Horoscop. Ce idei fixe au zodiile și de ce unele nu vor să renunțe la ele, sub nicio formă

Horoscop. Ce idei fixe au zodiile și de ce unele nu vor să renunțe la ele, sub nicio formă
Horoscop. Ce idei fixe au zodiile și de ce unele nu vor să renunțe la ele, sub nicio formă

Fiecare om are propriile convingeri și valori, însă există câțiva care au idei fixe, pe care nu vor să le schimbe oricâte argumente i s-ar aduce în acest sens. În funcție de zodie, fiecare are câte o fixație.

Ce idei fixe ai în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi, vor să iasă întotdeauna pe primul loc. Este genul de om care crede că știe mai bine decât atât ce e bine pentru el, dar și pentru alții. Are tendința de a suferi de compelxul salvatorului și încearcă tot timpul să repare lucruri, chiar și acolo unde nu e nimic de reparat.

Taur

Taurr simt nevoia de liniște, stabilitate și siguranță. Este dependent de oameni și poate deveni ușor obsedat de lucruri materiale și de dorința de a avea cât mai multe. În plus, se adaptează foarte greu la nou și îi place rutina.

Gemeni

Gemenii trăiesc pentru a comunica și dacă nu fac asta, înseamnă că ceva e greșit cu ei. Au un cerc foarte restrâns și exclusivist. Puțini oameni sunt demni de atenția lor. Urăsc mediocritatea și se cred mai presus decât oricine, ceea ce poate fi un semn de narcisism și înfumurare.

Rac

Racii simt nevoia de suport emoțional. Sunt persoane sensibile și foarte sufletiste. Cu greu va face lucruri noi, pentru că preferă rutina și zona de confort. Dacă prinde încredere în tine, îți va acorda multe privilegii și chiar va încerca să îți facă pe plac făcând lucruri noi și aventuroase. Se desprinde greu de trecut, fie că sunt obiecte, prietenii, obiceiuri sau tradiții.

Leu

Leii vor să fie mereu în centrul atenției și trăiesc pentru asta. În interior, ei se confruntă cu frici, anxietăți, lipsă de afecțiune, singurătate sau se simt neînțeleși.

Suferă dacă toți ochii dintr-o încăpere nu sunt pe el și se simte marginalizat dacă nu captează atenția. Au gesturi teatreale, însă totul pentru că le e frică să fie judecați sau să eșueze. Au o mândrie prea mare.

Fecioară

Fecioarele analizează tot ce prind. Ele desfac firul în patru și sunt analiști ideali. Atenți la detalii și perfecționiști, nativii în zodia fecioară sunt foarte minuțioși și adesea se mișcă extrem de lent.

Balanţă

Balanța are o problemă mare cu nedreptatea. Are obsesia echității și a dreptății. Fixația lor este contradicție. De multe ori intră în polemici doar pentru a se contrazice.

Scorpion

Scorpionul iubește exigența și cere mai mult de la oamenii din jurul lui. Întotdeauna se poate mai bine și această idee o proiectează asupra tuturor celor cu care ia contact.

Iubește să manipuleze, fie că o fac conștient sau nu. Săgetător. Vrea să umble doar în cercuri înalte și să fie recunoscut pentru valoarea lui în societate. Mulți ar putea spune că este vorba despre snobism.

Capricorn

Controlul este cea mai mare fixație a unui Capricorn. Ar vrea să ia controlul asupra tot: oamenilor, instituțiilor, evenimentelor și practic, al întregii lumi.

Recurge la manipulări, strategii și multe altele pentru a obține controlul. Este orgolios și ambițios, iar pentru scopurile sale ar face orice. S-a născut să fie lider și nu se poate acomoda în altă poziție.

Vărsător

Un visător care trăiește cu capul în nori. Adesea are nevoi sociale mari, dar obișnuiește să se izoleze. E o lupta între firea lui conservatoare, dar e o ființă destul de extrovertită.

Ideile fixe ale unui Vărsător se schimbă constant, pentru că este o zodie surprinzătoare, care simte mereu dorința de a se revolta.

Peşti

Peștii nu pot fi convinși că propria intuiție nu este cea mai bună cale de urmat mereu. Peștii au sindromul relativității și cred că realitatea are mai multe fețe. Se schimbă rapid

Sunt foarte schimbători și își schimbă părerile și ideile constant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI