02 aug. 2021 | 09:01

Horoscop. Ce comportament are fiecare zodie în parte. Care e cea mai complicată

Horoscop
Horoscop. Ce comportament are fiecare zodie în parte. Care e cea mai complicată
Ce comportament are fiecare zodie în parte. Detalii inedite

Comportamentul este diferit în funcție de zodie, fiecare venind la pachet cu anumite calități sau defecte. Totuși, este important să știi înainte cum te poate trata o persoană care nu te place, de fapt, în funcție de horoscop.

În timp ce unii nativi preferă să evite persoanele ce nu le fac plăcere, alții adoră să se implice în fel de fel de conflicte pentru a demonstra că au o personalitate puternică. Iată totul despre adevăratul comportament al zodiilor:

Berbec

Nativii ce se află sub acest semn zodiacal sunt aprigi și puternici, dar evită orice fel de confruntări cu persoanele ce le displac. Aceștia preferă să evite confictele, așa că găsesc un pretext de fiecare dată pentru a întoarce spatele și a ignora oamenii ce nu le merită atenția.

Taur

Taurii încearcă din răsputeri să ignore persoanele ce au ajuns pe lista lor neagră, a dezvăluit Mihai Voropchievici la Antena 3. Acești nativi sunt extrem de greu de enervat, așa că este bine ca orice persoană ce le datorează bani să îi restituie cât se poate de repede pentru a nu depăși o limită.

Gemeni

Cei ce sunt guvernați de acest semn preferă să ignore orice persoană ce îi deranjează. Aceștia nu își doresc să se complice sau să analizeze comportamentul celor din jur, așa că oricine își dorește respect din partea lor, trebuie să îl dobândească.

Rac

Racii nu reacționează în momentul în care trec printr-un șoc emoțional. Aceștia preferă să nu comunice cu persoanele ce le-au creat un disconfort, așa că nu se răzbună. Ei oferă o nouă șansă oamenilor ce le-au greșit, dar nu uită dacă li se calcă peste suflet de două ori.

Leu

Mulți oameni nu au curaj să spună ceva neplăcut în fața nativilor ce sunt guvernați de acest semn zodiacal. Leii preferă să șteargă complet din viața lor persoanele ce au avut un comportament bizar, condimentând totul cu puțin sarcasm.

Fecioară

Fecioarele nu acceptă criticile. Acești nativi nu suportă ideea de a sta într-o lumină nefavorabilă, așa că preferă să șteargă din viața lor orice persoană ce nu le dorește binele. Nu mai este cale de întors în momentul în care cineva le-a greșit.

Balanță

Balanțele își doresc să trăiască în armonie, așa că o să găsească mereu o soluție pentru a nu ajunge la conflicte. Acești nativi nu își doresc să ajungă la certuri, așa că lasă mereu de la ei pentru ca să nu se ajungă la un adevărat război.

Scorpion

Scorpionii găsesc o mulțime de defecte la persoanele ce își doresc să îi atace, așa că pot ruina complet viața unui om ce nu le dorește binele. Nativii sunt mult mai valoroși ca prieteni, mai ales pentru că sunt periculoși ca dușmani și nu acceptă greșelile.

Săgetător

Nativii din Săgetător nu lasă să treacă o secundă înainte de a ataca cu sarcasm orice om ce încearcă să îi înțepe. Aceștia preferă să abordeze orice situație cu umor, așa că toate persoanele ce își doresc să le facă rău nu vor scăpa așa de ușor.

Capricorn

Capricornii nu iartă și nu uită, așa că atacul lor o să fie nemilos. Acești nativi nu știu de glumă, așa că se vor simți ofensați imediat cum vor observa că o persoană își dorește să le facă mult rău. Cel mai bine este ca toată lumea să își ceară iertare de la ei pentru a nu se ajunge la o situație neplăcută.

Vărsător

Vărsătorii nu stau de vorbă cu oricine, așa că pot să îndepărteze din viața lor într-o secundă orice persoană ce nu îi place. Nativii sunt extrem de complicați, așa că nici măcar nu explică motivul pentru care refuză să mai facă parte din viața unor oameni.

Pești

Peștii încearcă să câștige afecțiunea persoanelor ce nu îi suportă, așa că vor continua comunicarea cu toată lumea. Ei au o strategie de manipulare fantastică, așa că nu se vor lăsa până nu vor demonstra că nu au defecte.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
EVZ.ro
Cât se câștigă în acest an pe litoral. La ce nivel ajung salariile
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Locuri de muncă în România. Salariile oferite de un mare angajator
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Simona Bucura Oprescu: ”Este ca și cum ai fi stat la serviciu!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro