot ce face ea dă drept exemplu nurorilor. Ea e exemplul cel mai bun de urmat, crede că e cea mai potrivită să ia decizii mărețe și nu vrea să lase pe altcineva la conducere. E mereu atentă la bani și vrea să fie atentă și la banii altora. De asemenea, are o posesivitate greu de dus.

Balanță – Când vede că i se căsătoresc copiii, intră într-un dezechilibru aparte. Are impresia că e dată la o parte și caută mereu atenție. Analizează orice mic detaliu al ginerelui și are o gelozie extremă. Nu vrei să ajungi „în gura ei” la o ceartă. Nu se abține în a exagera lucrurile și adoră să aibă dreptatea.