31 mai 2021 | 10:18

Horoscop. Cele mai răsfățate femei în 2021: își vor îndeplini toate dorințele

Horoscop
Horoscop. Cele mai răsfățate femei în 2021: își vor îndeplini toate dorințele
Horoscop 2021: care sunt cele mai răsfățate femei din zodiac?

Astrologii vin cu detalii despre cele mai răsfățate femei ale zodiacului. Ești sau nu o femeie care atrage atenția tuturor și primește cadouri des? Iată ce spune semnul sub care te-ai născut despre tine!

Horoscop: care sunt cele mai răsfățate femei în 2021

Semnul sub care te-ai născut indică anumite trăsături pe care le au în comun cei care poartă o zodie sau un ascendent identic. Astrologii vin cu noi previziuni într-un horoscop special pentru femei în care dezvăluie care sunt cele mai răsfățate în anul 2021.

Majoritatea dintre acestea se bucură să atragă privirile fără ca ele să facă nimic. De asemenea, sunt îndrăgite pentru micile detalii pe care le au și sunt răsfățate peste măsură. Care sunt femeile norocoase din noul zodiac? Află dacă și semnul tău este în acest top!

Top 3

Săgetător – femeile născute în această zodie au parte numai de lucruri bune. Norocul le surâde în special pe planul amoros unde nu trebuie deloc să-și facă griji. Nu există o femeie care să concureze cu ele atunci când vine vorba de dragoste pentru că au o atitudine care înnebunește bărbatul ce se află în fața lor. E o parteneră ideală și mulți râvnesc să o aibă la brațul lor. Au parte de relații frumoase de-a lungul anilor și sunt răsfățate de oricine le intră în raza vizuală. Toată lumea dorește să le facă fericite în fiecare moment pentru ca ele să stea cât mai mult prin preajmă.

Scorpion – Femeia din această zodie este specială. Nimic nu-i stă în cale, nimic nu o doboară, lucru care pune presiune pe unii oameni din jurul ei. Pune pasiune în tot ceea ce face și trăiește totul la o intensitate uriașă. Totul este la extremă în ceea ce o privește și primește ceea ce vrea, iar din acest motiv se simte fericită și are parte de o viață împlinită. Reușește mereu să ajungă la inimile oamenilor și să profite să-și ia energia din fiecare moment aparte. Se spune că scorpionii sunt firi reci și rele, dar femeia din această zodie demonstrează exact contrariul. E extrem de loială partenerului, familiei și prietenilor și dorește să le fie alături și să-și pună amprenta în viața lor.

Capricorn – Este un om foarte perseverent, serios și determinat. Muncește din greu pentru fiecare lucru pe care îl obține și nimic din ceea ce face nu rămâne nerăsplătit. Drumurile ei pare că se deschid mereu atunci când trebuie, iar astrele sunt aliniate în fața sa. Are parte de o viață liniștită și dacă vede că nu e răsfățată îndeajuns de oamenii dragi, nu are o problemă în a face chiar singură acest lucru. Reușește să aibă parte de toate lucrurile pe care și le dorește.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro