Horoscop 6 iulie 2021. Zodia care are parte de momente tensionate astăzi

Horoscop 6 iulie 2021. Zodia care are parte de momente tensionate astăzi
Horoscop 6 iulie 2021. Zodia care are parte de momente tensionate astăzi

Mercur, planeta care ne guvernează comunicarea și rațiunea, reface astăzi cel de-al treilea careu cu Neptun, planeta iluziilor și viselor. Acest context astrologic ne poate aduce multă confuzie și neclaritate și de preferat ar fi să nu luăm decizii importante pentru că, deși avem senzația că vedem realitatea și suntem stăpâni pe mintea noastră, ne putem înșela.

Suntem mai agitați mental, mai predispuși la minciuni și capacitatea de concentrare poate fi scăzută, motiv pentru care este recomandat să avem grijă mai mare la deplasări, dar și la semnarea actelor.

Horoscop 6 iulie 2021 pentru toate zodiile


Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.


Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec


Mercur se află chiar în sectorul comunicării tale, prin urmare este foarte probabil ca astăzi să fii mai agitat, mai nervos, să te irite tot ce se petrece în jurul tău. Nici insomniile nu sunt excluse, însă nu te baza pe raționamentul de acum pentru că ceața predomină în mintea ta, chiar dacă nu-ți dai seama și crezi că ești stăpân pe situație.

Posibil să uiți fel și fel de chestii, să faci calcule greșite, să întârzii la întâlniri. Recomandarea mea este să nu faci promisiuni, să eviți negocierile, să nu iei decizii majore și să ai mai multă grijă la volan. Oboseala și lipsa de concentrare își pot spune cuvântul.

Nu este deloc o zi bună pentru cei care învață sau susțin examene pentru că trebuie să depună un efort mai mare pentru a se concentra.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur este în casa banilor tăi din astrograma generală, iar acest sector este momentan destul de delicat, dat fiind că este supus unor mari confuzii.

Evită astăzi să faci cheltuieli nefondate și să te lași furat de ofertele pe care le vezi, pentru că multe din acestea pot fi mincinoase.

Totodată, ai grijă la plățile, încasări și tranzacțiile pe care le faci pentru că poți fi păcălit foarte ușor.

Dat fiind că este al treilea careu Mercur-Neptun, cumva s-ar putea ca în perioada asta să realizezi fie că te-ai păcălit în anumite negocieri sau investiții, fie că nu ți-ai dat prețul corect. Este, deci, momentul să ai mai multă încredere în propria ta persoană și în talentele tale care pot fi valorificate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este chiar guvernatorul tău și s-ar putea să fie un adevărat haos în mintea ta astăzi din cauza acestui careu.

Agitația va fi, însă, constructivă pentru că s-ar putea ca de data aceasta să spui lucrurilor pe nume, mai ales dacă este vorba de o discuție profesională, cu superiorii, legată de cariera și imaginea ta.

Ai obiective mărețe și idei de a le atinge, iar dacă trebuie să te folosești de talentul tău la vorbit, o vei face fără să stai pe gânduri. Ai puterea de a convinge pe ceilalți, dar mai lasă să treacă câteva zile înainte de a da un verdict legat de cariera ta.


Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nimeni nu și-ar dori să fie astăzi în pielea ta, mai ales în gândurile tale. De ce? Pentru că este foarte multă agitație acolo, ideile tale sunt asemenei unui carusel și totul se învârte într-o mare ceață.

Nu lua decizii, nu-i acuza pe alții pentru nereușitele sau nemulțumirile tale și nu lăsa trecutul și amintirile să te bântuie. Este foarte probabil să ai o altă viziune acum asupra unei situații trăite și din cauza asta să te frămânți foarte mult, până la a avea noapte albă.

Totodată, unele secrete pot ieși la suprafață și-ți pot schimba viziunea asupra unor persoane din anturaj.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Niște planuri făcute se pot da peste cap sau stau sub auspiciile unei mari confuzii și contextul te poate măcina foarte mult. Poate fi vorba atât de planuri cu prietenii, cât și de planuri profesionale, de proiecte de viitor.

Deocamdată nu te grăbi să tragi concluzii și nici să dai verdicte. Sunt nativii care au senzația că din cauza altora au pierdut ceva sau pot vedea adevărata față a unor persoane din anturaj și interesele reale ale acestora.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur este chiar guvernatorul tău și se află în casa carierei tale, iar Neptun este retrograd în sectorul relațiilor. Ei bine, iată un mixt deloc plăcut pentru mintea ta critică și analitică.

S-ar putea să ai senzația că alții te vorbesc pe la spate, că se fac jocuri de culise care vizează funcția și imaginea ta, s-ar putea să intepretezi total eronat mesajele celorlalți de aceea ar fi bine să eviți tensiunile cu superiorii și colegii, dar și semnezi acte, contracte sau să iei decizii radicale în direcția profesională. Este de preferat să nu devii prea autoritar nici cu partenerul de viață.


Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Acest careu de astăzi te poate stimula să refaci niște analize sau să ceri părerile mai multor doctori în privința unei probleme de sănătate.

S-ar putea ca în timpul primelor două careuri Mercur-Neptun să fi trecut prin frământări, iar acum să se așeze toate la locul lor.

Poți vedea dintr-o altă perspectivă niște aspirații pe care le ai, poți veni cu noi convingeri și principii care să te susțină în viața de zi cu zi, poate chiar în munca ta și poți face planuri de călătorie, poți lua decizia de a te înscrie la un curs de dezvoltare profesională.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi la modul în care administrezi banii altora, grijă la investiții, la speculații, dar mai ales la acte.

Poți face greșeli din neatenție și te pot costa destul de mult, și la propriu și la figurat. Totodată, dacă ești indecis sentimental, dacă nu știi în ce direcție să conduci o poveste de dragoste, să o duci în zona romantică sau în zona de aventură, lasă să treacă câteva zile înainte de a da un verdict pentru că poți să nu vezi clar situația reală acum.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur se află în sectorul tău relațional, prin urmare aici situația este neclară și oricât ai vrea să iei o decizie, ceața va fi mare.

S-ar putea să ai senzația că partenerul te minte, că încearcă să te ducă cu zăhărelul sau s-ar putea ca tu să fii cel care spune totul într-o altă lumină și nuanțează prea mult realitatea.

Nu lua decizii în legătură cu relațiile tale și fii atent la comunicarea cu ceilalți, la cum transmiți și la cum interpretezi mesajele. Profesional, nu semna contracte pentru că poți fi mai uțor păcălit sau nu vezi toate detaliile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn


La locul de muncă încearcă să fii mai atent la ce-ți spun colegii sau subalternii. Poți înțelege destul de ciudat mesajele lor și nici ei s-ar putea să nu înțeleagă exact ceea ce vrei să spui.

Poți folosi acest aspect în mod constructiv în luarea unor decizii ce țin de sănătate, poate de refacerea unor analize sau poate descoperi un remediu eficient în tratarea unei probleme. Cauți liniștea mai mult și asta poate fi de bun augur în schimbarea rutinei zilnice.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

De preferat ar fi să eviți speculațiile financiare și să nu arunci bani pe toate distracțiile acre-ți ies în cale. Ești indecis în privința timpului liber, nu știi ce să alegi și ce te face fericit cu adevărat și de aceea poți testa cam multe direcții.

Cei care au copii pot fi mai ușor păcăliți de aceștia să facă niște cheltuieli, dar nu vor fi cu părere de rău. Posibil ca și în plan sentimental să trăiești niște momente de neclaritate și să nu te simți apreciat de persoana iubită. Important este să nu iei astăzi decizii legate de iubire. Lasă câteva zile să treacă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Neptun este retrograd în zodia ta și trasează careu la Mercur din sectorul familiei. Ei bine, la o primă vedere va fi greu să fugi și să te ascunzi de niște dialoguri cu cei dragi. Posibil ca de data aceasta să reiei niște teme abordate în ultimele două luni și să fii mai maleabil.

Recomandarea mea este să-ți asculți mai mult familia și să te implici mai mult în nevoile acestora. S-ar putea ca mulți Pești să treacă prin stări emoționale confuze, mai ales dacă sunt încă ancorați în trecut, dar este și un moment favorabil să reevalueze viața lor personală și mai ales raportarea la ideea de
cămin.

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului. Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!