Horoscop 6 septembrie 2021. Zodia care se reapropie de partenerul de viață

Horoscop 6 septembrie 2021. Zodia care se reapropie de partenerul de viață

Este o zi în care se formează nu mai puțin de trei aspecte astrologice, însă cele mai impactante sunt cele pe care le face Venus, planeta iubirii, aflată în zodia sa de domiciliu, în Balanță, cu Pluto retrograd din Capricorn și cu Jupiter retrograd din Vărsător.

Acest context vorbește pe de o parte de noroc în dragoste, de o reală șansă de a ne îmbunătăți relațiile cu ceilalți, însă pe de altă parte are și o latură mai tensionată și s-ar putea să intrăm în conflicte cu persoanele autoritare din viața noastră și să impunem niște limite serioase în relațiile cu cei care ne domină și ne manipulează. S-ar putea ca în ciuda dorinței de a ne simți bine, de a iubi și a fi iubiți, să simțim un puternic disconfort emoțional.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Relația de cuplu are nevoie de mai multă atenție și poate chiar de mici ajustări și lămuriri. Partea bună este că le vei face de plăcere și vei căuta soluții de îmbunătățire. Mai tensionate pot fi relațiile unde există parteneri autoritari și mult prea critici pentru că acolo s-ar putea pune problema unei despărțiri. Cei singuri ar putea fi atrași de cineva din anturaj, mai ales că dorința Berbecilor este de a ieși din casă și a socializa mai mult. Profesional, este o zi foarte bună pentru acțiuni practice, pentru a face o schimbare de ritm, pentru a schimba modul de desfășurare a sarcinilor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Vrei să schimbi ceva la tine, fie legat de înfățișarea ta, de stilul de viață sau poate chiar de modul în care-ți îndeplinești sarcinile la locul de muncă astfel încât să devii mult mai productiv. Oricum, criticile pe care le primești vor deveni constructive pentru tine și ai șanse mari să te afirmi profesional, să primești o avansare, să aduci îmbunătățiri carierei tale, poate chiar prin expunerea practică a propriilor tale talente.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi bună în plan sentimental, poți face un pas major în relația cu persoana iubită, poți ajunge la aceeași viziune de viitor și te poți simți copleșit de un sentiment de bucurie. Da, se poate spune că ai noroc în dragoste astăzi, așa că dacă ești singur, profită și flirtează, cucerește pentru că ai șanse să legi o frumoasă poveste de iubire. În cuplurile cu vechime pot apărea discuții pe teme financiare și legate de cheltuieli.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Sunt frământări emoționale, sufletești care nu-ți dau pace, dar care pot fi atenuate dacă reușești să te conectezi la ele și, implicit, la rădăcina pe care o au. S-ar putea să fie traume mai vechi, din copilărie, care să se manifeste acum și să-ți afecteze inclusiv relația cu partenerul de viață. O discuție cu părinții te poate liniști. Este foarte posibil ca toată furtuna din interiorul tău să producă o izbucnire emoțională puternică astăzi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă vrei să faci o cerere în căsătorie, astăzi este momentul sau chiar tu te poți aștepta să primești o cerere în căsătorie. Oricum ar fi, pentru că nu toți nativii sunt în acest stadiu, trebuie să știi că ceea ce se petrece acum pe cer te susține foarte mult să te apropii de partener, să reconstruiți și îmbunătățiți relația, iar comunicarea este cheia de aur. Nu te teme să faci o declarație de dragoste și să-ți recunoști sentimentele. Profesional este o fi favorabilă negocierilor și semnării unor contracte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai toate șansele să-ți îmbunătățești și reechilibrezi situația financiară, poate chiar prin propriile tale talente și abilități, dar și ca urmare a unei creșteri salariale. Ești mult mai practic în desfășurarea activităților la locul de muncă și vei reuși să aduci un plus valoare activităților tale prn propriile tale talente. Te bucuri de o mare încredere în tine și asta îți dă aripi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Situații din trecut care te frământau în raport cu ceilalți astăzi își vor găsi rezolvare și te vei simți eliberat, scăpat de o povară, poate chiar scăpat de o vinovăție pe care o purtai ascunsă în sufletul tău. Este o zi foarte bună să cucerești pe cineva, mai ales dacă îți place de ceva vreme sau dacă ai mai încercat în trecut fără succes. Ești creativ și ar trebui să te pui în valoare cu toată încrederea și măiestria artistică de care dai dovadă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei din jur și la jocurile de putere pe care le pui în practică cu multă ușurință și nonșalanță astăzi. Ai o mare putere asupra celor din anturaj și ar trebui să nu o folosești distructiv. Ține cont că dacă vrei să obții ceva de la ceilalți, azi o poți face destul de ușor, așa că nu trebuie să apelezi la tertipluri doar pentru a-ți exersa puterea din dotare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Proiectele în care ești implicat, fie că sunt personale, fie de grup, au toate șansele să intre pe un trend ascendent și să fie conduse către succes. Prietenii te ajută, asociații te susțin și poți negocia avantajos, însă nu te grăbi deocamdată să faci o investiție majoră, riscantă. Dacă activezi în zona de online, astăzi te poți bucura de popularitate mai multă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Aspectele care vizează cariera sunt foarte bune și poți să-ți îmbunătățești imaginea și să faci un pas în față spre atingerea obiectivelor avute, mai ales că te bucuri de multă încredere în tine. Ai grijă să nu devii tu însuți prea autoritar cu ceilalți sau să nu fii atras în capcane care-ți pot afecta imaginea. Evită jocurile de culise. Totodată, poți crește și financiar ca urmare a unor decizii profesionale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Pare că sobrietatea nici nu a făcut vreodată parte din atitudinea ta și astăzi ești vesel, optimist și mult mai deschis către experiențe noi, către viziuni noi de viitor. Este o zi foarte bună să captezi informații, să crești prin ceea ce studiezi și nu este deloc exclus ca unii nativi să intre în posesia unei diplome. Este foarte probabil să ți se schimbe complet perspectiva asupra unei chestiuni financiare sau intime.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să simți nevoia de a rupe o relație toxică, de a te desprinde de un partener de afaceri manipulator sau de a te detașa de o persoană prea autoritară din anturajul tău. Starea emoțională și sufletească se poate îmbunătăți acum, însă se pare că principala condiție este să fii dispus să lași în spate tot ce este bolnăvicios în viața ta, fie că este vorba de viciu, de o dependență sau de un atașament financiar, sentimental, poate chiar o fostă relație.

Horoscopul zilei de 6 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Urmăriți Playtech.ro și pe