30 sept. 2020 | 16:35

Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste sunt astea. Oare a ta se numără printre ele?

Horoscop
Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste sunt astea. Oare a ta se numără printre ele?
Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste sunt astea. Oare a ta se numără printre ele?

Dacă simţi că norocul te-a uitat şi nu ţi-ai găsit încă jumătatea, atunci s-ar putea să faci parte dintre zodiile ghinioniste în dragoste. Astrologii au realizat topul nativilor cu neşansă la capitolul iubire!

Horoscopul celor mai ghinioniste zodii în dragoste

Dacă te-ai plictisit să îţi aştepţi sufletul pereche şi să priveşti în jurul tău cupluri fericite, este posibil ca astrele să aibă legătură cu asta. Chiar dacă nu ai pus niciodată asta pe seama zodiei, astrologii te asigură că aceste două aspecte pot fi strâns legate între ele. Aceştia au realizat horoscopul zodiilor cu ghinion în dragoste.

Horoscop VĂRSĂTOR

Da, faci parte din categoria nativilor cu fără prea multe şanse să îşi găsească prea curând jumătatea. Se pare că nu tu eşti de vină, ci astrele! Astrologii susţin că motivele pentru care eşti ghinionist din punct de vedere sentimental este faptul că oferi prea mult şi eşti prea preocupat de fericirea celuilat. Asta înseamnă că uiţi complet de tine şi te dedici în totalitate partenerului. Din păcate, asta nu îţi va aduce decât suferinţă! Aşadar, tot ce ai de făcut este să găseşti o persoană care să facă acelaşi lucru şi pentru tine.

Horoscop BERBEC

Deşi îţi cauţi de ceva timp jumătatea, se pare că nu ai avut prea mare noroc! Principala cauză – eşti prea pretenţios. Ai considerat mereu că eşti mult mai bun decât foştii parteneri iar asta a dus, în timp, la despărţiri dureroase. Este important să ştii că în acest ritm nu vei reuşi prea curând să îţi găseşti iubirea. Încearcă să te relaxezi şi să vezi mereu partea plină a paharului.

Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste sunt astea. Oare a ta se numără printre ele?

Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste sunt astea. Oare a ta se numără printre ele?

Horoscop TAUR

Eşti celebru pentru încăpăţânarea ta, iar asta îţi afectează şi viaţa de cuplu. Nu reuşeşti să ajungi la niciun compromis pentru că nu doreşti acest lucru. Ai vrea ca partenerul să facă întotdeauna numai cum zici tu, altfel apar imediat scântei. Astrologii îţi recomandă să o iei mai uşor şi să îţi dai seama când trebuie să te opreşti din a fi autoritar!

Horoscop PEŞTI

Eşti un visător înnăscut, însă acest lucru nu place oricui. Dacă vrei să îţi găseşti sufletul-pereche atunci trebuie să revii cu picioarele pe pământ! Ai nevoie, conform astrelor, de un partener sincer, care să te ajute să comunici mai mult şi să te trezească la realitate ori de câte ori este nevoie. Deşi drumul spre fericire poate fi anevoios, totul va merita în final.

Horoscop SCORPION

Temperamentul tău ţi-a adus multe neplăceri şi suferinţă în viaţa amoroasă. Nu faci niciodată compromisuri, nu te abaţi de la planurile tale şi eşti foarte autoritar când vine vorba despre atingerea unui scop. Aceste lucruri, însă, sperie foarte multă lume! Nu îţi rămâne de făcut decât să îţi revizuieşti comportamentul.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro