Horoscop 8 mai. Balanțele sunt foarte active, dar o singură zodie are parte de câştiguri financiare

Horoscop 8 mai. Balanțele sunt foarte active, dar o singură zodie are parte de câştiguri financiare
Horoscop 8 mai

Zodiacul european aduce foarte multe surprize în acest sfârșit de săptămână. Cine este zodia care are anumite secrete pe care nu vrea să le dezvăluie oamenilor dragi. Cine este nativul care va plânge cu lacrimi de crocodil în această sâmbătă.

Horoscop 8 mai. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de surprize de zile mari sâmbătă, 8 mai. Astrele îți spun să ai grijă cu oamenii din jurul tău. Un eveniment neplăcut îți va trezi amintiri dureroase în perioada următoare. Ai grijă să nu lași lucrurile mărunte să te afecteze.

Taur

Nativii din zodia Taur au anumite secrete pe care nu vor să le dezvăluie, în special oamenilor dragi pe care, conform astrelor, aceștia încearcă să-i protejeze. Nu mai încerca să iei toată vina asupra ta, nu uita că nu-i poți salva pe toți. Ia o pauză și cere ajutorul persoanelor de încredere, ei nu te vor lăsa la greu.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt dornici să plece într-o excursie în viitorul apropiat. Fie că vrei să mergi într-un weekend la mare, munte sau un city-break alături de partenerul de viață sau prietenii cei mai buni, astrele te sfătuiesc să verifici dacă ai toate condițiile. Unii nativi vor afla o veste neplăcută mâine, 8 mai.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, emoțiile sunt la ordinea zilei. Ai foarte multe idei și încerci din răsputeri să le pui în aplicare. Ești perseverent și ambițios, iar acest lucru va atrage norocul de partea ta.

Leu

Vești bune pentru nativii din zodia Leu. Pentru cei care plănuiau, de ceva timp, o vacanță romantică acesta este prilejul ideal de a face primul pas. Surprinde-ți partenerul de viață cu două bilete de avion. Ziua de sâmbătă, 8 mai, vine cu noi oportunități și pe plan financiar. Chiar dacă este weekend, unii dintre nativi muncesc din greu.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să-și asculte mai mult instinctul, spun astrele. Plănuiești o schimbare, de ceva timp, dar mereu te-ai lăsat influențat de ceilalți. Fii mai ferm pe poziții și luptă pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Citește continuarea pe impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI