Horoscop. Ce zodii au cel mai bine plătite vedete din lume

Horoscop. Ce zodii au cel mai bine plătite vedete din lume
Ce zodii sunt cele mai bogate vedete din lume

Te-ai întrebat vreodată ce zodii sunt cel mai bine plătite vedete din lume? De ce vedetele sunt destinate succesului conform astrologiei. Răspunsurile te vor impresiona. Verifică mai jos dacă și tu ești un nativ la fel de norocos.

Horoscop. Ce zodii au cel mai bine plătite vedete din lume

Statisticile arată că vedetele cel mai bine plătite din lume s-au născut sub 3 semne zodiacale extrem de puternice, analitice, inteligente și descurcărețe: Gemeni, Leu și Vărsător.

Kylie Jenner

Potrivit publicației Forbes, Kylie Jenner este cea mai bogată vedetă și cel mai bine plătită celebritate din lume, întrucât în anul 2020 a strâns o cifră de 590 de milioane de dolari.

Sora lui Kim Kardashian s-a născut pe 10 august 1997, așa că personalitatea ei este guvernată de zodia Leu, una dintre cele mai dominante zodii. Nativii din zodia Leu sunt ambițioși și încrezători, așa că nu se vor opri până nu vor realiza ceea ce și-au propus. De asemenea, sunt creativi și entuziaști atunci când vine vorba de locul de muncă.

Kanye West

Al doilea pe lista celor mai înstărite vedete se află artistul Kanye West. Rapperul a acumulat o avere de 170 de milioane de dolari în anul 2020, cifre cu adevărat impresionante.

Fostul partener al lui Kim Kardashian s-a născut pe 8 iunie 1977 și este născut sub semnul zodiacal al Gemenilor. Nativii Gemeni sunt extrem de inteligenți și adoră să înceapă proiecte noi, pe care le fac cu entuziasm și ingeniozitate. Sunt extrovertiți, plini de viață dar extrem de temperamentali și câteodată ușor superficiali.

Roger Federer

Roger Federer nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este considerat cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor, cu performanțe impresionante dobândite în sportul alb. A deținut recordul de cel mai longeviv jucător de tenis clasat pe locul 1 ATP, timp de 310 săptămâni consecutive.

Multiplul campion mondial și câștigător a peste 20 de turnee de Grand Slam, Federer s-a născut în Elveția pe data de 10 august 1981, tot sub zodia Leu precum Kylie Jenner, și are o avere colosală de 106 milioane de dolari.

Cristiano Ronaldo

Fosta mare glorie a echipei Real Madrid este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpului. Venirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid în anul 2009 a fost considerată atunci cel mai scump transfer din istoria sportului rege.

Jucătorul portughez are o avere impresionantă de 105 milioane de dolari. Ronaldo s-a născut pe 5 februarie 1985 sub zodia Vărsător. Acești nativi sunt inteligenți, carismatici, introvertiți și descurcăreți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI