Horoscop. Ce prezic astrele vedetelor, în luna aprilie. Antonia e pe cai mari!

Horoscop. Ce prezic astrele vedetelor, în luna aprilie. Antonia e pe cai mari!
Horoscop pentru vedete pentru luna aprilie

Specialiștii și-au întors privirea către zodiile sub care s-au născut vedetele de la noi. Ce au prezis pentru personajele cunoscute din showbiz-ul românesc? Iată ce se întâmplă cu Antonia sau cu Florin Călinescu! Partenera de viață a lui Alex Velea urmează să-și schimbe viața total, iar juratul de la emisiunea „Românii au talent” se bucură de o putere aparte.

Horoscop: prezicere pentru vedete

Regina Elisabeta se sărbătorește pe 21 aprilie. A moștenit un har divin dintr-o viață anterioară de unde și-a luat toată enegia. De asemenea, a fost susținută starea aceasta și de mama sa, dar și de soț. Întâlnirea cu prințul Philip a fost una karmică, o regăsire sufletească profundă. A încercat de-a lungul timpului să se regăsească sufletește în multe feluri, iar regretatul partener a ajutat-o să decidă atunci când avea momente de slăbiciune sau greu încercate de viață. Bărbatul i-a adus un plus tocmai atunci când suverana nu mai avea putere psihică. Următorii 2-3 ani vin cu schimbări uriașe pentru Regina Marii Britanii, pregătite încă din urmă cu 1-2 ani. Acestea nu îi vor bucura neapărat pe britanici, dar Regina le-a prevăzut deja și s-a gândit la evoluția lor. Cuvintele care o descriu sunt: caracter, ambiție și dedicare către familie și regat.

Florin Călinescu are o personalitate complexă și la suprafață foarte puternică, dar în interior extrem de sensibilă. A reușit să devină un câștigător al propriului destin. Urmează să aibă parte de surprize pline de înțelepciune și chiar și de oportunități. E unul dintre oameni care are protecția divină asupra lui și datorită căreia este în momentul în care este și trăiește viața aceasta.

Antonia – E ambițioasă și vrea să facă lucruri mărețe. Are două mutări importante în viață care au ajutat-o să fie cine este. Adaptarea i-a făcut bine, iar cariera ei poate să o ia pe un alt drum în viitorul apropiat. Ceva a fost marcant în sufletul ei, lucru care va rămâne mereu acolo și o va face să se întoarcă periodic în momentul acela din viața sa. În viitorii trei ani se va bucura de succes în carieră la nivel internațional. Important este să-și dorească din tot sufletul și să creadă în proiectele sale, pentru că pașii mici și siguri o vor duce acolo, arată impact.ro.

Zodiac european

Berbec: 21 martie – 20 aprilie
Taur: 21 aprilie – 21 mai
Gemeni: 22 mai – 21 iunie
Rac: 22 iunie – 22 iulie
Leu: 23 iulie – 22 august
Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie
Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie
Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie
Vărsător: 21 ianuarie – 18 februarie
Pești: 19 februarie – 20 martie

Zodiac românesc

Berbec: în Prier
Taur: în Florar
Gemeni: în Cireșar
Rac: în Cuptor
Leu: în Gustar
Fecioară: în Răpciune
Cumpăna: în Brumărel
Scorpie: în Brumar
Arcaș: în Undrea
Țap: în Gerar
Vărsător în Făurar
Pești în Mărțișor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI