08 feb. 2021 | 21:41

Horoscop 9 februarie 2021. Zodia care azi pune mâna pe mulți bani, dar face și economii

Horoscop
Horoscop 9 februarie 2021. Zodia care azi pune mâna pe mulți bani, dar face și economii
Horoscop pentru ziua de marți, 9 februarie 2021: zodia care va pune azi mâna pe bani

Prima zi a săptămânii le-a dat motiv de discuții zodiilor Gemeni, Balanță și Vărsător. Cauza? O conjuncție cu Mercur în retrograd din Vărsător. Scopul? Schimbarea unghiului de abordare în ceea ce privește planul financiar, locul de muncă sau viața privată. Astăzi, 9 februarie, urmează efectele acestora. Mai mult, o zodie urmează să primească vești importante, în timp ce alta va pune mâna pe mulți bani. Își va satisface plăcerile de moment, dar va pune și la saltea.

Horoscop 9 februarie 2021. Previziunile astrelor pentru azi

Culorile care vă vor da sentimentul de bine astăzi sunt roz, galben și albastru deschis, iar numerele norocoase sunt 2, 26, 38, 39 și 44.

Berbec

Prinzi încredere în forțele proprii, iar Marte îți dă o energie bună pentru noi demersuri. Este benefic să-ți expimi punctul de vedere în acest moment.

Taur

Deși începutul zilei nu prevestește evenimente interesante, cei dragi îți vor pregăti ceva pe parcursul zilei.

Gemeni

Partenerul de viață a făcut progrese în ultima perioadă, iar acum are nevoie mai mult ca niciodată de susținerea ta. Încearcă să nu-ți planifici nimic azi. Este posibil să nu iasă.

Rac

Începutul de săptămână este pentru toți adesea unul plin de întâmplări și sarcini, lucru pe care pe tine te va lua astăzi prin surprindere. Ai multe de rezolvat.

Leu

Aștepți anumite schimbări, numai că acestea vin încet, ritm care te stoarce de răbdare și te face recalcitrant. Bazează-te pe instinct pentru a lua azi decizii.

Fecioară – zodia vizată

Termină-ți treaba, apoi ia o pauză. Aspectele astrale îți promit noi oportunități și în perioada următoare. De asemenea, se aud vești bune în ceea ce privește sectorul financiar. Cu această ocazie îți faci și economii.

Balanță

Nu toate lucrurile se mișcă în viteza visată de tine și nu toate se petrec așa cum le-ai scris pe foaie, dar, pe de altă parte, ai nevoie și de momente sau zile ca acestea. E o zi bună pentru investiții.

Scorpion

Cei din jur au un ritm mai lent comparativ cu tine, lucru care te va scoate din sărite astăzi. Încearcă să eviți conflictele. Concentrează-te asupra acțiunilor tale și asupra planurilor de viitor recent abordate în gânduri.

Săgetător

Anumite lucruri abia intrate în viața ta îți pot aduce satisfacții mai mari decât te-ai fi așteptat. Nu fi surprins fiindcă toate lucrurile bune sunt rezultatul muncii tale. Bucură-te de ce ai!

Citește continuarea pe Impact.ro. 

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Locul din România care îți taie răsuflarea. Parcă este desprins din basme
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro