06 mart. 2023 | 09:15

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna martie. Zodia care face o gălăgie de bani

Horoscop
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna martie. Zodia care face o gălăgie de bani
Horoscop Camelia Pătrășcanu: detalii despre luna martie.

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu noi vești pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Specialista a adus în prim-plan detalii pentru nativul care urmează să se bucure de foarte mulți bani din luna martie. Se pare că primăvara îi priește, mai cu seamă pe plan financiar. Acesta nu trebuie să își mai facă griji pentru nimic și nu mai este nevoie să fie atent la cât și pe ce cheltuie banii din conturi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vești pentru nativi în luna martie

Berbec: ai avut o perioadă în care ai fost amorțit și nu te-ai simțit deloc în apele tale. Acum ai din nou curaj și pare că te-ai pus pe picioare așa cum era nevoie. Se anunță planuri mari și contacte de la mai multe persoane.

Taur: trebuie să urmărești foarte atent contextul acțiunilor altora. Ai o dispoziție mai romantică în privința sentimentelor și trăirilor tale. De asemenea, ai multă energie pentru creație.

Gemeni: te simți din ce în ce mai inspirat și dornic să participi la anumite evenimente. Simți că vezi din ce în ce mai limpede lucrurile din viața ta.

Rac: cariera ta este una de vis în această perioadă. Ai parte de un spor de imagine printr-o funcție sau un rol care te avantajează.

Leu: comunicarea joacă un rol foarte important în viață, lucru care își spune mai ales acum cuvântul în ceea ce trăiești. Se anunță drumuri în străinătate.

Fecioară: ești foarte interesat de bani și de sănătate și ai nevoie de soluții durabile care să te ajute în acest sens. Ar fi bine să îți analizezi greșelile.

Balanță: urmează să te bucuri de relații frumoase și de sprijin mai mult din partea apropiaților. Se deschid uși la care nu te-ai fi gândit.

Scorpion: trebuie să ai o adresare blândă și înțelegătoare în noile planuri. Vin multe schimbări pentru tine din toate direcțiile.

Săgetător: te analizezi mai des și începi să ai mai multă încredere în tine. De asemenea, vin schimbări pe bandă rulantă și din punct de vedere financiar.

Capricorn: vrei să ai confort mai mult decât orice pe lumea asta. În timpul acesta, relațiile de familie se îmbunătățesc și nu te mai simți singur deși muncești foarte mult.

Vărsător: vrei să ai libertate de expresie și să fii lăsat în pace în lumea pe care ți-ai conturat-o.

Pești: faci eforturi uriașe să poți ajunge la câștiguri deosebite, lucru de care te vei bucura mai ales în luna aceasta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro