08 feb. 2023 | 23:47

Horoscop 9 februarie 2023. Zodia care intră în conflict cu partenerul

Horoscop
Horoscop 9 februarie 2023. Zodia care intră în conflict cu partenerul
Horoscop 9 februarie 2023. Zodia care intra in conflict cu partenerul

Ziua de joi, 9 februarie, aduce multe surprize pentru câțiva dintre reprezentanții horoscopului european. Astrele sunt de partea anumitor nativi. Care este zodia care va intra în conflict cu partenerul de viață și cine sunt cei care se bucură de succes pe plan financiar.

Horoscop zilnic 9 februarie 2023

Berbec

Te așteaptă o situație tensionată. Astrele te sfătuiesc să nu judeci oamenii după prima impresie. E important să analizezi totul cu multă atenție înainte să critici pe cei din jur.

Taur

Joi, 9 februarie, s-ar putea să primești o anumită veste care te va pune în dificultate. Înainte să iei o decizie vei fi tentat să ceri sfatul unui prieten.

Gemeni

Te-ai putea confrunta cu anumite neplăceri joi, 9 februarie. Unii nativi se plâng de anumite probleme de sănătate, în timp ce alții au probleme la locul de muncă.

Citește și Horoscopul zilei de miercuri, 8 februarie 2023. Zodia care are probleme pe plan sentimental

Rac

Vești excelente pentru nativul Rac. Stai foarte bine pe plan financiar, iar cu partenerul de viață te înțelegi de minune. Ai putea primi și o nouă ofertă de job.

Leu

Ai mari șanse să te cerți cu un coleg de la locul de muncă, un prieten drag sau chiar partenerul de viață. Sfatul astrelor este să lași de la tine și să încerci să aplanezi conflictele.

Fecioară

Te bucuri de susținere din partea horoscopului. Te simți într-o formă de zile mari și faci tot posibilul să petreci timp de calitate alături de oamenii dragi.

Balanță

Nativii Balanțe sunt predispuși la răniri și accidentări, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți de astre să fie cât mai atenți cu putință. La capitolul bani, anumite probleme sau datorii se vor rezolva într-un timp destul de scurt.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți de astre să nu uite cât de importante sunt pauzele uneori. Prea multă ambiție te poate determina să faci excese la capitolul efort. În această zi de joi, 9 februarie 2023, potrivit horoscopului, trebuie să fii atent la bani și să eviți cheltuielile inutile.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să profite de orice timp liber pe care îl au pentru a petrece mai mult în compania partenerului de cuplu sau făcând plimbări în natură. Dacă ții la sănătatea ta, atunci în mod sigur ar fi cazul să te apuci să faci mai mult sport.

Capricorn

Capricornii se simt obosiți și prea solicitați la locul de muncă, mai ales în această zi de joi, 9 februarie 2023, potrivit horoscopului. Nativii sunt sfătuiți să ia câte o pauză din când în când pentru a preveni posibile neplăceri pe termen lung.

Citește și Zodiile care au probleme cu stima de sine, sunt nesigure pe ele. Trebuie să aibă mereu pe cineva aproape

Vărsător

Vărsătorii trec prin momente destul de tensionate cu partenerul de cuplu în această zi de joi, 9 februarie 2023, potrivit horoscopului. Încearcă să dai dovadă de ceva mai multă răbdare, căci doar așa veți rezolva diferitele probleme.

Pești

Peștii sunt sfătuiți să facă ceva mai mult sport în această zi de joi, 9 februarie 2023, potrivit horoscopului. În plan profesional există șansa să apară niște vești extrem de bune.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro